Luqaimat خوراکی به شیرینی عسل
لقیمات، این دسر خوشمزه معمولاً با مخلوطی از آرد، شکر، مخمر و نمک درست می شود که سرخ شده و سپس در شربت یا عسل قرار می گیرد. این خوردنی و خوراکی شیرین علاقمندان بسیاری در دوحه و بخصوص در بین گردشگران دارد. لقیمات دسری که همه جا در قطر وجود دارد.
لقیمات کوفتههایی کوچک و شیرین با طعم هل و زعفران هستند که سرخ شده و در یک شربت از شکر فرو می روند. این خوراکی مثل کیک های کوچکی است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد است. لقیمات در رستوران چای حلیب با طعم های متفاوتی ارائه می شود. رستوران چای حلیب لقیمات را با طعم هایی از خرمای نسبتا سنتی تا طعم های شکلاتی در کنار یک فنجان قهوه عربی به مهمانان خود ارائه می دهد.
- • ۱ فنجان آرد
- • ½ قاشق چایخوری مخمر فوری
- • ½ فنجان شیر خشک
- • ۲ قاشق غذاخوری شکر
- • ½ قاشق چایخوری پودر هل (دلخواه)
- • کمی زعفران
- • آب ولرم به میزان لازم تقریباً ۱/۳ فنجان
- • روغن برای سرخ کردن
- • ۱/۲ فنجان شربت خرما یا بیشتر برای سس
- • ۱ قاشق غذاخوری کنجد برای پاشیدن
۱- آرد ، مایه خمیر، پودر شیر یا شیر خشک، شکر، پودر هل و زعفران را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
۲- به آرامی آب را اضافه کنید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر چسبناکی به دست آید.
۳- روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید چند ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.
۳- روغن را داغ کنید و خمیر را با قاشق بریزید. (توجه کنید: برای اینکه خمیر به قاشق نچسبد و ریختن آن راحت تر باشد، قاشق را در آب فرو ببرید و بعد خمیر بردارید. شما می توانیدخمیر را در یک کیسه زیپ دار بریزید و گوشه کیسه را ببرید و فشار دهید تا یک توپ کوچک به دست آورید. یا اینکه می توانید دست خود را در آب فرو برده و سپس مقداری خمیر بردارید و به شکل یک توپ درست کنید و در ظرف روغن بریزید)
لقیمات
۴- لقیمات های ریخته شده را در روغن بغلتانید تا یکنواخت بپزند. سرخ کنید تا رنگ آنها قهوه ای طلایی تیره شود.
۵- لقیمات های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمالی تمیز قرار دهید.
۶- در حالی که لقیمات ها هنوز گرم هستند، آنها را در ظرف سرو بریزید و شربت خرما را روی آن بریزید و کنجد بپاشید.