قهوه کوپی لواک بالی یکی از گران قیمت ترین و محبوب ترین قهوه ها در میان مردم جهان با طعم و کیفیتی عالی می باشد. منطقه استوایی بالی به دلیل شرایط آب و هوایی و قله های آتشفشانی شرایط بسیار مناسبی برای تولید قهوه را دارند. در واقع استعمارگران هلندی دانه قهوه را درقرن ۱۹ از یمن به اندونزی وارد کردند. قهوه لاواک ، نامی نوع خاص و بخصوصی از گیاه و دانه قهوه نیست . در واقع کوپی لواک روش فراوری قهوه بوسیله پستانداری به نام زبادان نخلی آسیایی است. این حیوان شبی راسو با خوردن دانه یک نوع توت از درختان اندونزی توانایی هضم دانه آن را ندارد.
بنابراین این دانه به همراه مدفوع این حیوان از بدنش خارج و سپس شستشو و زیر نور خورشید قرار می گیرد. در نهایت این دانه طی فرایندهای دیگر به قهوه معطر و خوشبو با مزه ای مانند کارامل و شکلات تبدیل می شوند. اگر چه قهوه بالی یکی از بهترین قهوه ها در سرتاسر دنیا و مورد توجه بسیاری از گردشکران و توریست ها نیز می باشد. به دلیل قیمت بالای این قهوه متاسفانه سوء استفاده از این پستاندار و حبس آنها در قفس برای تولید قهوه کوپی لواک بالی رو به افزایش است.
بیشتر بخوانید
- ساحل جی بی ار دبی
- هترین جاذبه های گردشگری بالی
- ساحل تگال ونگی
- آبشار سکومپول بالی
- پناهگاه جنگل میمون مقدس بالی