کاربران گرامی، سایت این‌تودِی در حال بروزرسانی می‌باشد در این هنگام ممکن است شما با خطا هایی مواجه شوید لطفاً تا پایان اصلاحیه سایت ما را همراهی کنید. باتشکر
خانه / بهترین پنیرهای دنیا از کدام کشورهاست؟!

بهترین پنیرهای دنیا از کدام کشورهاست؟!

بهترین پنیرهای دنیا از کدام کشورهاست؟!

بهترین پنیرهای دنیا که برخی جز گرانترین پنیرهای دنیا و انواع شناخه شده آن هستند، اگر دنبال پاسخ سوال بهترین پنیر دنیا برای کدام کشور است باید بگوئیم به سلیقه شما بسنگی دارد. در این پست با انواع بهترین پنیرهای ایرانی، پنیرهای ایتالیایی، انگلیسی و سوئیسی که در رستوران های معروف جهان سرو می شوند همراه با طرز تهیه پنیر انگی آشنا خواهید شد، همراه من در این تودی باشید.

اگر به دنبال این هستید که با بهترین و مرغوب ترین و خوشمزه ترین پنیرهای دنیا آشنا شوید، بهتر است قبل از آن سری به تاریخچه تولید پنیر بزنیم؛ پنیر این ماده غذایی خوش طعم و مقوی که در غذاهای بسیار و یا حتی به عنوان میان وعده ای خوشمزه بسیار از آن استفاده می شود.

تاریخچه پنیر در جهان

تاریخچه پنیر در جهاندر داستان ها آمده ۳۵۰۰ سال پیش مردی که قصد سفر و جهانگردی داشت، به عنوان آذوقه، با خود شیر مقداری شیر در معده گوسفند به همراه داشت، که پس از گذشت از بیابان ها، وقتی که میخواهد شیر را استفاده کند با حجمی از مواد سفید جامد درون معده گوسفندی که همراه داشته، روبرو می شود؛ این همان پنیر بوده که از شیر درون کیسه تولید شده است.

انسان های اولیه بعد از اهلی کردن حیواناتی نظیر بز، گوسفند، گاو و استفاده از شیر آنها، کم کم آموختند که می توان از شیر مواد غذایی با ارزش دیگری نیز تهیه کرد؛ آنها با استفاده از شیره درخت انگور و در مواردی هم از مایه ای که شکم حیوانات شیر خوار بدست می آوردند، و با اضافه کردن آن به شیر، برای خود پنیر تهیه می کردند.

اما بعدها بشر با پیشرفت و دستیابی به مواد کاملتر و بهداشتی تر برآن شده تا پنیرهای گوناگون، خوشمزه و بهداشتی را برای مصرف تهیه کند؛ در قرن بیستم پاستور دانشمند فرانسوی با دستیابی به مواد تخمیرشیر کمک زیادی کرد تا بتوان پنیر های بهداشتی و مرغوب تر با ماندگاری بیشتر را بدست آورد.

۱ – پنیر موتزارلا ایتالیا

1 - پنیر موتزارلا ایتالیادر رده نخست بهترین پنیرهای دنیا ، پنیرهای ایتالیایی قرار دارند، پنیر موزارلای ایتالیایی که در کشور ما آن را به پنیر پیتزا می شناسند، پنیر خوش طعمی است که در تهیه انواع غذاها و یا حتی به صورت جداگانه از آن استفاده می شود.

۲ – پنیر پارمسان ایتالیا

2 - پنیر پارمسان ایتالیاپنیر پارمسان نیز نوعی پنیر ایتالیایی است که باز هم بیشتر موارد مصرف آن در غذاهای فست فود می باشد. این نوع پنیر در رستوران های معروف رم، میلان و ونیز سرو می شود.

۳ – پنیر چدار انگلیس

3 - پنیر چدار انگلیسانگلیس هم نوعی پنیر خوشمزه خاص خود را دارد بنام پنیر چدار که نارنجی رنگ می باشد، البته اینکه وقتی ما حرف از نام کشور تولید کننده پنیر می زنیم به ای معنا نیست که این پنیر ها را فقط در آن کشور می توان یافت، بلکه منظور این است که تاریخچه تولید این نمونه پنیر به کدام کشور بر می گردد، امروزه دیگر تقریبا در تمام کشور ها، خصوصا کشورهایی که استفاده از پنیر در بین مردم آن جایگاه خاصی دارد، انواع پنیر ها تولید و مصرف می شود.

۴ – پنیر سوئیسی

4 - پنیر سوئیسیپنیر خوش طعم و زرد رنگ سوییسی نیز پنیری پرطرفدار در تهیه و سرو انواع ساندویچ می باشد که همیشه در لیست بهترین پنیرهای دنیا قرار دارد. جالب است بدانید آلمان و فرانسه از کشورهایی هستند که سالیانه مبلغ زیادی را از طریق تولید و صادرات پنیر بدست می آورند.

بهترین پنیرهای ایران

بهترین پنیرهای ایرانحالا دیگر به کشور خود ایران باز می گردیم و از انواع پنیر های خوش طعم و پرطرفدار ایرانی سخن می گوییم: اگر حرف از پنیر مرغوب ایرانی به میان بیاید، شاید بلافاصله به یاد پنیر لیقوان تبریز بیافتید که نه تنها بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار بوده، بلکه به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.
بعداز آن پنیر فتا، از پنیر های شور و خوشمزه ی پرطرفدار ایرانی ست. که البته تاریخچه تولید آن به کشور مصر بازمی گردد. اما امروزه هم در ایران تهیه و تولید می شود وهم بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.

