نام شهر یا مکان
Generic filters
جاذبه های گردشگری اندونزیسوغات و صنایع دستی

قهوه کوپی لواک بالی

FavoriteLoadingافزودن به لیست علاقه مندی
آدرس
:
Bali, Indonesia
نکات ضروری
:
فصل سفر : سختی مسیر : نیاز به پیاده روی : مسیر خاکی : مجوز برای بازدید : خطرات :
موقعیت روی نقشه گوگل
:
رزرو هتل

قهوه کوپی لواک بالی یکی از گران قیمت ترین و محبوب ترین قهوه ها در میان مردم جهان با طعم و کیفیتی عالی می باشد. منطقه استوایی بالی به دلیل شرایط آب و هوایی و قله های آتشفشانی شرایط بسیار مناسبی برای تولید قهوه را دارند. در واقع استعمارگران هلندی دانه قهوه را درقرن 19 از یمن به اندونزی وارد کردند. قهوه لاواک ، نامی نوع خاص و بخصوصی  از گیاه و دانه قهوه نیست . در واقع کوپی لواک روش فراوری قهوه  بوسیله پستانداری به نام زبادان نخلی آسیایی است. این حیوان شبی راسو با خوردن دانه یک نوع توت از درختان اندونزی  توانایی هضم دانه آن را ندارد.

لینک های پیشنهادیرزرو هتل کیش☀️ رزرو هتل استانبول☀️ رزرو هتل دبی

بنابراین این دانه به همراه مدفوع این حیوان از بدنش خارج و سپس شستشو و زیر نور خورشید قرار میگیرد. در نهایت این دانه طی فرایندهای دیگر به قهوه معطر و خوشبو با مزه ای مانند کارامل و شکلات تبدیل می شوند. اگر چه قهوه بالی یکی از بهترین قهوه ها در سرتاسر دنیا و مورد توجه بسیاری از گردشکران و توریست ها نیز می باشد. به دلیل قیمت بالای این قهوه متاسفانه سوءاستفاده از این پستاندار و حبس آنها در قفس برای تولید قهوه کوپی لواک بالی رو به افزایش است.قهوه کپی لواک بالی


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا