راهنمای اخذ ویزای کانادا از صفر تا صد

اخذ ویزای کانادا در بین مهاجرین ایرانی از محبوبیت بالایی نسبت به سایر کشورهای برخوردار است ، کانادا کشوری در قاره امریکای شمالی در همسایگی ایالات متحده امریکا می باشد که با دارا بودن تعداد زیادی مهاجر ایرانی یکی از مقاصد همیشگی سایر گردشگران در داخل کشور است، همراه این تودی باشید تا با شرایط اخذ ویزای کانادا آشنا شوید.

انواع ویزاهای کانادا 

کشور کانادا دارای چندین نوع ویزا برای متقاضیان است، این ویزاها به شرح زیر می باشند :

ویزای ترانزیتی کانادا

ویزای ترانزیت کانادا ویزایی ویژه کسانیست که قصد دارند کمتر از دو شبانه روز در این کشور اقامت داشته باشند و قصد ورود به شهرهای مختلف را ندارند، ویزای ترانزیت کانادا رایگان بوده و اگر قصد خرید و گردش در این کشور را ندارید انتخاب خوبی برای شماست.

ویزای یک بار ورود کانادا

این نوع ویزا همانطور که از نامش مشخص است ویژه کسانیست که قصد دارند یک سفر رفت و برگشت به این کشور را داشته باشند، برای دریافت ویزای یک بار ورود باید بین 3 الی 6 ماه قبل از تاریخ سفر خود درخواست خود را به سفارت عرضه کنید.

ویزای چند بار ورود کانادا

در لفظ آژانسی ویزای چند بار ورود همان ویزای 5 ساله می باشد که در این پلن شما می توانید در مدت زمان 5 سال هر شش ماه یک مرتبه وارد خاک این کشور شوید، در برخی بوردهای تبلیغاتی شاهد این هستیم که بعضی افراد سودجو با عنوان ویزای ضمانتی 5 ساله کانادا قصد جذب مسافران را دارند که از دید سفارت کانادا هیچگونه ضمانتی در اخذ ویزا برای هیچ فردی نیست و شاید حتی بدون دلیل از ورود شما به این کشور جلوگیری به عمل آید، خود این ویزا به چند پلن دیگر تقسیم می شود که در ادامه شرح داده شده است.

ویزای توریستی کانادا

در این پلن سفارت کانادا ویزا را برای افرادی صادر می کند که قصد گردشگری ، بازدید از اقوام و سایر امور مرتبط را دارند، مدت این ویزا بین 4 ماه الی 5 سال می باشد که بسته به نوع درخوسات شما از این سفارت دارد.

ویزای تحصیلی کانادا

جمعی از برترین دبیرستان ها و دانشگاه های دنیا در شهرهای مختلف کشور کانادا وجود دارند که ایرانیان زیادی تا به حال شرایط ورود به آنها را دریافت کرده اند، ویزای تحصیلی کانادا به افرادی اعطا می شود که اپلای دانشگاه یا مدرسه ای را به دست آورده اند و در دو پلن کوتاه مدت و بلند مدت به متقاضیان تحصیلی اعطا می شوذ، همچنین در این نوع ویزا خانواده و والدین دانشجو می توانند از طریق پلن ویزای توریستی 5 ساله همراه دانشجو به عنوان سوپروایزر وارد خاک کانادا شوند.

ویزای سوپروایزی کانادا

برخی دانشجویان و کسانیکه در این کشور مشغول به تحصیل و کار هستند می خواهند خانواده خود را وارد خاک کانادا کنند، برای این امر باید ویزای سوپروایزی را اخذ کنید، این نوع ویزای کانادا به افرادی اعطا می شود که درآمد سالیانه آنها در کشور کانادا بیشتر از 22 هزار دلار امریکا می باشد و آنها می توانند والدین خود را وارد این کشور نمایند.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا

کانادا جز معدود کشورهایی است که به فعالین در حوزه اینترنت و آن هم به صورت جهانی با کیفیت بسیار بالا و قابل رقابت بودن آن استارتاپ با سایر شرکت ها ویزای استارتاپ اعطا می کند، برای اخذ این ویزا باید کسب و کار خود را در یک فرم بیزنس پلن به سفارت معرفی کنید و همچنین حمایت یک کمپانی مطرح کانادایی را جهت پشتیبانی دریافت کنید.

هزینه های اخذ ویزای کانادا

هزینه اخذ ویزای کانادا در پلن های مختلف متفاوت هستند ، البته برخی افراد سودجو با افزایش بی دلیل این قیمت کسب و کار سیاهی برای خود راه اندازی کرده اند ، اما نرخ واقعی اخذ ویزای کانادا به شرح زیر است :

  • ثبت نام ویزای توریستی کانادا با قیمت 400 دلار امریکا
  • ثبت نام ویزای توریستی افراد زیر 14 سال 320 دلار امریکا
  • هزینه ویزای دانشجویی 590 دلار امریکا
  • ویزای ترانزیت کانادا رایگان است
  • ویزای یکبار ورود کانادا 420 دلار امریکا

چگونه وقت سفارت کانادا را بگیرم ؟

کشور کانادا در ایران دارای سفارت نمی باشد و روابط سیاسی خوبی با ما ندارد، از همین رو شما باید در کشور ثانویه نظیر امارات، ارمنستان ،ترکیه و یا گرجستان وارد سفارت این کشور شوید و تفاوتی ندارد از کدام کشور اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کانادا

برای اخذ ویزای کانادا نیاز به مدارک زیادی دارید که به شرح زیر هستند :

  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی به زبان انگلیسی
  • همراه داشتن اصل گذرنامه و کپی از تمام صفحان آن
  • همراه داشتن فرم درخوسات ویزای کانادا با امضا و عکس 3*4 زمینه سفید
  • همراه داشتن فرم اطلاعات خانوادگی 
  • ترجمه اسناد مربوط به ازدواج شما در صورت درخواست افراد متاهل
  • ترجمه اسناد ملکی در صورت وجود
  • عکس 3*4 زمینه سفید دو عدد
  • همراه داشتن ترجمه مدارک شغل خود نظیر پروانه کسب، کارت بازرگانی، مجوز شرکت، روزنامه رسمی که تبلیغ شرکت شما در آن درج شده باشد، پروانه پزشکی، کارمندان دولت 6 ماه آخرین حقوق ، 6 ماه آخرین بیمه شما و یا گواهی اشتغال به فعالیت در کمپانی های معتبر)
  • همراه داشتن نامه سربرگ دار تمکن مالی با مهر و امضای مدیر بانک مربوطه
  • همراه داشتن گردش 6 ماه آخر حساب شما با مقدار بالا
  • در صورت دارا بودن دعوتنامه ، همراه داشتن آن
  • بلیط هواپیما کانادا به صورت رفت و برگشت
  • اگر سن شما زیر هجده سال است باید رضایت نامه والدین و یکی از انها همراهتان باشد

تمامی این مدارک را باید اسکن کنید و به آدرس ایمیل سفارت کانادا در کشور مربوطه ارسال کنید و مستندات کاغذی آنها را همراه خود در تاریخ اعلام شده به شما از سوی سفارت همراه داشته باشید.

بهتر است در پذرنامه شما حداقل 3 سفر اروپایی در محدوده شینگن داشته باشید تا شانس اخذ ویزای کانادا برای شما افزایش یابد و در آخر باید در سفارت کانادا افسر مربوطه را صادقانه از انگیزه سفر خود مطلع سازید تا ریجکت نشوید.

منبع : این تودی بلیط هواپیما
به این مقاله امتیاز دهید
0
اشتراک گذاری