aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
Bandar e Laft

روستای لافت قشم

روستای لافت قشم
ezgif-1-eca2962dc6

روستای لافت یکی از زیباترین روستاهای تاریخی ایران در جوار بندر لافت یکی از بهترین جاهای دیدنی قشم عضو ژئوپارک جهانی قشم است، فاصله شهر قشم تا لافت ۵۷ کیلومتر معادل ۵۵ دقیقه رانندگی می‌باشد، اسکله گردشگری لافت، پارک ساحلی لافت، قلعه نادری در کنار خانه‌هایی با معماری همچون منازل مناطق کویری ایران همراه با بادگیر و نمای سفید رنگ از ویژگی‌های خاص لافت است که در خیلی از تصاویر گردشگری قشم مشاهده کرده‌اید.

روستای لافت کجاست؟

روستای لافت یکی از زیباترین روستاهای قشم در ۵۷ کیلومتری غرب مرکز شهر قشم قرار دارد، برای بازدید از لافت با خودروی سواری، نقشه بندر لافت در ابتدای مطلب را دنبال کنید تا خیلی راحت و بدون سوال پرسیدن به این دهکده جذاب و یکی از بهترین مناطق بوم‌گردی جنوب ایران برسید.

  • آدرس روستای لافت قشم: ۵۷ کیلومتری غرب قشم، بزرگراه خلیج فارس، بندر لافت

روستای لافت

خصوصیت بارزی که باعث به شهرت رسیدن این روستا در ایران شده است، سبک معماری خان‌ ها و سازه‌‎های آن است، به طوری که اکثر خانه‌های این روستا دارای بادگیرهایی قدیمی و زیباست و همچنین ۹۵ درصد ساکنین این روستا، بومی بوده و به شیوه سنتی زندگی می‌کنند، مشهورترین جنگل‌های آبی ایران، یعنی جنگل حرا از امتداد بندر لافت و یان روستا ؛از می‌شود که تا شهر سهیلی و طبل، ادامه پیدا می‌کند.

معماری روستای لافت

یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری لافت، سبک معماری منازل مسکونی و ساختمان‌های آن است، در تمام خانه‌های مسکونی روستای لافت، یک بادگیر زیبا وجود دارد و همین امر سبب شده تا در کتب تاریخی از این روستا با نام بندر بادگیرها یاد شود.

خانه‌های تاریخی لافت

خانه‌های تاریخی  موجود در لافت، بسیار نزدیک به یکدیگر ساخته شده‌اند و بر فراز پشت بام هر یک بادگیرهای کوچک و بزرگ خودنمایی می‌کند، اگر برای اولین مرتبه به لافت سفر کنید، تنگ بودن کوچه‌ها و خیابان‌های این روستا برای شما تعجب آور خواهد بود.

هدف از ایجاد چنین بافت مسکونی و نزدیک به هم در گذشته، فرار از دست نور سوزناک خورشید بوده، به طوری که اگر شما در هر کدام از کوچه‌های زیبای روستای لافت پیاده روی کنید، به غیر ساعاتی از میان روز، نور خورشید شما را اذیت نخواهد کرد و همین دلیلی شده که محیط داخلی روستا بسیار خنک تر از اطراف آن و حتی خود جزیره قشم باشد.

بادگیرهای روستای لافت

بادگیرهای موجود در روستای لافت ، بسیار هنرمندانه تر از بادگیرهای موجود در شهرهای یزد و کرمان ایجاد شده‌اند، به طوری که در اکثر این بادگیرها، نقوش اسلامی و مینیاتوری فراوانی به چشم شما می‌خورد که مربوط به صدها سال گذشته است، بادگیرهای موجود در دو سبک معماری دو طرفه و چهار طرفه ساخته شده‌اند و هوای خنک برخواسته از آب‌های دریای خلیج فارس را به درون منزل هدایت می‌کند و از آنجا این نسیم سرد به اتاقی که در زبان بومی نشینان این منطقه به اتاق لوله شهرت دارد، می‌رسد.

معماری خانه‌های روستای لافت

سبک معماری استفاده شده در ساخت خانه‌ها و ساختمان‌های روستای لافت به صورت ایرانی هخامنشی و تلفیقی از آثار اسلامی می‌باشد که به گفته مورخین مربوط به هزار سال قبل است، معماری که در آن خانه‌ها به صورتی سنگی و کاهگلی ساخته شده‌اند.

در اکثر خانه‌های روستای لافت، دو بخش تابستانه و زمستانه جهت زندگی وجود دارد که ساکنین در طول سال در آن‌ها استراحت می‌کنند، شیوه معماری در این خانه‌ها طوری است که در آن هیچگونه دسترسی غیر از دربی کوچک به منازل دیده نمی‌شود، هدف از ساخت چنین خانه‌هایی حفظ ارزش‌های خانوادگی و مذهبی بوده، مصالح به کار رفته در ساخت این منازل کاملا با شرایط کویری و آب و هوای گرم و شرجی سازگار بوده و همین دلیلی شده که قدمت برخی از این ساختمان‌ها به صدها سال برسد.

بافت مدرن و قدیمی لافت

در مجموع روستای لافت دارای دو بافت تاریخی و مدرن است، در بافت تاریخی تمامی خانه‌ها دارای بادگیر و سبک معماری کویری بوده و در بافت مدرن اکثر خانه‌ها از آهن و فولاد ساخته شد و اثری از بادگیر در آن‌ها به چشم نمی‌خورد.

جمعیت روستای لافت

جمعیت روستای لافت در آخرین امارگیری ها به ۶۴۲۰ نفر رسیده و نسبت به آمارگیری ۲۰ سال گذشته دو برابر شده است، پوشش مردم بومی ساکن این روستا، همانند اکثر جزایر بومی خلیج فارس، از فرهنگ اصیل ایرانی و مذهبی ریشه گرفته و مردم با لباس‌های محلی زیبا در آن زندگی می‌کنند.

پوشاک محلی بومیان لافت

به گفته یکی از بومیان این روستا، دختران مجرد ساکن لافت بدون روبند زندگی می‌کنند و پس از اینکه متاهل شدند، به روی صورت خود نقابی می‌زنند که در تصاویر مشاهده می‌کنید، برخی دیگر از بومیان عقیده دارند، که این نقاب‌ها باعث می‌شود تا صورت بانوان در آفتاب سوزناک قشم دچار مشکل نشود، این فرهنگ اصیل جنوب ایران، امروزه به کشورهای عربی و بی ریشه حاشیه دریای خلیج فارس رسوخ کرده و دختران عربی هم از این نقاب‌ها استفاده می‌کنند.

زبان بومیان لافت

زبان اکثر ساکنین لافت، ایرانی – بندری است، به طوری که در گفتگوهای روزمره خود، کمتر از القاب عربی استفاده می‌کنند، البته در برخی کلمات مردم بومی، از جملات انگلیسی استفاده می‌کنند که دلیل آن هم استعمار این جزیره در سال‌های دور توسط پرتغالی‌ها بوده است که اثرات آن همچنان در گویش مردم باقی مانده است.

فرهنگ بومیان روستای لافت

نکته جالب دیگر درباره این روستا این است که در آن هیچگونه مسجدی برای استفاده بانوان وجود ندارد و فقط در روزهای تعطیل بانوان می‌توانند، در مسجد حضور پیدا کنند، مردم این روستا بسیار مذهبی بوده و دارای مذهب سنی اسلامی هستند، تفریحات کودکان و کهنسالان لافت، دور قرآن و روخوانی آن بوده که در روزهای مختلف در مساجد دهکده بر پا می‌شود.

شغل مردم در روستای لافت

شغل اکثر مردم بومی لافت، ماهیگری، لنج سازی، باغداری، صیادی، علف چینی و دامداری می‌باشد، یکی از مشهورین رقص‌های محلی ایرانی به اسم رقص ازوا و باسک گویی است که در آن با خواندن اشعار بومی و رقص‌های شاد بندری مردم به تفریح می‌پردازند.

تاریخچه روستای لافت

به گفته مورخین و طبق تحقیقات فراوان تاریخچه این روستا به ۴۵۰۰ سال قبل بر می‌گردد، جایی که اولین انسان‌ها از جمله مادها در آن زندگی می‌کردند، به گفته اسناد موثق تاریخی این منطقه از جزیره قشم، اولین منطقه جهانی زندگی بشری را به خود دیده است و همچنین خلیج فارس اولین دریایی بوده که انسان موفق به کشتی رانی و ماهیگیری در آن شده، این روستا جز قدیمی‌ترین مناطق زیست محیطی کره رمین محسوب می‌شود و امیت ویژه‌ای در ژئوپارک جزیره قشم دارد.

بام روستای لافت

شاید واستون جالب باشه که در چنین روستای کوچکی آن در جزیره قشم، نقطه‌ای بلند به نام بام لافت وجود دارد، همانند بام تهران و خیلی از شهرهای دیگر ایران، این روستا دارای یک منطقه گردشگری به نام بام لافت است، اگر به بام لافت مراجعه کنید، می‌توانید، تفاوت سبک معماری قدیم و جدید روستا را تماشا کنید، از بلندترین نقطه این منطقه می‌توانید، همه بافت کهن بندر لافت را مشاهده کنید و در سویی دیگر می‌توانید تعداد کمتری از منازل و ساختمان‌های امروزی را ببینید، که در آن‌ها بادگیری وجود ندارد.

غذا و سوغاتی‌های لافت

اگر به قصد خرید سوغاتی در بندر لافت به سر می‌برید، می‌توانید، از فروشگاه‌های محلی فروش و عرضه صنایع دستی آن خرید کنید، وسایلی که توسط بانوان هنرمند این روستا تهیه شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به حصیرهای تزئینی، گلابتون دوزی، سوزن دوزی، خرما، میگو و … اشاره کرد.

همچنین اگر قصد میل کردن غذاهای خوشمزه محلی لافت را دارید می‌توانید از خورشت جنوبی یا خورشت هواری، قلیه ماهی، ماهی برشته، سور، کاتغیا قاتق و ماهی‌های آب شور خریداری و میل نمایید.

جنگل حرا لافت

یکی از جاذبه‌های گردشگری روستای لافت، جنگل‌های حرا لافت آن است، جایی که در سازمان میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده و بخشی از ژئوپارک قشم به شمار می‌رود، جنگل‌های حرا لافت که اکثر درختا آن را مانگروها تشکیل داده‌اند.

مانگروها نوعی درختی کمیاب در سطح دنیاست، که فقط با آب‌های شور اقیانوسی می‌توانند زنده بمانند و بیش از نیمی از این درختان همیشه در زیر آب‌های خلیج فارس هستند، به بافت سبز کلی این منطقه جنگل‌های حرا می‌گویند که گردشگران خارجی و داخلی زیادی در طول سال از آن بازدید به عمل می‌آورند.

همچنین در جنگل حرا روستای لافت ، جانداران آبی و غیر آبی زیادی از جمله پرندگان ماهی خوار جنوبی، خرچنگ‌های اقیانوسی، مارماهی های زیبا، ماهی های بی نظیر آب شور، لک لک‌ها، مرغ‌های دریایی، مرغابی‌های بی نظیر، کلینگ، صدف‌های خاص دریایی، قورباغه و … را می‌توانید، مشاهده کنید.

برای مراجعه به جنگل حرا بندر لافت و بازدید از این جاذبه جهانی می‌توانید با اجاره یک قایق گردشگری که در بندر لافت بسیار زیاد است، به بازدید از میان درختان و آب‌های خلیج فارس بروید و لذت ببرید.

قلعه نادری لافت

قلعه نادری لافت با قدمت ۱۴۰۰ سال یکی از قدیمی‌ترین قلعه‌های تاریخی ایران و آسیاست، جایی که در آن اثار و سازه‌های قدیمی از زندگی مردم و سربازان ایرانی شاهد هستیم، در داخل این قلعه، تعداد ۲۵ حلقه آب خوراکی، تعداد ۵ برکه زیبا، تعداد ۳ آب انبار آشامیدنی، ۴ برجک نگهبانی با ارتفاع ۲۵ متر و اتاق‌های استراحت سربازان و تعدادی منزل قدیمی، که تقریبا نابود شده‌اند و اثری از آنها باقی نمانده به چشم می‌خورد، شما می توانید از دیگر جای تاریخی بندر لافت، یعنی قلعه نادری بازدید کنید و کمی با قدمت بیش از هزار سال این روستا آشنا شوید.

قلعه پرتغالی‌ها لافت

در بندر لافت قشم همانند اکثر جاهای گردشگری جنوب کشور از جمله خود قشم، لاوان ، هندورابی و کیش، شما می‌توانید از قلعه پرتغالی‌ها بازدید نمایید، در دوره‌ای که کشور پرتغال به نواحی جنوب کشور حمله وحشیانه‌ای انجام داد و این مناطق را به مدت یکصد سال به دست گرفت.

در روستای لافت قلعه‌ای در سال ۱۵۰۷ میلادی توسط یکی از ملوانان پرتغالی ساخته شد تا سربازان و سیاسیون این کشور بتوانند، در آنجا زندگی و تجارت کنند، قلعه پرتغالی ها لافت که تماما از سنگ ساخته شده، دارای بخش‌های زیادی جهت بازدید است، که از جمله آن‌ها می‌توان به دژهای نگهبانی ۲۰ متری، زندان قلعه، انبار اسلحه، آب آنبارهای قلعه، اتاق استراحت سرابازان و چندین سازه تاریخی دیگر اشاره کرد.

چاه های تلا لافت

سردو، لوبنی، درجلایی، دومارون، ستبی(سگی)، ریگی، تلخو، عاشوری، کنتی، کناری، میون طلایی، پا سقی(پاسگی)، لوفراعونی، کمی زیارتی، گروی(گربه)، لو فرانی، لوهنگامی، کربی، لوری کنیزون، بورکی، بورکی، غرابو، زی دل غرابو، دری گوزی، این ها نام چاه‌های به جا مانده و تاریخیست که شخصی به نام خواجه کریم، آن‌ها را ایجاد کرده است، عمق تمامی این چاه‌ها بین ۲ تا ۱۰ متر می‌باشد.

به گفته مورخین، این چاه‌های از این جهت حفر شده‌اند، تا در ماه‌هایی که باران در جزیره قشم شروع به بازیدن می‌کرده، تمامی آن‌ها پر شده و درب آن‌ها را برای استفاده در تمام روزهای سال پلمپ می‌کردند، تعداد این چاه‌ها در حدود ۳۰۰ سال گذشته به ۳۶۴ عدد می‌رسیده است که هدف از ایجاد این تعداد چاه، استفاده هر یک برای هر روز از سال بوده، امروزه به دلیل وجود گرد و خاک و گذشت سال‌ها، اکثر این چاه‌های تاریخی به زیر خاک رفته‌اند و فقط تعداد ۳۲ عدد از آن‌ها باقی مانده است.

نکته قابل توجه در مورد سبک ایجاد چاه‌های تلا لافت به گونه‌ای است که در مسیر آب‌های باران قرار دارد و این چاه‌ها در بین بومیان ساکن لافت، بسیار مورد احترام و مقدس می‌باشد، همچنین تمامی این چاه‌ها دارای کفپوشی از جنس گچ بوده که این امر باعث می‌شده که آب به مدت یکسال خنک بماند و فاسد نشود.

در زبان بومی به این چا ها تلآو می‌گویند که به معناری تل ( تپه) و آو (آب) می‌باشد، خیلی جالبه بدانید که چاه‌های تلا بندر لافت در سال ۷۷ سمسی با شماره ۲۱۹۵ به عضویت میراث ملی ایران درآمده و علت این ثبت هم قدمت آن‌هاست که به دوره هخامنشیان برمی‌گردد، برای مراجعه و بازدید از چاه‌های تلای لافت باید به بام لافت بروید و در حاشیه شرقی این نقطه مرتفع می‌توانید، چاه‌ها را مشاهده کنید.

مساجد روستای لافت

یکی دیگر از جاهای دیدنی روستای لافت، جزیره‌ای به نام شیخ اندر آبی می‌باشد، این روستا که امروزه به علت بالا آمدن آب دریا و جزر و مد در آن فاقد مردم بومی است، ولی دارای زیارتگاه‌ها و مساجدی تاریخیست، که شما می‌توانید به هنگام جزر آب، از آن‌ها بازدید کنید، همچنین مساجد و زیارتگاه‌های متعدد دیگری در داخل بندر لافت در بخش قبرستان قدیمی آن وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها، مسجد شیخ موسی، مسجد شیخ شمس الدین و مسجد سید حسن منصور نام دارند.

مذهب بومیان لافت

اکثر مردم ساکن روستای لافت، دارای مذهب سنی دین مبین اسلام هستند و همین امر سبب شده که مساجدی که کمی سالم‌تر و جدیدتر ساخته شده‌اند به صورت تک مناره‌ای باشند، در داخل دهکده لافت، شما می‌توانید از ۶ مسجد مهم و زیبای آن بازدید کنید که مهم‌ترین این مساجد، مسجد جامع لافت یا مسجد رسول الله است که دقیقا در جنب چاه‌های تلا قرار دارد، از دیگر مساجد این دهکده تاریخی هم می‌توان به مسجد ابوبکر، مسجد عمر، مسجد عثمان، مسجد امیرالمومنین، مسجد حسین و مسجد شافعی اشاره کرد.

