در این مقاله به صورت ویژه غذاهای محلی اصفهان را که جز بهترین غذاهای محلی ایران می باشد و در عین حال از خوشمزه ترین هاست به شما همراه با عکس و مواد اولیه معرفی خواهیم کرد، غذاهای محلی اصفهان دارای تنوع زیادی می باشد و علت آن قدمت بالای خود شهر اصفهان در طول تاریخی کشور ایران است، این شهر دارای جاذبه های گردشگری زیادیست و در بین گردشگران ایرانی و خارجی از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد، لیست غذاهای اصفهان در ادامه برای شما درج شده است :
غذاهای محلی اصفهان
غذای محلی کاچی هفت دخترون
کاچی هفت دخترون جز بهترین دسرهای محلی اصفهان می باشد که با طعم شیرین و البته روغن زیاد پخته می شود، در سنت های مردم اصفهان این دسر در حضور هفت دختر باید پخته شود تا نذر سایر افراد برآورده شود.
غذای محلی خورشت ماست
خورشت ماست در واقع جز دسته دسرهای محلی اصفهان است که ترکیبی از ماست چکیده، آب ، شکر، گوشت گوسفندی، گلاب ، زعفران تربت حیدریه ، زردچوبه، بادام و خلال پسته می باشد و پس از پخت این غذا به مدت ۱۲ ساعت در یخچال خنک می شود تا مزه بهترین به خود بگیرد.
خورشت مرغ و آلوچه
خورشت آلو و مرغ یکی از برترین غذاهای محلی اصفهان است که از ترکیب مرغ با آلوچه، نمک و روغن و فلفل تهیه می شود.
به پلو
به پلو دیگر غذا در لیست غذاهای محلی اصفهان می باشد که ترکیبی از برنج دم کرده، زعفران تربت حیدریه و میوه به و آلو تهیه می شود.
شله بریون زیره
شله بریونی که شباهت فراوانی با شله مشهدی دارد بسیار خوشمزه و مقوی بوده که ترکیبی از گوشت ، پیاز ، ادویه و برنج می باشد.
کباب مشتی
غذای کباب مشتی که در اصفهان برخی از مردم آن را کباب زردک صدا می زنند و ترکیبی از گوشت چرخی ، هویج، پیاز سرخ کرده، آرد نخودچی ، سرکه و ادویه جات می باشد که شباهت زیادی به کباب شامی دارد.
تاس کباب
در لیست غذاهای محلی اصفهان نام تاس کباب به چشم میخورد که شهرت زیادی در بین مردم سایر شهرستانهای ایران دارد، مواد اولیه موجود در این غذا گوشت تازه، نمک، سیب زمینی، روغن؛ فلفل، آب، پیاز سرخ شده و هویچ می باشد.
یخمه ترش
یخمه ترش یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی مردم اصفهان است که بر خلاف نامش طعمی گس و شیرین دارد، برای پخت آن نیاز به مواد اولیه اب، گوشت گوسفندی، زردچوبه، نمک، فلفل، الو، برگه خشک شده زردآلو و به و شیره خرمان به صورت کوبیده شده است.
کوفته شوید باقالی
کوفته شوید غذاییست که در شهرهای دیگر هم زیاد پخته می شود و جز غذاهای خاص و سنتی اصفهان قرار دارد، این غذا از ترکیب برنج، باقالیريال گوشت چرخی، ادویه جات، پیاز و جعفری و تخم مرغ، زردچوبه، نمک، فلفل و پیاز سرخ شده تهیه می شود.
ماش و قمری
غذای ماش و قمری که جز دسته غذاهایی است که با نان میل می شود و از ترکیب گوشت گوسفندی، ماش، جعفری، شنبلیله، نمک، برنج و مرزه به صورت کوبیده شده تهیه می شود.
خورشت کله گنجشکی
این غذا جز دسته غذاهاییست که در سریع ترین زمان ممکن تهیه می شود و ترکیبی از گوشت چرخی، پیاز سرخ شده، سبزی ترخون ، رب، سیب زمینی ، نمک و فلفل می باشد.
نخود آب
نخود آب در واقع یکی از مقوی ترین غذاهای محلی در ایران است که برای امراض مختلف مناسب می باشد، این غذا از مواد اولیه نخود خیش ده، نمک، آب، زردچوبه و فلفل و سرکه تشکیل می شود.
گوشت و عدس
گوشت عدس دیگر غذاییست که در تمام فصول سال قابل سرو است و برای تهیه آن نیاز به عدس، گوشت تازه، سیب زمینی، نمک و فلفل به صورت مخلوط است.
گوشت و لوبیا اصفهانی
برای تهیه این غذا نیاز به یک قابلمه مسی دارید تا بتوانید یکی از قدیمی ترین غذاهای محلی اصفهان یعنی گوشت و لوبیا را سرو کنید، گوشت و لوبیا ترکیبی از گوشت گوسفندی، لوبیا پخته شده، برنج، ، تره و جعفری و شنبلیله، پیاز سرخ شده، نمک، فلفل و زردچوبه به صورت کوبیده می باشد.
قیمه ریزه نخودچی
قیمه ریزه بی شک بهترین غذای محلی در اصفهان است که در بین مردم این شهر بسیار محبوب می باشد، این غذا از ترکیبی از آب، رب، پیاز سرخ شده، گوشت، زردچوبه، سبزی خشک شده و آرد نخودچی تهیه می شود.
حلیم بادمجان
حلیم بادمجان نیازی به تعریف ندارد ، شهرت این غذا جهانی می باشد و بسیار خوشمزه ، مواد اولیه برنج، کشک، نمک، فلفل، پیاز سرخ شده، نعنا، گوشت و بادمجان سرو می شود.
اشکنه
اشکنه هم که زبانزد خاص و عام می باشد، این غذای خوشمزه و تاریخی که تقریبا در سر سفره تمام ایرانی ها سرو می شود و ترکیبی از پیاز داغ، آرد، تخم مرغ، سبزی خشک، نمک، فلفل، زردچوبه ، کره، آب تهیه می شود.
کله جوش
غذای محلی کله جوش دیگر غذای مشهور در لیست غذاهای محلی اصفهان است که ترکیبی از کشک، سبزی نعنا، پیاز سرخ شده، گردو، روغن، نمک و فلفل می باشد.
بریونی
بریونی آخرین غذای معرفی شده در این مقاله می باشد که شباهت فراوانی به همبرگرهای امریکایی دارد با این تفاوت که از گوشت گوسفندی خالص تهیه می شود، ترکیبات این غذا گوشت گوسفندی، پیاز سرخ شده، دمبه، پیاز سرخ شده، نمک و فلفل ، زعفران، چگر سفید ، دارچین، خلال بادام و پسته و سبزی تازه می باشد.
سخن پایانی
شما می توانید تجربیات، نظرات و سوالات خود را درباره بهترین غذاهای محلی اصفهان در بخش زیر کامنت کنید.
بیشتر بخوانید