در این مقاله به صورت کامل به بهترین غذاهای محلی کرمان و شهرستانهای این استان پرداخته ایم، شهر کرمان مرکز استان کرمان می باشد و جز قدیمی ترین مناطق جغرافیایی در ایران است، از همین رو غذاهای محلی در این استان از ریشه بالایی برخوردار می باشد، کرمان بی شک دارای خوشمزه ترین غذاهای محلی در ایران می باشد و تنوع غذاهای این استان بسیار بالاست، در ادامه بهترین غذاهای محلی کرمان را همراه با عکس و مواد اولیه لیست کرده ایم ، همراه این تودی باشید.
لیست بهترین غذاهای محلی کرمان
غذای محلی عدسی چغندر کرمان
یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان عدسی چغندر است که در پخت آن از چغندر پخته شده، عدس ، لوبیا و نمک استفاده می شود.
غذای محلی کشک کله جوش کرمان
کشک کله جوش بی شک خوشمزه ترین غذای ابکی کرمانی هاست که در پخت آن از سیر داغ، سبزی نعنا، سبزی های معطر و پیاز و روغن همراه با کشک استفاده می شود.
غذای محلی آش رشته کرمان
آش رشته کرمان بی شک خوشمزه ترین آش در بین آش های محلی استان های ایران است که با شیوه کرمانی ها پخت می شود ، برای تهیه این آش از ارد ، گوشت تازه، نخود پخته شده، دارچین، زعفران تربت حیدریه، هل، زردچوبه، نمک ، فلفل ، بادام زمینی، پرتقال و شربت سکنجبین استفاده می شود.
غذای محلی آش روزه کرمان
این آش بیشتر در روزهای ماه مبارک رمضان پخته می شود و برای تهیه این غذا از اش جو، لوبیا،عدس، برنج، سبزی آش، کشک و نعنا استفاده می شود.
غذای محلی آش گندم کرمان
دیگر آش مشهور استان کرمان ، آش گندم می باشد که در اکثر شهرهای ایران پخت می شود اصالتی کرمانی دارد، برای تهیه آن از گندم، گوشت گوسفندی، نخود، نمک ، زردچوبه، فلفل، کشک، گندم، شیر، سیر، نعنا، پیاز، شیر، زنجفیل، زیره استفاده می شود.
غذای محلی آش آماج کرمان
آش آماج که در برخی نواحی استان کرمان به شولی شهرت دارد غذای ابکی است که ویژه درمان امراض مختلف در فصل سرد سال پخته می شود، آماج از پیاز سرخ شده، نعنا سرخ شده، نمک ، آرد ، سبزی ویژه آش ، عدس تهیه می شود و یکی از خوشمزه ترین خوردنی های کرمانی هاست.
غذای محلی آب گوشت و بادمجان کرمان
آب گوشت بادمجان در بین مردم کرمانی از محبوب ترین هاست، این غذا که شامل گوشت گوسفندی، سیب زمینی، لوبیای چیتی، خیرا، چغندر پخته، بادمجان تفت داده شده، پیاز، استخوان قلمی، فلفل، نمک و زردچوبه می باشد که می شود آن را در تمام فصول میل کرد.
غذای محلی آب گوشت زیره کرمان
در برخی کتب تاریخی نام این غذای اصیل کرمانی آورده شده است و بالغ بر ۱۰۰۰ سال قدمت دارد، اب گوشت زیره از مواد اولیه رب گوجه فرنگی، گوشت گوسفندی، پیاز سرخ شده، سیر، زیره، فلفل، نمک و زردچوبه تهیه می شود و غذای مفصلی به حساب می آید.
غذای محلی آب گوشت بزقرمه کرمان
آب گوت بزقرمه یک غذای بسیار مقوی بوده که از مواد اولیه بی نظیر شامل گوشت گوسفندی، استخوان قلمی، زعفران تربت حیدریه، نخود پخته شده، کشک، سیر ، پیاز، فلفل، نمک، زردچوبه و سیر داغ می باشد.
غذای محلی اب گوشت متنجنه کرمان
اصالت آب گوشت متنجنه به شهر رفسنجان بر می گردد، این آب گوشت مقوی شامل مواد اولیه لوبیا، نخود پخته شده، گوشت گوسفندی، ترخون، دنبه گوسفندی، جعفری، شنبلیله، برگه خشک شده زردآلو، سیب زمینی، میوه به، نم، فلفل، زردچوبه و گردو می باشد که در روزهای عزاداری طول سال اکثر هیئت های مذهبی این غذا را سرو می کنند.
سخن پایانی
حال که با بهترین غذاهای محلی کرمان اشنا شدید می توانید نظرات، تجربیات و سوالات خود را درباره این غذاها در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گردشگری این تودی با دیگران به بحث بگذارید.
بیشتر بخوانید