چو مین در اصل تلفظ ” کانتونی ” است و به معنای ” نودل سرخ شده و تفت داده شده ” می دهد. این غذا در هر رستوران و منطقه در چین ممکن است به صورت متنوعی طبخ و تهیه شود. اما به طور کلی غذا از نودل، گوشت (مرغ، گاو، میگو یا خوک)، پیاز و جعفری تهیه می گردد. غذای محبوب چو مِین یکی از مورد علاقه ترین غذاهای چینی بشمار می رود و در سفرتان به این کشور این امکان را دارید که این غذای خوشمزه را در رستوران های مختلف کشور در تمامی شهرها امتحان کنید و لذتش را ببرید. برای تهیه چو مین ابتدا نودل ها را مدتی در آب جوش قرار می دهند تا نرم بشوند و بعد اجازه می دهند نودل ها خنک و سپس آن ها را در ماهی تابه سرخ می کنند. سپس با ترکیب با سبزیجات و مواد دیگر سرو می کنند.
بیشتر بخوانید
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای