aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
خانه > دانستنی های گردشگری > نودل سرخ شده یا چو مین

نودل سرخ شده یا چو مین

چو مین از غذاهای خوشمزه چینی
ezgif-1-eca2962dc6

چو مین در اصل تلفظ ” کانتونی ” است و به معنای ” نودل سرخ شده و تفت داده شده ” می دهد. این غذا در هر رستوران و منطقه در چین ممکن است به صورت متنوعی طبخ و تهیه شود. اما به طور کلی غذا از نودل، گوشت (مرغ، گاو، میگو یا خوک)، پیاز و جعفری تهیه می گردد. غذای محبوب چو مِین یکی از مورد علاقه ترین غذاهای چینی بشمار می رود و در سفرتان به این کشور این امکان را دارید که این غذای خوشمزه را در رستوران های مختلف کشور در تمامی شهرها امتحان کنید و لذتش را ببرید. برای تهیه چو مین ابتدا نودل ها را مدتی در آب جوش قرار می دهند تا نرم بشوند و بعد اجازه می دهند نودل ها خنک و سپس آن ها را در ماهی تابه سرخ می کنند. سپس با ترکیب با سبزیجات و مواد دیگر سرو می کنند.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
https://intoday.ir/?p=74151
van

فاطمه انوری

مطالب مرتبط
زعفران سوغات کدام شهر است؟
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
لیست سالن های کنسرت تهران
مریم عبداللهی
0 دیدگاه
ایران مال بزرگترین مرکز خرید جهان شد!
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
پربازدیدترین مکان جهان در سال 2023!
مریم عبداللهی
0 دیدگاه
هزینه گرفتن پاسپورت 1403+مدارک لازم پلیس +10
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
استعلام و پیگیری پرداخت عوارض خروج از کشور در سداد
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس