در مورد تاریخچه خوراک کاری ماسامان (Massaman curry) از معروف ترین غذاهای سنتی تایلند نظرات مختلفی وجود دارد. برخی بر این باورند که این دستور غذایی از دربار سلطنتی تایلند به نام آیوتایا نشات گرفت. این افراد معتقدند که بازرگانی ایرانی به نام شیخ احمد قمی این دستور را به دربار آیوتایا در قرن هفدهم آورد. جالب است بدانید شیخ احمد قمی بنیانگذار خاندان اشرافی بوناگ در تایلند است. دلایل این گروه معنی واژه ماتسمان و ماسامان (Massaman) کلمه باستانی تایلندی به مفهوم مسلمانان است. همچنین بسیاری از مسلمانان نام این غذا در آثار و نوشته های خود در آن زمان آوردند.
این کاری پر ملات ترکیبی از کاری به سبک هندی و تایلندی است. در این دستور غذایی از خمیر کاری قرمز و ادویه های خشک مثل هل، زیره سبز، گشنیز، بادیان، دارچین و جوز هندی استفاده می شود. البته نباید بادام زمینی را فراموش کنید. گوشت گاو، مرغابی، مرغ و توفو و همچنین سیب زمینی از مواد اصلی پخت این غذا است.
بیشتر بخوانید
- اولین نسخه دست نویس شاهنامه در فلورانس
- فرودگاه های برتر جهان در سال ۲۰۲۱
- پارک تاریخی آیوتایا
- هزینه غذا در دبی چقدره؟
- هزینه غذا در مالزی با خورد و خوراک