۵ – پنیر لیقوان و پنیر فتا

حالا که اسم شوری اورده شد، بد نیست بدانید که پنیر لیقوان و پنیر فتا بخاطر شوری و مقدار نمکی که درآن استفاده شده، برای افرادی که مشکل فشار خون بالا دارند مضر می باشد و مصرف آن باید با احتیاط باشد.

۶ – پنیر سفید کم چرب

پنیر سفید کم چرب، نمونه ای دیگر از پنیر فتاست که به دلیل تهیه آن از شیر کم چرب و همچنین مقدار کمتر نمک در تهیه آن، ضرری برای افراد داری فشار خون بالا ندارد. و پنیری خوش طعم برای صبحانه و دیگر میان وعده ها می باشد.

۷ – پنیر خامه ای ایرانی

پنیر خامه ای نیزکه هم در تهیه انواع غذاها و هم به عنوان مواد لبنی سر سفره ایرانیان جای دارد، از دیگر پنیرهای خوش طعم می باشد.

۸ – پنیر ماسکار پونه

پنیر ماسکار پونه، پنیری با کلسیم و فسفر وپرو تئین بالاست که در تهیه چیز کیک و دسر نیز از آن استفاده می شود و تاریخچه تولید آن به کشور ایتالیا بر می گردد.

۹ – پنیر لاکتیکی

پنیر لاکتیکی نیز بافتی نیمه سفت و اسفنجی دارد که درآن خبری از مواد افزودنی و چربی های گیاهی نمی باشد و در عین حال حجم زیادی از ویتامین آ و مواد مغذی را داراست. در کارخانه های تهیه و توزیع مواد لبنی پنیرهای طعم دار مختلفی تولید می شود که طرفداران زیادی دارد؛ مانند پنیر عسلی، پنیر خامه ای، پنیر زیره ای و…

بانوان محلی نیز از شیر تازه گاو و یاگوسفند پنیر محلی تهیه می کنند که طعم آن در کنار نان محلی و سبزی تازه و گوجه و خیار بی نظیر است.
انواع پنیر ها به دسته خشک و نیمه خشک و نرم و خیلی نرم تقسیم می شود.

اگر می خواهید از پنیر در غذایتان استفاده کنید بهتراست بدانید که پنیرهای خشک بخاطر داشتن بافت سختی که دارند بهتراست در مرحله آخر طبخ غذا اضافه شود؛مانند پنیر پارمزان. پنیرهای نیمه خشکی مثل پنیر چدارو فتا بافتی متوسط دارند. اما در بیشتر غذاها از پنیرهای نرم مانند موزارلا ( پنیر پیتزا ) استفاده می شود. و پنیرهای خیلی نرم مثل ماسکار پونه و پنیر خامه ای در پخت انواع دسرو کیک استفاده می شود.

طرز تهیه پنیر خانگی

حالا که با نواع پنیرهای خوشمزه و پرطرفدار آشنا شدید، شاید تمایل داشته باشید یک پنیر خوشمزه خانگی برای خود درست کنید، که ما در اینجا به شما کمک می کنیم که روش تهیه پنیر خوشمزه رو آموزش ببینید؛

مواد لازم :

  • شیر پرچرب (۴کیلوگرم)
  • سرکه ( ۱۲قاشق غذا خوری)
  • نمک (۳قاشق غذاخوری)

ابتدا و در مرحله اول شیر را درون ظرف و روی اجاق گاز قرار دهید و خوب صبر کنید تا کامل به جوش برسد، سپس شعله را خاموش کنید و سرکه را به شیر اضافه کنید ( به ازای هر یک کیلو گرم شیر، ۳ قاشق سرکه اضاف کنید)؛ شیر و سرکه را به آرامی و کامل هم بزنید تا جایی که دیگر تکه های کوچک پنیر را در ظرف ببینید.

در مرحله بعد مواد جامد درون ظرف را با کفگیر یا ملاقه درون پارچه نازکی که کاسه ای زیر آن قرار داشته باشد، بریزید سپس پارچه را بسته و گره بزنید تا آب درون پارچه کاملا خالی شود.

بعد از خالی شدن تمام آب پنیر، آن را از پارچه جدا کرده و درون آبکش قرار دهید و جسمی سنگین روی آن قرار دهید و اجازه دهید زمانی حدود ۴ ساعت بگذرد تا پنیر شکل بگیرد.

سپس نمک را به آب باقی مانده در کاسه اضافه کنید، هم بزنید و آن را به پنیر تکه شده اضافه کنید، درون یخچال نگهداری کنید و نوش جان کنید. منتظر نظرات شما هستیم.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
https://intoday.ir/?p=73427

شهره مقصودی

مطالب مرتبط
قوانین همراه داشتن سیگار در فرودگاه
بهنام خیریه
0 دیدگاه
جاهای دیدنی و تفریحی تهران برای کودکان
ترلان کمیلی
0 دیدگاه
داروخانه شبانه روزی رامسر
شهره مقصودی
1 دیدگاه
تحصیل در کانادا بهتر است یا آمریکا
مریم عبداللهی
0 دیدگاه
نمایندگی اپل در قطر
مهسا مطهری
0 دیدگاه
واحد پول قطر
الناز ایل بیگی
0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :

نقشه بزودی ...

توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس