تقریبا اکثر غذاهای خیابانی مالزی ترکیبی از سس های تند، برنج، سویا، فلفل و خوک می باشند که بسته به منطقه های مختلف اگر محله چینی ها باشد غذاها سبک و سیاقی چینی دارند و اگر منطقه مالایی باشد غذاها به سبک محلی مالزیایی می باشد و در برخی دیگر از نواحی غذاهای هندی سرو می شود و این تنوع نژادی این کشور توریستی در جنوب شرقی آسیا را نشان می دهد، در این پست با بهترین غذاهای خیابانی مالزی اشنا خواهید شد، همراه من در این تودی باشید.
سوپ ونتون
سوپ ونتون یا Wonton از مهم ترین غذاهای خیابانی مالزی ترکیبی از رشته فرنگی و سس سویا در کنار اسفناج با مزه ای کاملا تند می باشد که در حوالی خیابان پینتای جیجک شماره ۱۳ بیشتر به فروش می رسد.
هوکین می
Hokkien Mee یا هوکین می از غذاهای محلی مالزی می باشد که در آن موادی از قبیل تخم مرغ، رشته فرنگی، برنج، میگو و خوک استفاده می شود، این غذای خوشمزه در مناطق مختلف از جمله خیابان پینتای جیجک عرضه می شود.
چارکی تو
از مشهورترین غذاهای خیابانی مالزی، چارکی تو Char Kuey Teow می باشد که با گوشت خوک یا میگو در کنار پیاز، ماکارونی و تره در دکه های سطح شهر کوالالامپور و پنانگ عرضه می شود.
ناسی لمک
ناسی لمک مالزیایی با مزه ای تند دارای ترکیباتی از میگو، نارگیل، سس فلفل، تخم مرغ آب پز و گیاهان بومی می باشد، این غذا هم در منطقه پانتانک جرجک بیشتر فروخته می شود.
آیس کاکانگ
Ice Kacang یا به زبان فارسی آیس کاکانگ از برترین و پر فروش ترین غذاهای خیابانی مالزی دارای ترکیباتی از لوبیا، ذرت، شیر و موز با ظاهری رنگی می باشد که در پارک هاوگر و خیابان سوتا لین بیشتر ارائه می شوند.
لوک لوک
Lok Lok یا لوک لوک به زبان فارسی یعنی دیگ جوشان می باشد که در آن انواع میگو، گیاهان مختلف، ماهی و سایر سبزیجات به سیخ کشیده شده به شما فروخته می شوند، در پنانگ این نوع غذا بیشتر یافت می شود.
کوی تو
غذای خیابانی کوی تو مالزیایی در بین سوپ های استوایی از خوشمزه ترین هاست، این سوپ شیرین با ترکیباتی از جمله ماهی، گوشت خوک یا گاو سرو می شود، در خیابان جلال سلطان ازلان شاه منطقه پنانگ بیشتر این نوع سوپ فروخته می شود.
چی چئونگ
Chee Cheong یا چی چئونگ از موادی همچون برنج، آرد، رشته فرنگی، ماکارونی همراه با سس تند تهیه می شود که در خیابان پنگاگ کافی شاپ مشهوری با نام فوگ لای در تایم صبح آن را با بهترین کیفیت سرو می کند.
کوی چیاپ
Koay Chiap یا کوی چیاپ از خوشمزه ترین سوپ های محلی مالزی می باشد که با اعضای اردک نظیر دل و قلوه آن تهیه می شود، در منطقه جورج تاون این غذا بیشتر یافت می شود.
باتو ماونگ ساتی
Batu Maung Satay یا باتو ماونگ ساتای در اصل نوعی کباب از گوشت گاو سرخ شده می باشد که به شکل به سیخ کشیده در خیابان های کوالامپور فراوان تر است.
آپام بالیک
آپام بالیک از بهترین غذاهای خیابانی مالزی می باشد که خیلی شبیه به کلوچه های ایرانیست، این غذا ترکیباتی از آرد برنج و تخم مرغرا داراست که در جورج تاون و سواحل مالزی زیاد سرو می شود.
سوپ سرد چندول
Chendul یا چندول نوعی سوپ خنک می باشد که مواد آن را شیر، نارگیل، شیره خرما و شکر تشکیل داده اند، جاده پنانگ مقر فروش دکه های این نوع غذای مقویست.
روسی کینای
Roti Canai یا روسی کینای از قدیمی ترین غذاهای خیابانی مالزی می باشد در خیلی از رستوران های کوالالامپور هم سرو می شود، این غذا بیشتر در تایم صبحانه میل می شود در جورج تاون به وفور قابل تهیه است.
روجاک
Rojak یا روجاک به فارسی یک بشقاب بسیار مقوی از انواع میوه ها همچون موز، نارگیل در کنار میگو و ماهی می باشد، شاید نرخ آن نسبت به سایر غذاهای خیابانی بالاتر باشد اما یک مرتبه تجربه آن ارزشش را خواهد داشت.
اسام لکسا یا نودل برنج
آسام لکسا در رده آخر لیست بهترین غذاهای خیابانی مالزی قرار دارد، Assam Laska بیشتر در حوالی سواحل مالزی در دکه ها سرو می شود که نوعی سوپ پروتئین دارد است.
سخن پایانی
حال که با لیست غذاهای خیابانی مالزی آشنا شدید در بخش زیر می توانید تجربیات و نظرات خود را درباره آنها برای ما و دیگران کامنت کنید.
بیشتر بخوانید