مراحل اخذ ویزای توریستی فرانسه با مدارک | این تودی

اخذ ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه برای ایرانیان علاقه مند سفر به حوزه شینگن در اتحادیه اروپا از اهمیت بالایی برخوردار است ، ما در بخش جاذبه های گردشگری خارجی به معرفی جاذبه های گردشگری فرانسه همراه اطلاعات بازدید آنها پرداختیم ، حال در این مقاله به طور ویژه با راهنمای اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه همراه هزینه ها ، مدارک و مراحلی که باید طی کنید آشنا خواهید شد تا در طول این امور دچار چالش کمتری شوید ، در ادامه همراه این تودی باشید .

اخذ ویزای توریستی فرانسه

ویزاهای فرانسه و انواع آن

ویزاهای فرانسه دارای انواع مختلفی هستند ، بیشترین درخواست امروزه از سوی ایرانیان ویزای شینگن توریستی فرانسه می باشد که البته در کنار آن شاید اطلاع نداشته باشید این کشور ویزاهای گوناگونی به خارجی ها عرضه می کند که شامل موارد ذیل می شوند :

  • ویزای تجاری و پزشکی
  • ویزای نخبگان
  • ویزای تحصیلی و دانشجویی
  • ویزای ترانزیت فرودگاهی
  • ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی
  • ویزای کودکان ، هنرمندان و ورزشکاران

اخذ ویزای توریستی فرانسه

فرم درخواست ویزا

اولین مرحله از اقدام شما تکمیل فرم درخواست ویزا می باشد ، این فرم که در وب سایت اصلی سفارت فرانسه موجود می باشد برای یک نفر بوده و اگر شما خانوادگی قصد سفر دارید باید برای هر نفر از اعضای خانواده یک فرم تکمیل کنید ، در اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه مهم ترین نکته متقاعد کردن مسوولین سفارت این کشور به بازگشت خود به ایران است که در این صورت بعد از تکمیل مدارک ویزای شما مورد قبول قرار خواهد گرفت .

اخذ ویزای توریستی فرانسه

مدارک اخذ ویزای توریستی فرانسه

در ادامه با مهم ترین بخش امور یعنی مدارک اخذ اخذ ویزای توریستی فرانسه آشنا خواهید شد ، این مدارک بسته به شغل شما متغیر خواهد بود ، مثلا برای اشخاص بیزنس من و بازاری مدارک کمی تفاوت دارد تا کارمندان دولتی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی ، ما به طور کلی مهم ترین مدارک را به صورت عمومی درج کرده ایم که به شرح زیر هستند :

  • کپی از تمام صفحات شناسنامه و اصل آن
  • اصل پاسپورت و خالی بودن حداقل دو صفحه از آن و همراه داشتن کپی از گذرنامه های قبلی 
  • همراه داشتن دو قطعه عکس رنگی با بک گراند سفید 
  • دانلود فرم درخواست ویزا از این لینک ، تکمیل آن به دو زبان فرانسه یا انگلیسی ( مشاهده لیست مترجمین مورد تایید سفارت خانه فرانسه در ایران لمس کنید )
  • کپی تمام ویزاهای شینگن قبلی همراه مهرهای خروج و وورد به آن کشورها
  • کارمندان دولتی : رضایت نامه از مدیر اداره ، 6 ماه گردش مالی خوب ، قرار داد کار ، فیش پرداخت مفاصا مالیات
  • مغازه دارها : گردش 6 ماه حساب بانکی خوب ، کپی از پروانه کسب و کار ، پرداخت مفاصا مالیاتی
  • تجار : کپی از آگهی ثبت شرکت یا کارخانه در روزنامه های کثیر الانتشار ، 6 ماه گردش حساب بانکی عالی ، کارت بازرگانی یا پروانه کسب و کار
  • اشخاص بازنشسته : همراه داشتن شش ماه گردش بانکی خوب
  • همراه داشتن یک نامه که در آن هدف اصلی سفر خود را تشریح کنید ( این که ثابت کنید فقط برای گشت و گذار و بازدید از جاهای دیدنی فرانسه به این منطقه سفر خواهید کرد و اهداف سیاسی ندارید ) 
  • تهیه بیمه مسافرتی تا سقف سی هزار یورو و همراه داشتن آن در سفارت 
  • خرید بلیط هواپیما رفت و برگشت فرانسه و همراه داشتن آن در سفارت
  • همراه داشتن واچر هتل محل اقامت ( یا به تعداد روز سفر مبلغ 120 یورو در حساب بانکی داشته باشید و پرینت آن را به مسوول مربوطه نمایش دهید )
  • برای محصلین ، دانشجویان و کودکان : رضایت نامه از والدین خود ، گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ، پرینت حساب بانکی خوب برای شش ماه اخیر
  • نکته های مهم : همراه داشتن اطلاعات بیومتریک در برخی موارد الزامیست ، همچنین در برخی موارد نظیر افراد سیاسی و هنرمند و ورزشکار همراه داشتن دعوتنامه الزامیست .
READ  مراحل اخذ ویزای جمهوری چک با مدارک سفارت | این تودی

هزینه ویزای توریستی فرانسه

بعد از تهیه مدارک فوق و انجام مراحل مربوطه به بخش هزینه ویزای توریستی فرانسه می رسیم ، باید بدانید که بررسی مدارک هر مسافر بین 7 الی 14 روز کاری زمان خواهد برد ، هنزیه کودکان زیر شش سال رایگان ، 6 تا 12 سال سی و پنج یورو و بزرگسال شصت یورو می باشد که در این فاکتور باید مبلغ 25 یورو دیگر هم بابت بررسی مدارک هر مسافر پرداخت کنید .

سفارت فرانسه کجاست ؟

شما دو راه پیش رو دارید ، یا اینکه با صرف هزینه های گزاف از آژانس های هواپیمایی این امور را انجام دهید و یا با هزینه های اندک تر خودتان تک تک مراحل را طی کنید ، اخذ ویزای توریستی فرانسه چندان کار سختی نیست و اگر همت داشته باشید براحتی آن را دریافت خواهید کرد ، در ادامه با آدرس سفارت فرانسه آشنا می شوید :

سخن پایانی

این بود هر آنچه از شینگن توریستی فرانسه باید بدانید ، شاید در نگاه اول خیلی سخت به نظر برسد ، اما به طور کلی شما باید سه روز از یک ماه را برای تکمیل این امور وقت صرف کنید تا موفق به اخذ ویزای توریستی شوید و در غیر اینصورت با پرداخت هزینه های اضافی یک آژانس این کارها را برای شما انجام خواهد داد ، نظرات ، سوالات و تجربیات خودتان را در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گردشگری با دیگران به بحث بگذارید .

READ  چگونه سفر زمینی به استانبول داشته باشیم با راهنما | این تودی

بیشتر بخوانید

کوروش ابریشمی

اینکه رشته نرم افزار خوندم و هیچ کمکی تو زندگی بهم نکرد داشت نا امیدم می کرد تا بعد از آزمون و خطاهای متعدد با شغل گردشگری آمیخته شدم ، همین که به کارم علاقه دارم ایزد رو شکر می کنم هر روز.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب