راهنمای اخذ ویزای ایتالیا

مراحل اخذ ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز سفارت | این تودی

جاذبه های گردشگری ایتالیا

مراحل اخذ ویزای ایتالیا از صفر تا صد

اخذ ویزای ایتالیا از سفارت این کشور در سالهای اخیر از اهمیت بالایی در بین دانشجویان و مهاجرین ایرانی برخوردار بوده است، کشور ایتالیا با دارا بودن برترین جاذبه های توریستی در قاره اروپا زبان زد می باشد و مسافران ایرانی برای مراجعه به آن باید مدارک مورد نیاز را در سفارت همراه خود داشته باشند، همراه این تودی باشید تا با انواع ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیزا برای اخذ آن اشنا شوید.

دانستنی هایی از کشور ایتالیا | اخذ ویزای ایتالیا

پیش از اشنایی با مراحل اخذ ویزای ایتالیا ابتدا با دانشتنی های عمومی در رابطه با این کشور زیبا اطلاعات خود را ازفایش دهید :

  • زبان رسمی مردم ایتالیا : ایتالیایی
  • جمعیت کشور ایتالیا : 61.059.000 هزار تن
  • پایتخت کشور ایتالیا : شهر رم
  • وجه رایج ایتالیا : یورو
  • دین رسمی : مسیحیت
  • تفاوت زمانی ایتالیا با ایران : 2.30 دقیقه از ایران عقب تر
  • سوغات اصلی در ایتالیا : پوشاک مارک – برندهای جهانی خودرو و صنایع دستی معرق کاری

آدرس سفارت ایتالیا در تهران – اخذ ویزای ایتالیا

کشور ایتالیا از لحاظ سیاسی با ایران رابطه بسیار خوبی دارد و سفارت این کشور در تهران جز سفارت های شلوغ و فعال محسوب می گردد، در ادامه با راه ارتباطی با سفارت ایتالیا در تهران آشنا خواهید شد :

  • آدرس سفارت ایتالیا در ایران : تهران، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵
  • امور کاری صورت پذیر در سفارت ایتالیا : اموز تجاری ، درخواست انواع ویزا، خدمات مهاجرین ایتالیایی در ایران، ارائه وقت سفارت برای متقاضیان
  • ساعات کاری : 8 صبح الی 14
  • روزهای کاری سفارت ایتالیا : یکشنبه تا پنج شنبه هر هفته
  • روزهای تعطیل : شنبه و جمعه هر هفته
  • روزهای دریافت جواب تقاضای ویزا : دوشنبه و پنج شنبه از ساعت 14 الی 15 و روز یکشنبه از ساعت 12 الی 13
  • شماره تماس سفارت ایتالیا : ۲۲۰۴۷۸۰۲  الی 3

ویزای شینگن چیست – اخذ ویزای ایتالیا

ویزای شینگن را در این مقاله به شما معرفی کردیم، به طور خلاصه شیگن شامل 26 کشوری می شود که طبق یک قرار داد عبور و مرور از آنها نیازی به تهیه ویزا ندارد،اما به علت اینکه کشور ما جز شینگن نمی باشد برای مراجعه به کشور ایتالیا باید ویزای شینگن تهیه کنید، ویزای شیگن از 4 نوع تشکیل می شود : ویزای ترانزیت شینگن ، ویزای تجاری شینگن، ویزای توریستی شینگن و ویزای تاجران شینگن.

READ  فواره تروی رم مهم ترین جاذبه تاریخی ایتالیا | این تودی

برای مراجعه به کشور ایتالیا به صورت توریستی باید ابتدا حداقل بالغ بر 2 ماه جلوتر از تاریخ سفر خود درخواست ویزا را انجام دهید، شما با دریافت ویزای شینگن توریستی از سفارت ایتالیا ابتدا باید وارد این کشور شویذ و سپس از آن می توانید به هر 26 کشور در طول مدت سفر خود سفر کنید.

مدارک اخذ ویزای ایتالیا 

در ابتدا شما باید فرم درخواست ویزای شینگن از سفارت ایتالیا را دانلود کنید و تمامی بخش های مربوطه را پر کنید، پس از آن با دریافت وقت سفارت همراه با مدارک ذیل در تاریخ مقرر به سفارت ایتالیا مراجعه کنید اطلاعات زیر را جهت افزایش دانایی خود در حین اخذ ویزای ایتالیا خالی از لطف نمی باشد :

  • خردسالان زیر دوازده سال فقط با همراهی والد خود به سفارت مراجعه کنند.
  • دریافت وقت سفارت ایتالیا کاملا رایگان بوده و از پرداخت هزینه به افراد واسطه خودداری نمایید.
  • همراه داشتن موبایل و وسایل دیجیتالی به داخل سفارت ممنوع است.
  • افراد بالای دوازده سال باید در سفارت خانه این کشور انگشت نگاری شوند.
  • مدارک مورد نیاز را باید کاملا تکمیل شده به سفارت ببرید.
  • در صورت رد شدن تقاضای شما از سوی سفارت ایتالیا می توانید با وکیل قانونی خود به دادگاه شهر لاتزیو شکایت کنید.
  • از ارسال مدارک خود به صورت الکترونیکی به سفارت این کشور بپرهیزید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ایتالیا

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا که در سایت سفارت ایتالیا موجود است.
  • پاسپورت با حداقل دو برگه سفید و 7 ماه اعتبار .
  • در صورتی که شما توسط شخصی از نزدیکان به این کشور دعوت شده اید باید فرم دعوتنامه را همراه با گذرنامه یا شناسنامه فرد متقاضی همراه خود داشته باشید.
  • 2 قطعه عکس 4*3 زمینه سفید تمام رخ ویژه ویزا.
  • همراه داشتن ترجه شناسنامه و پاسپورت خود به زبان های ایتالیایی و انگلیسی و اصل این دو مدرک.
  • همراه داشتن پرینت گردش حساب بانکی خود در سه ماه اخیر با مهر و امضای مدیر بانک مربوطه.
  • ضمانت نامه بانکی از سوی شخصی که شما را به ایتالیا دعوت کرده است.
  • همراه داشتن بیمه مسافرتی در حوزه شینگن تا سقف سی هزار یورو اصل و کپی.
  • پرینت تیکت پرواز رفت و برگشت شما با مهر.
  • پرینت واچد هتل شما در ایتالیا.
READ  عمیق ترین استخر مصنوعی جهان ثبت در گینس | این تودی

اگر شما در ارگان یا شرکت خاصی شاغل هستید باید مدارک ذیل را علاوه بر مدارک بالا همراه داشته باشید :

 ویژه مدیران : همراه داشتن روزنامه رسمی دارای اطلاعات ثبت شرکت شما و شماره جواز که تاریخ این روزنامه باید کمتر از سه سال باشد.

ویژه شغل های آزاد : اگر شما دارای شغل ازاد هستید باید اصل و کپی جواز کسب خود را همراه داشته باشید.

ویژه کارمندان : پرینت شش ماه آخرین حقوق های دریافتی شما از آن شرکت و نامه سربرگ دار معرفی نامه از سوی همان شرکت.

چگونه وقت سفارت ایتالیا را بگیرم ؟

برای دریافت وقت سفارت ایتالیا می توانید مستقیما به وب سایت این سفارت مراجعه کنید و یا حضوری بدون هیچگونه هزینه ای وقت خود را رزرو نمایید.

هزینه های اخذ ویزای ایتالیا

برای دریافت ویزای ایتالیا شما هزینه های دیل را پرداخت خواهید کرد :

  • اشخاص بالای دوازده سال هزینه ای برابر با 60 یورو
  • اشخاص بین شش تا دوازده سال هزینه ای برابر با 35 یورو
  • خردسالان زیر شش سال کاملا رایگان 
  • اگر شما پدر ، مادر ، پدربزرگ و مادر بزرگی دارید که در یکی از کشورهای حوزه شینگن زندگی می کنند هزینه ای بابت اخذ ویزا پرداخت نخواهید کرد.

مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا

برای اخذ ویزای تجاری کشور ایتالیا باید مدارک ذیل را به سفارتخانه این کشور در تهران ارائه دهید :

  • فرم درخواست ویزای شینگن 
  • پاسپورت با حداقل دو برگه سفید و 7 ماه اعتبار
  • فرم دعوتنامه از یکی از شرکت های ایتالیایی که با آنها همکاری می کنید با سربرگ و مهر معتبر.
  • فرم تاییدیه اتاق بازرگانی ایران مبنی بر تایید شرکت شما در حوزه بازرگانی.
  • فرم معرفی نامه از شرکتی که در آن فعالیت دارید همراه با مدارکی از قبیل : اطلاعات شناسنامه ای خود ، اطلاعات پاسپورت ، چند خط توضیح در رابطه با سبک تجارت شما با آن شرکت در ایتالیا، تاریخ دقیق ورود و خروج شما به ایتالیا، درج سمت کاری شما در شرکت همراه با مهر و امضای مدیر، مدارک قرار داد و فرم های همکاری شرکت شما با شرکت مربوطه در ایتالیا
  • ترجمه شناسنامه و پاسپورت شما به زبان های انگلیسی و ایتالیایی و اصل آن
  • اصل و کپی معتبر از مدارک اخذ مجوز فعالیت شرکت شما در ایران
  • کارت بازرگانی در صورت دارا بودن
  • جواز کسب معتبر همراه با مهر اصناف
  • اگر شما کارمند شرکت هستید باید علاوه بر این مدارک همراه خود فرم سربرگ دار سمت شما در شرکت و پرینت شش ماه حقوق اخیر شما از شرکت را همراه داشته باشید.
READ  راهنمای اخذ ویزای سفارت آذربایجان و قوانین آن | این تودی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

خوب کشور ایتالیا دارای دانشگاه های با سطح علمی بالا در بین کشورهای قاره اروپا می باشد که ایرانیان فراوانی در آنها تحصیل کرده اند، برای اخذ ویزای تحصیلی باید مدارک ذیل را تهیه و همراه داشته باشید :

  • در مرحله اول باید برای خود از طریق این ایمیل درخواست وقت نمایید : studi.teheran@esteri.it
  • اگر قصد ادامه تحصیل در سطوح بالاتر از کارشناسی دارید بایید مدارک دانشگاهی کارشناسی و دیپلم خود را همراه داشته باشید.
  • همراه داشتن ترجمه ایتالیایی مدرک تحصیلی شما و ریز نمرات شما در سطوح کارشناسی یا دبیرستان و اصل آنها.
  • ترجمه شناسنامه شما به زبان ایتالیایی و همراه داشتن کپی از تمامی صفحات آن همراه با مهر وزارت امور خارجه و دادگستری شهر محل سکونت خود.
  • برای تحصیل در مقطع ارش باید ترجمه تمامی کتاب هایی که پاس کرده اید را به زبان ایتالیایی همراه داشته باشید.
  • همراه داشتن سه قطعه عکس سه در چهار زمینه سفید رنگی تمام رخ
  • کپی از صفحه اول گذرنامه شخص متقاضی
  • پرینت انتخاب های رشته شخص متقاضی بامهر دانشگاه
  • همراه داشتن فرم درخواست تحصیل از دانشگاه مربوطه که معمولا در سایت این دانشگاه ها قابل دانلود است.
  • تمامی امور اخذ ویزای تحصیلی باید در دو تاریخ 15 آگوست یا 15 فوریه به سفارت برده شود.
  • هزینه اخذ ویزای تحصیلی 50 یورو است.

مدارک اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

  • همراه داشتن فرم تائیدیه تحصیلی معتبر از آخرین مدرک خود
  • همراه داشتن مدرک دیپلم شما و ریز نمرات 4 ساله دبیرستان به زبان ایتالیایی با تاییدیه وزارت دادگستری
  • همراه داشتن مدارک کارشناسی به زبان ایتالیایی و ریز نمرات شما با مهر معتبر و اصل و کپی با مهر وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری
  • همراه داشتن اصل و کپی مدرک و گواهینامه آموزش زبان ایتالیایی شما
  • تشریح کامل تمام دروس پاس شده شما به زبان انگلیسی و ایتالیایی
  • سه قطعه عکس رنگی سه درچهار پشت نویسی شده تمام رخ
  • پرینت انتخاب رشته شما در دانشگاه مربوطه
  • پرینت فرم پذیرش یا اپلای شما از دانشگاه مربوطه
  • نکته مهم در گواهینامه آموزش زبان انگلیسی آن است که سفارت ایتالیا تنها 4 آموزشگاه زبان ایتالیایی را به طور رسمی مورد قبول می داند و نام آنها بدین شرح است : گواهینامه اموزشی ایتالیایی از دانشگاه پروجا – گواهینامه اموزشی ایتالیایی از دانشگاه سینا – گواهینامه اموزشی ایتالیایی از موسسه پیتر دلا تهران – گواهینامه اموزشی ایتالیایی از موسسه سخن سرایان اصفهان
READ  راهنمای سفر به کوش آداسی با دیدنیها ، هزینه ها و حمل و نقل | این تودی

نکات مهم قبل از اخذ ویزای ایتالیا

دوستان به علت عظیم بودن جممع آوری این مدارک و کاهش استرس شما در هنگام مراجعه به سفارت ایتالیا می توانید چک لیست مدارک مورد نیاز اخذ انواع ویزای ایتالیا را از این لینک مشاهده کنید : چک لیست مدارک مورد نیاز سفارت

اگر همراه خانواده قصد سفر دارید باید برای هر نفر درخواست ویزای جداگانه ارسال کنید و مدارک هر شخص به صورت مستقل بررسی می شود.

  • آدرس سفارت ایران در ایتالیا :  اگر در کشور ایتالیا به هر دلیل دچار مشکل شدید می توانید با سفارت ایران در آن کشور به نشانی های زیر ارتباط برقرار کنید :
  • دفتر روادید: ۸۸۱۹۰۱۶۰ ۲۱ ۰۰۹۸
    دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸ ۲۱ ۰۰۹۸
    دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵ ۲۱ ۰۰۹۸
  • ایمیل بخش کنسولگری ایران در ایتالیا : consolato.teheran@esteri.it
  • ایمیل بخش دانشجویی ایران در ایتالیا : studi.teheran@esteri.it 
  • ایمیل امور ویزای شما در سفارت ایران : visti.teheran@esteri.it

سخن پایانی

شما می توانید تجربیات، نظرات و سوالات خود را درباره اخذ ویزای ایتالیا در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

بیشتر بخوانید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)

پاسخی بگذارید

اخذ ویزا و مهاجرت

جدیدترین مطالب