دانستنی های گردشگریجاذبه های گردشگری یونان

غذاهای یونانی کدامند؟

FavoriteLoadingافزودن به لیست علاقه مندی

غذاهای یونانی با تاثیر زیاد از فرهنگ شرقی و غربی نه تنها در سراسر اروپا حتی فراتر از آن به شهرت خاصی رسیدند. جالب است بدانید طعم غذاهای یونانی با فصل و جغرافیا تفییر می کند. اما سبزیجات تازه، ماهی و غذاهای دریایی به دلیل خط ساحلی طولانی در این کشور نقش مهمی در غذاهای آنها ایفا می کند. در یونان گوشت به جز گوشت بره مورد علاقه و محبوب مردم نیست. غذاهای سنتی یونان فهرست جذابی برای گردشگران و توریست های مختلف ارائه می دهد که هر مسافری علاقمند به تجربه ی آن است.

سالاد یونانی

وقتی در یونان هستید تمام سالادهای یونانی را که پیش از این خورده‌اید، فراموش کنید. در سالاد یونانی اثری از کاهو نیست، بلکه با دیگر سبزیجات محلی مثل گوجه فرنگی، خیار و پیاز درست می‌شود. پنیر فتا و زیتون، نمک و روغن زیتون این سالاد را تکمیل می‌کنند. در بیشتر کشورها، سالاد به عنوان یک رژیم غذایی برای کاهش وزن به حساب می‌آید اما جالب است بدانید که این طرز فکر در یونان جایی ندارد، بنابراین سالادشان را پر می‌کنند از روغن زیتون و پنیر. پس فکر نکنید خوردن سالاد یونانی به رژیمتان کمک می‌کند!غذاهای یونانی

موساکا (Moussaka)

موساکا محبوب‌ترین غذای یونانی است. این غذا شباهت زیادی به لازانیا دارد، فقط به جای پاستا از لایه‌های بادمجان استفاده می‌شود. گوشتی که در موساکا می‌ریزند، معمولاً گوشت بره است که با دارچین و سیر مزه‌دار ‌شده. لایه آخر موساکا با سس بشامل پوشیده می‌شود تا طعم این غذای افسانه‌‌ای را کامل کند.غذاهای یونانی

سوولاکی (Souvlaki)

سفر به یونان بدون خوردن سوولاکی، مثل این است که مسافری به ایران سفر کند و طعم دیزی را نچشد. سوولاکی در غذافروشی‌های کنار خیابان به راحتی پیدا می‌شود و اغلب رستوران‌های یونان هم این غذا را سرو می‌کنند. سوولاکی با انواع گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می‌شود اما این غذا مدل گیاهی هم دارد که مخصوص گیاه‌خواران است و از بادمجان، فلفل و قارچ تهیه می‌شود. توصیه می‌کنیم این غذا را با نان پیتا، سیب‌زمینی سرخ شده و سس تزاتزیکی بخورید. این ترکیب رویایی به اسم ژیرو، در اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها موجود است.غذاهای یونانی

دلمه (Dolmadakia)

دلمه نشان دیگری از تلفیق فرهنگی و طبیعت متنوع غذاهای یونان است. این غذا یونانی‌ شباهت زیادی به دلمه ایرانی دارد. در این غذا مخلوط گوشت و برنج را وسط برگ انگور می‌گذارند و بعد برگ را به دور مواد می‌پیچند. دلمه‌ها معمولا همراه لیمو و گاهی سس تزاتزیکی سرو می‌شوند.غذاهای یونانی

تیروپیتا

تیروپیتا یا پای پنیر یک میان وعده محبوب و رایج در یونان است. برای درست کردن آن، پنیر فتا، کره ذوب شده و روغن زیتون را بین لایه‌های خمیر می‌ریزند و داخل فر می‌گذارند. مردم محلی پای پنیر را برای صبحانه یا به عنوان میان وعده قبل از ناهار می‌خورند.غذاهای یونانی

هشت پا کبابی

اختاپوس کبابی مختص یونان نیست، اما یونانیان نسخه خاصی از آن را درست می‌کنند. رستوران‌های یونانی هشت پا را با عنوان  “از دریا به میز غذا” سرو می‌کنند، به این معنی که صید هشت‌پای همان روز را به مشتریان می‌دهند. یادتان باشد اگر در جزایر یونان، با بند رختی پر از اختاپوس‌ صید شده آویزان مواجه شدید، نترسید. این منظره در یونان خیلی طبیعی است!غذاهای یونانی

فهرست غذاهای یونانی به همین‌جا ختم نمی‌شود، معرفی این غذاها فقط شروعی بود برای آشنایی با فرهنگ غذایی این کشور. سفره رنگارنگ یونانی‌ها به قدری طولانی است که می‌تواند به تنهایی گردشگران را از نقاط مختلف دنیا پای این سفره بنشاند.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا