” دامپلینگ چینی ” بخش مهم و گسترده ای از آشپزی و فرهنگ غذاهای چینی را در بر می گیرد. این غذا در اصل از یک خمیر نشاسته ای بوجود می اید که داخلش را با ترکیبات خوشمزه ای اعم از : گوشت و سبزیجات پر می کنند. سپس به صورت بخارپز، آبپز یا سرخ طبخش می کنند. همچنین دامپلینگ در چین تاریخچه ای بیش از ۱۸۰۰ سال را یدک می کشد. این غذا از دیرباز تا به امروز جزو یکی از محبوب ترین غذاها در شمال چین است. ترکیبات لذیذ داخل دامپلینگ ها عبارت است از : گوشت چرخ کرده، میگوی و مرغ خرد شده و سبزیجات که به نوعی هنرمندانه پخته می شوند. دامپلینگ ها را مثل وونتون به صورت آبپز، بخازپز یا سرخ می پزند. موضوع مهم اینجاست که دامپلینگ غذای سنتی و رسمی شب سال نو چینی هم به حساب می آید.
بیشتر بخوانید
- نودل سرخ شده یا چو مین
- مرغ گنگ بائو چینی
- موزه تاریخ قبیله ای چینی پنانگ
- غذاهای خوشمزه چینی
- راهنمای سفر به شهر پکن
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای