” اردک پکنی ” در اصل مهمترین و اصیل ترین غذای پادشاهان چینی بوده است. این غذا یک غذای فاخر و اشرافی به شمار می رود و جالبه بدونید که خاستگاه اصلی غذای اردک پکنی به سلسله پادشاهی یوآن در شهر مدرن پکن باز می گردد. به مشخصه اصلی این غذا پوسته نازک، ترد و برشته اردک می باشد. در اصل پوست اردک در این غذا به قدری در این سرزمین محبوبیت دارد که در بعضی مواقع ممکن است تنها پوست اردک هم سرو کنند و گوشت آن را نخورند! ضمنا روش پخت سنتی اردک پکنی معمولا همراه با پیازچه، پنکیک، سس لوبیای شیرین و خیار می باشد. اینکه مردم چین از روزگاران قدیم نیز همیشه اردک کبابی را در لیست غذا هایشان قرار می دادند. در گذشته در دوران پادشاهی یوآن چندین نوع اردک کبابی طبخ می شد. در آن زمان این غذا را ” شائویازی ” می نامیدند.
همچنین با گذشت زمان اردک پکنی در بین اقشار مرفه و ثروتمند جامعه چین به شهرت غیر قابل باوری رسید. در جشن ها و مراسم های رسمی این غذا به طرز ویژه ای طبخ می شد. اما این غذای خوشمزه و لذیذ توانست راه خود را از طبقات بالای جامعه به همه اقشار و مردم و امروزه به توریست ها و مسافران سراسر کشور هم باز کند. این غذا توانست به یکی از غذاهای اصیل و معروف در مناسبت های گوناگون تبدیل شود. توجه داشته باشید که در حال حاضر، دو رستوران مشهور پکن به نام های ” کوانجود ( Quanjude ) و بیانیفنگ ( Bianyifang ) ” به دلیل اردک کبابی های بسیار خوشمزه شان محبوبیت جهانی پیدا کردند.
بیشتر بخوانید
- بهترین رستوران های مشهد که مردم در گوگل سرچ می کنند!
- غذاهای محبوب چینی
- رستوران حسین شیشلیکی شاندیز
- مرغ گنگ بائو چینی
- غذای رشته پلو مشهدی