آب انبارهای لافت

در روستای لافت تعداد ۳۲ آب انبار قدیمی و فعال وجود دارد که بسیار زیباست، سبک معماری گنبدی شکل و گچی این اب انبارهای آب شیرین که منبع آب رسانی به مردم ساکن روستاست، باعث شده تا آب جمع آوری شده در آن ها به هیچ وجه تبخیر نشود و در عین حال خنک و سالم در طول سال باقی بماند، مهم‌ترین و مشهورترین و در عین حال یکی از قدیمی‌ترین آب انبارهای لافت، به اسم برکه سنگی با قدمت ۴۲۶ سال، دقیقا در جنب چاه‌های تلا و نرسیده به قلعه نادری لافت قرار دارد که عمق این آب انبار به ۱۱ متر می‌رسد.

قبرستان‌های تاریخی لافت

دیگر جای تاریخی و دیدنی در لافت، گورستان‌های این روستاست که قدمت برخی از آنها به ۱۴۰۰ سال گذشته بر می‌گردد، مهم‌ترین این قبرستان‌های تاریخی به نام‌های گورستان سید حسن یا دارالمغفره، قبرستان شمس الدین می‌باشند.

نکته شگفتی آور این گورستان‌ها برای شمایی که مرتبه اول است، از آن‌ها بازدید می‌کنید، وجود کوزه‌ها و ظرف‌هایی بزرگ به روی هر مقبره می‌باشد، بومیان این منطقه عقیده دارند که آب، مهم‌ترین عامل در زندگی بشر روی کره زمین است و این کوزه به معنای یادآوری ارزش بالای اب است.

اسکله قدیمی بندر لافت

اسکله تاریخی و یا بهتره بگیم اسکله باستانی لافت که در حاشیه خلیج فارس قرار دارد، یکی از قدیمی‌ترین اسکله‌های نه تنها ایران، بلکه دنیا می‌باشد، این اسکله با طول ۱۳۱ متر به گفته مورخین به دوره هخامنشیان و مادها بر می‌گردد که در نوع خود بی نظیر است، کابری این اسکله در هزاران سال گذشته محل داد و ستد، تجارت، ماهیگری و همچنین کناره‌گیری قایق‌های بزرگ آبی بوده، برای مراجعه به این اسکله باید به بخش شمال غربی بندر مراجعه کنید، ولی به علت تو در تو بودن کوچه‌های روستا بهتره آدرس را از یک بومی روستای لافت جویا شوید.

تفریحات روستای لافت

از تفریحات موجود که شما می‌توانید در حین سفرتون به لافت انجام دهید، می‌توان به تماشای غروب شگفت انگیز خورشید، در پهنای خلیج فارس اشاره کرد، کافیه به ساحل لافت مراجعه کنید و نظاره‌گر غروب خورشید باشید، غروبی که در نظر بیشتر گردشگران زیباترین غروب خورشید در خاورمیانه است، همچنین می‌توانید با اجازه از ساکنین بومی منازل قدیمی لافت، به پشت بام یکی از خانه مراجعه کنید و بادگیرهای تاریخی این منازل را از نزدیک مشاهده کنید، بادگیرهایی که در جوار اکثر آنها یک درخت زیبا قرار دارد تا خنکای آن درخت به داخل خانه‌ها راه یابد.

اکوموزه روستای لافت

یکی دیگر از تفریحات موجود در لافت، بازدید از اکوموزه آن است، جایی که شما با شیوه زندگی مردم بومی اینر روستا از نزدیک آشنا خواهید شد و در قسمتی دیگر از این موزه می‌توانید با سبک کارکرد و معماری بادگیرهای موجود در لافت آشنا شوید.

  • قیمت بلیت اکوموزه لافت : ایرانی ۵ هزار تومان و خارجی ۲۰ هزار تومان

شما می توانید در بین ساعت‌های ۹ صبح الی ۱۶.۳۰ عصر به بازدید از این موزه زیبا بروید و کمکی به صعنت گردشگری بومیان این روستا نمایید.

از دیگر تفریحات موجود در بندر لافت می‌توان به قایق سواری در میان آب‌های نیلگون خلیج فارس، جت اسکی‌های اجاره‌ای ساحل روستا، عکاسی و پیاده روی و از همه مهمتر لذت بردن از طبیعت بدون تکنولوژی لافت اشاره داشت.

 بوم گردی و اقامت در روستای لافت

اگر هدف از سفرتون بوم‌گردی و طبیعت‌گردی باشد، روستای لافت یکی از بهترین مقاصد بوم‌گردی جنوب ایران برای شماست، شما می‌توانید یک برنامه چند روزه بوم گردی در این روستا تنظیم نمایید، محل‌های اقامت فراوانی در روستا وجود دارند که می‌توانید با اجاره آن‌ها چند روزی در آنجا سپری کنید و مشغول بازدید از جاذبه‌های تاریخی لافت شوید.

همچنین از طبیعت بکر این دهکده تاریخی لذت ببرید، همانطور که در ابتدای مطلب گفته شد، این روستا دارای امکانات رفاهی فراوانی از جمله محل‌های اقامتی مختلف، خودپرداز بانکی، فروشگاه، هایپرمارکت، نانوایی، سرویس بهداشتی و تاکسی سرویس می‌باشد.

شرایط آب و هوایی لافت

روستای لافت دارای آب و هوایی گرم و شرجی می‌باشد، بهترین فصل و یا بهتره بگیم بهترین ماه‌ها برای سفر به این منطقه گردشگری زیبا بین ماه‌های آبان تا فرورودین است، گرچه شما می‌توانید در همه ماه‌های سال به این منطقه سفر کنید، اما بهترین درجه آب و هوایی در این ماه هاست.

در مجموع میانگین درجه حرارت هوای روستای لافت در طول سال به ۲۷ درجه سانتیگراد می‌رسد و در روزهای گرم سال حرارت تا ۵۲ درجه و در سردترین روزهای سال گاهی تا ۰ درجه سانتیگراد می‌رسد، آب سواحل این روستا در طول فصل زمستان بسیار طوفانی بوده و وزش‌های باد زیادی در آن رخ می‌دهد.

سخن پایانی

حال که این مسافت طولانی تا بندر لافت را طی کدردی، می‌توانید از جاهای دیدنی نزدیک لافت همچون جنگل حرا قشم، تنگه چاکاویر و تنگه چاهکوه هم دیدن کنید تا یک خاطره و روز خوب در این منطقه طبیعی و تاریخی تجربه کنید، شما می‌توانید تجربیات سفر خود را از روستای لافت قشم و همچنین سوالات و نظرات را در بخش زیر کامنت نمایید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
https://intoday.ir/?p=8278
van

سمیرا ابریشمی

دلیل خنده های هر روزه ام آشنایی با تیم این تودی و فرهنگ گردشگریه که البته تجربیات خود در سفرهای متعدد باعث شده زندگی روتین و شادی داشته باشم .

مطالب مرتبط
اسکله حمل خودرو لافت قشم
کوروش ابریشمی
6 دیدگاه
Matoskah Hostel اتاق های اقامتگاه 2ماتوسکا جزیره هرمز
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Moon residence اقامتگاه مون جزیره هرمز
مریم عظیمی
0 دیدگاه
بندر دیوان کجاست؟
فاطیما علیزاده
0 دیدگاه
بندر چیرویه کجاست؟
مهدی خانی
0 دیدگاه
رستوران محمد اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
مدت بازدید : 3 تا 24 ساعت
ساعت دسترسی : شبانه روزی
هزینه ورودی : رایگان
قدمت این مکان : 4500 سال
نوع کاربری : بندر و روستای تاریخی با ساختمان‌های قدیمی مناسب بوم‌گردی
توضیحات بیشتر
موارد تفریحی : پیاده روی، آب تنی، قایق سواری، دوچرخه سواری، شکم گردی، شب گردی، خرید، عکاسی
امکانات رفاهی : سرویس بهداشتی، خودپرداز، کافه، رستوران، آنتن دهی موبایل، دسترسی به اینترنت، هایپرمارکت، نمازخانه، نیمکت
ملزومات سفر : موبایل، وجه نقد، کارت بانکی، کفش راحتی، عینک و کلاه آفتابی، کوله پشتی، آب آشامیدنی، کارت شناسایی، پاور بانک، شارژر
اطلاعات تماس
آدرس : قشم، 57 کیلومتری مرکز شهر قشم، بندر لافت