aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385

موزه کولونیال پنانگ

موزه کولونیال پنانگ
ezgif-1-eca2962dc6

موزه کولونیال پنانگ که با نام موزه مستعمراتی پنانگ در میان مردم بومی و محلی و گردشگران و توریست ها شناخته می‌شود. این مکان منحصر به فرد سبک زندگی در پنانگ را در دوران استعمار از قرن هجدهم تا بیستم را به نمایش می گذارد. موزه کولونیال پنانگ خانه ای قدیمی و بزرگ با مجموعه ای از وسایل، اشیاء و آثار تاریخی منحصربفرد می باشد. آثار تاریخی زیبا و متنوع در این موزه اهمیت میراث محلی و بومی پنانگ را به مردم یادآوری می کند.موزه کولونیال پنانگ

شما با بازدید از این موزه می‌توانید با نوع زندگی حاکمان بریتانیایی و سبک معماری بومی متاثر از بریتانیایی ها  آشنا شوید. موزه پنانگ شامل آثار عتیقه، نقاشی‌‌های ارزشمند و سفرنامه‌های قدیمی می‌شود. علاوه بر این مبلمان عتیقه، پنجره های شیشه ای رنگارنگ زیبا و صدها زیور آلات، آثار هنری و کلکسیونی گرانبها در این مکان قرار دارند. از مهمترین اسناد این خانه می توان به یک سند دست نویس شخصی توسط کاپیتان فرانسیس لایت معروف به بنیانگذار پنانگ اشاره کرد. بنیانگذار این مرکز خانم یاسمین تان تمام این مجموعه شگفت انگیز از آثار باستانی را در مدت نیم قرن جمع آوری کرد.

مجسمه مرمر سفید

این مجسمه بسیار زیبا وجذاب یک دختر خوابیده بر روی یک بالش را به تصویر می کشد. این مجسمه متعلق به قرن ۱۹ میلادی توسط بیگاززی از فلورانس طراحی گردید.

میز فرانسوی

این میز فرانسوی را یک صنعتگر مشهور به نام فرانسوا لینکه در حدود سال ۱۸۹۰ ساخت. موزه کولونیال پنانگ

شیشه های رنگی

تعدادی شیشه رنگی باشکوه که موضوعات غیر مذهبی را به تصویر می کشد . این شیشه ها با دستان هنرمندان مشهور ایرلندی مانند کاتلین کویگلی و هوبرت مک گلدریک و هنرمند و طراح مشهور انگلیسی ویلیام موریس ایجاد گردید.

ست میز و صندلی

ست میز و صندلی عروس افسانه ای که به سبک سنتی چینی بر روی آن حکاکی زیبایی قرار دارد. علاوه بر این بر روی شیشه ونیزی طرحی از اژدها و ققنوس با مفهوم ملاقات شرق با غرب حک است.موزه کولونیال پنانگ

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد به سایت این تودی مراجعه فرمایید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
https://intoday.ir/?p=65049
van

فاطمه انوری

مطالب مرتبط
لنج موزه بوم گوهری تالاب بندر خمیر
زهرا هاشم زاده
0 دیدگاه
خانه گلبت بندر کنگ
فاطمه سادات حسینی
1 دیدگاه
مرکز فرهنگی و هنری توپخانه عامره استانبول
مهری شاپوری
0 دیدگاه
موزه توهم استانبول
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
کافه موزه‌ گربه ایرانی تهران
کوروش ابریشمی
7 دیدگاه
باغ موزه راه آهن خراسان مشهد
کوروش ابریشمی
1 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس