بهترین غذاهای سنتی قزوین

در این مقاله به صورت اختصاصی و ویژه بهترین غذاهای سنتی قزوین همراه با نام و تصاویر به شما معرفی خواهیم کرد، همراه این تودی باشید تا با لیست بهترین غذاهای سنتی قزوین شامل قیمه نثار، دیماج، کوکوشیرین، شیرین پلو، آش دوغ قزوینی، مشکوفی و … آشنا شوید :

بهترین غذاهای محلی قزوین

غذای محلی آش ماز پیازو قزوین

جز تنها آش هایی می باشد که در آن هیچ سبزیجاتی استفاده نشده است و در آن از دارچین، گوشت و پیاز و حبوبات دیگر استفاده شده و مزه بسیار خاصی دارد.

بهترین غذاهای محلی قزوین

غذای محلی آش دوغ قزوین

اش دوغ یکی دیگر از غذاهای سنتی استان قزوین می باشد که در آن سبزی ، گوشت، برنج ، سیر داغ و نعنا استفاده شده است.

بهترین غذاهای محلی قزوین

دسر محلی مشکوفی قزوین

این دسر بسیار شبیه شله زرد مشهدی می باشد و در تولید آن از وانیل، زعفران، نشاسته و شکر استفاده شده است.

بهترین غذاهای محلی قزوین

غذای تابستونی دیماج قزوین

در لیست غذاهای محلی قزوین نام دیماج به چشم میخورد که بیشتر در فصول گرم سال میل می شود و برای تهیه آن از پیاز، سبزی، گردو، پنیر، خیار و نان خشک شده استفاده می شود.

بهترین غذاهای محلی قزوین

غذای محلی شیرین پلو قزوین

از مشهورترین غذاهای محلی قزوین که در اکثر شهرهای ایران میل می شود شیرین پلو می باشد که ریشه ای کاملا قزوینی دارد، برای تهیه شیرین پلو از روغن، زعفران، ماست، آرد، تخم مرغ، سیب زمینی، شکر و گلاب استفاده می شود.

بهترین غذاهای محلی قزوین

کوکوی شیرین قزوین

شباهت فراوان این کوک به کوکو سیب زمینی باعث شده تا اکثرا آن را با کوکو سیب زمینی اشتباه بگیرند اما مزه آن شیرین می باشد و برای تهیه آن از  شکر، تخم مرغ، سیب زمینی، زعفران و گلاب استفاده شده است.

بهترین غذاهای محلی قزوین

قیمه نثار قزوینی

بی شک از محبوب ترین غذاهای محلی استان قزوین قیمه نثار است، برای تهیه آن باید از گوشت، برنج، پرتغال، پیاز، زعفران، پسته و رب استفاده کنید.

میوه های تولیدی در باغات استان قزوین

همچنین استان قزوین دارای باغ های تولید و پرورش گردو، پسته، انار و انگور می باشد که از بهترین کیفیت برخوردار هستند.

سخن پایانی

شما می توانید نظرات، سوالات و ترجبیات خود را درباره بهترین غذاهای سنتی قزوین در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گردشگری این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

منبع : این تودی بلیط هواپیما
به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری