aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
خانه > ایرانگردی > جاهای دیدنی ایران > جاهای دیدنی مازندران > رامسر > روستای گرسماسر رامسر با ییلاقی دیدنی

روستای گرسماسر رامسر با ییلاقی دیدنی

روستای گرسماسر رامسر
ezgif-1-eca2962dc6

روستای گرسماسر از جاهای دیدنی رامسر امروزه به عنوان یکی از زیباترین روستاهای مازندران شناخته می شود که در یک منطقه ییلاقی واقع شده است، فاصله رامسر تا گرسماسر با خودروی سواری معمولا بدون ترافیک یک ساعت می باشد که نیمی از این مسیر را دل جنگل عبور خواهید کرد، در لیست جاهای دیدنی رامسر همیشه نام روستای گرسماسر یا ییلاق گرسماسر دیده می شود که در ادامه بخش ایرانگردی با راهنمای بازدید از روستای گرسماسر رامسر آشنا خواهید شد، با من در این تودی همراه باشید.

روستای گرسماسر رامسر روستای گرسماسر رامسر

روستای گرسماسر – ییلاق گرسماسر

پس از ورود به روستای گرسماسر رامسر دشت های سرسبز، درختان قد کشیده کهنسال، کوه های دیدنی و حیات وحش خارق العاده منطقه چشمان شما را مات خود خواهد کرد، از بلندای کوه دزکول تقریبا در صورت مساعد بودن شرایط جوی همه نقاط دیدنی شهرستان های رامسر و تنکابن را با چشم غیر مسلح خواهید دید، معمولا گردشگران به دو دسته تقسیم می شوند، افرادی که برای پیک نیک آمده اند و مسافرانی که برای کوهنوردی و طبیعت گردی راهی ییلاق شده اند.

اگر برای کوهنوردی و طبیعت گردی عازم روستای گرسماسر شده اید می توانید از مناطق رستم سر، کوه سماموس و فولاد چشمه دیدن کنید، البته این نواحی نیاز به استقامت بدنی خوب و تجهیزات کوهنوردی و جنگل نوردی ایده آل دارد، اگثر برای پیک نیک به روستا سفر کرده اید می توانید پس از بازدید از داخل روستا و اماکنی همچون مسجد آبجی و خرید مواد غذایی مورد نیازتان در کنار یکی از رودخانه ها یا چشمه های دهکده بساط خود را پهن کنید.

روستای گرسماسر رامسر

بهترین زمان سفر به گرسماسر

از لحاظ جغرافیایی روستای گرسماسر رامسر در فاصله چهل و یک کیلومتری غرب این شهر واقع شده است ، ارتفاع این ییلاقات خارق العاده از سطح آب های آزاد به دو هزار متر می رسد که از جنوب به البرز و شمال به روستای بزشی متصل می شود، بهترین زمان سفر به این ناحیه از اردیبهشت تا شهریور هر سال است؛، در فصل زمستان کل منطقه سفید پوش می شود و در دو فصل بهار و پاییز بارش باران همیشه در اینجا رخ می دهد و جاده ها را گل آلود می کند!

روستای گرسماسر رامسر

وجه تسمیه گرسماسر

شاید از خود بپرسید معنای نام گرسماسر چیست ؟ در قرن های دورتر قلعه گرزمان در بالای این روستا قرار داشت، بومیان در آن سالها به روستا لقب گرزمان سر دادند که با گذشت سالها و تبدیل زبان پهلوی به پارسی به گرسماسر تغییر نام پیدا کرد ( امروزه اثری از آن قلعه وجود ندارد ).

روستای گرسماسر رامسر

شیوه زندگی بومیان گرسماسر

شیوه زندگی بومیان گرسماسر به طور کلی سنتی و عاری از زندگی های مدرن است، اکثر مردم در این منطقه مشغول کشاورزی، باغداری و دام داری در کنار تولدی صنایع دستی هستند، سیب زمینی و سبزیجان این منطقه از با کیفیت ترین ها در شمال کشور می باشد که در کنار محصولات دیگری همچون سیب، گردو و فندق هم کشت می شود، در بخش صنایع دستی این دهکده بسیار غنیست، سوغاتی از جمله چوخا، شولا، کوشیر، سفره، کوزه گری، نمد و چادر شب در این منطقه تولید می شوند.

روستای گرسماسر رامسر

گونه های گیاهی و جانوری

در ارتفاعات روستای گرسماسر شاهد گونه های نادر گیاهی از جمله جنگل های هیرکانی با درختان بلوط، اقاقیا، شمشاد و راش می باشیم، اگر اهل پرنده نگری باشید با همراه داشتن دوربین شکاری می توانید گونه های نادر حیات وحش از قبیل عقاب ایرانی، خرس خاکستری، بزمچه، جغد و دارکوب را تماشا کنید.

روستای گرسماسر رامسر

امکانات رفاهی و دسترسی

در گرسماسر امکانات رفاهی متوسطی دیده می شود که از جمله آنها می توان به سفره خانه سنتی، مسجد، نمازخانه، سرویس بهداشتی در محیط روستا و نانوایی اشاره کرد، برای رسیدن به این منطقه فوق طبیعی از شهر رامسر به سمت جنوب با طی کردن مسیری جنگلی یک ساعته به ورودی آن خواهید رسید، سوخت کامل خودروی سواری و تنظیم باد لاستیک ها در این سفر الزامیست.

سخن پایانی

معمولا مسافران فصل تابستان را برای مراجعه به روستای گرسماسر رامسر انتخاب می کنند، با توجه به ارتفاع منطقه، دمای هوا از خود شهر رامسر ۱۰ درجه خنک تر است و این در نوع خود ایده آل ترین شرایط جوی محسوب می شود.

آیا تا به حال از این روستا دیدن کرده اید ؟ به نظر شما چه کمبودهایی در منطقه دیده می شود ؟

همراه با سوالات در بخش زیر نظرات خود را کامنت کنید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
https://intoday.ir/?p=42940
van

پروانه ماندگار

مطالب مرتبط
دهکده گهر پارک سیرجان
کوروش ابریشمی
7 دیدگاه
بهترین ساحل رامسر در شب
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
بندر دیوان کجاست؟
فاطیما علیزاده
0 دیدگاه
بندر چیرویه کجاست؟
مهدی خانی
0 دیدگاه
آبشار ارتکند
کوروش ابریشمی
5 دیدگاه
آبشار آق‌سو جنگل گلستان
کوروش ابریشمی
4 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس