aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
خانه > ایرانگردی > جاهای دیدنی ایران > جاهای دیدنی تهران > سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
National Library of Iran

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
ezgif-1-eca2962dc6

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در شرق باغ کتاب و پل طبیعت قرار دارد، اینجا اولین کتابخانه ملی ایران از لحاظ آرشیو و مهم‌ترین سازمان اسناد ایران می‌باشد، سایت کتابخانه ملی ایران در بخش جزئیات مطلب درج شده تا با کمک آن، به آرشیوی عظیم از ۲.۸۴۰.۰۰۰ جلد کتاب و میلیون نشریه و اسناد دسترسی داشته باشید. سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران امروزه در ساختمانی جدید واقع در منطقه ۳، در شرق پل طبیعت، پارک آب و آتش و باغ کتاب قرار دارد.

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یکی از سازمان‌های مستقل و تخصصی دولتی است که مسئولیت مراقبت، حفظ، گسترش و بهره‌برداری از منابع اسنادی و کتابخانه‌ای تاریخی و فرهنگی کشور را بر عهده دارد. این سازمان شامل دو بخش اسناد و کتابخانه ملی می‌باشد که هر یک به تعدادی از مراکز وابسته به خود دارد. شاید اینجا از چشم خیلی از مردم نادیده مانده باشد، اما توصیه می‌کنیم حداقل برای یک مرتبه از این محل خاص و کم نظیر همراه با آرشیو، موزه و برخی اشیای گران بها دیدن کنید.

کتابخانه ملی

از جمله امکانات و خدمات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای مراجعین می‌توان به سالن غذاخوری، راهنمای قفسه و آرشیو، تالارهای متعدد با موضوعات مختلف برای مطالعه، دسترسی عالی به مترو و اتوبوس، تهویه عالی در چهار فصل سال، امکان بازدید گروهی و انفرادی، توالت ایرانی و فرنگی، سالن همایش کتابخانه ملی ایران در کنار میز و صندلی‌های متعدد برای مطالعه اشاره کرد.

عضویت در کتابخانه ملی ایران برای افرادی که دارای مدرک كارشناسی ارشد ناپیوسته، سطح سه حوزه، دكترای حرفه‌ای و كارشناسی ارشد پیوسته از ترم ۱۰ به بالا هستند می‌توانند به عضویت کتابخانه ملی درآیند. برای عضویت ابتدا باید به‌صورت اینترنتی در سایت این سازمان ثبت‌نام و سپس برای دریافت کارت، به صورت حضوری مراجعه کنید. بعد از این کتابخانه، از لحاظ آرشیوی ، کتابخانه جندی شاپور ایران‌مال دومین کتابخانه ملی ایران در منطقه ۲۲ و بازار بزرگ ایران بوده که آن را به طور کامل معرفی کرده‌ایم.

ساعات کاری کل مجموعه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به طور عمومی از ۸ صبح تا ۲۱ حتی در روزهای جمعه بوده که البته برای ورود و بازدید از آن به عنوان یک گردشگر باید از وب سایت کتابخانه ملی نوبت خود را رزرو کنید، شماره تلفن، آدرس، وب سایت و سایر اطلاعات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در بخش جزئیات مطلب برای شما درج شده است، اگر حوصله دارید در ادامه به طور مفصل با تاریخچه، معماری، آرشیو و دیدنی‌های سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تهران در نزدیکی باغ کتاب آشنا خواهید شد.

کتابخانه ملی ایران

بخش کتابخانه ملی ایران، مسئولیت جمع‌آوری، نگهداری و بهره‌برداری از منابع کتابخانه‌ای کشور را برعهده دارد. این بخش شامل کتابخانه ملی ایران و چندین کتابخانه دیگر در سراسر کشور است. علاوه بر این، بخش کتابخانه ملی ایران در زمینه‌هایی مانند انتشارات، خدمات کتابخانه‌ای، تحقیقات و پژوهش‌های کتابخانه‌ای نیز فعالیت می‌کند.

تاریخچه کتابخانه ملی ایران

تاریخچه و نحوه شکل‌گیری این کتابخانه را باید در دوره و عهد پادشاهان قاجار جستجو کرد. در این دوران با تشکیل کتابخانه سلطنتی و کتابخانه‌ در مدرسه دارالفنون، نخستین پایه‌های ایجاد کتابخانه ملی نهاده شد. در سال ۱۲۷۷خورشیدی نیز انجمن معارف که در زمان مظفرالدین شاه تشکیل شده بود، در کنار دارالفنون و در محل انجمن اقدام به احداث مجموعه‌ای کرد که در واقع نوعی کتابخانه عمومی محسوب می‌شد و کتابخانه ملی معارف نام گرفت. کتابخانه ملی معارف در سال ۱۲۸۴ شمسی به مدرسه دارالفنون منتقل شد و در سال ۱۳۱۱ خورشیدی کتابخانه عمومی معارف نام گرفت و ریاست آن را فردی به نان جهانگیر شمس‌آوری عهده‌دار شد.

ساختمان جدید کتابخانه ملی ایران

بعد از آن که مرکز خدمات کتابداری به کتابخانه ملی ایران اضافه شد، نیاز به فضایی بزرگ‌تر احساس شد؛ بنابراین بخشی از ساختمان نیاوران به کتابخانه ملی اختصاص داده شد؛ اما پراکندگی نیروها و بخش‌های مختلف موجب شد تا در سال ۱۳۶۹ شمسی ساخت ساختمانی واحد مطرح شود. در نتیجه منطقه عباس آباد تهران به‌عنوان محل احداث این مکان در نظر گرفته شد و ساخت کتابخانه ملی از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۴ خورشیدی به طول انجامید.

ساختمان جدید کتابخانه ملی ایران ۹۷هزار مترمربع زیر بنا و هشت طبقه دارد. معماری این ساختمان پلکانی و هرمی شکل و یادآور معماری ایرانی است. همین ویژگی معماری موجب شده است که فضاهای اصلی و تالارهای مطالعه نورگیری مناسب و خوبی داشته باشند به‌گونه‌ای که نور افق از نورگیرهای موجود بین طبقات و نور خط‌الرأسی از نورگیرهای سقف و پشت بام وارد شود و داخل سالن‌های و بخش‌های مختلف را روشن کند.

ساختمان جدید دارای مجموعه‌ای از کتاب‌های مرجع و غیر مرجع چاپی، نسخه‌های خطی، کتاب‌های نادر و منابع غیرکتابی است و گنجایش چهار تا هفت میلیون جلد کتاب، نسخه و… را دارد. مجموعه اصلی در مخزن‌های بسته و در زیرزمین نگهداری می‌شود و منابع مرجع در سالن‌های مطالعه و در دسترس قرار دارد.

ساختمان قدیم کتابخانه ملی ایران

کتابخانه ملی ایران ابتدا در ساختمانی به مساحت ۳.۵۰۰متر مربع در استریت فود سی تیر یا قوام السلطنه و جبهه شمالی موزه ایران باستان قرار داشت که در سال ۱۳۱۶ خورشیدی افتتاح شده بود. ساختمان این کتابخانه را آندره گدار، معمار مشهور فرانسوی که طراحی موزه ملی ایران نیز از کارهای وی به شمار می‌رود، بر عهده داشت.

ساختمان قدیم کتابخانه ملی از دو طبقه تشکیل شده بود که طبقه اول تالار نمایش، تالار فردوسی، بخش نشریات و خدمات فنی و طبقه دوم به تالار مطالعه و مخازن کتاب‌ها اختصاص داشت. مخزن کتابخانه نیز برای ۴۰هزار جلد کتاب طراحی و ساخته شده بود. چندین سال بعد با اضافه کردن ساختمانی بین کتابخانه و وزارت خارجه گسترش یافت و زیربنای ساختمان آن به هزار متر مربع رسید.

سازمان اسناد ایران

بخش اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز مسئولیت جمع‌آوری، نگهداری و بهره‌برداری از اسناد تاریخی کشور را برعهده دارد. این بخش شامل مرکز مدیریت اسناد ملی، مرکز اسناد تاریخی، مرکز اسناد دولتی و چندین مرکز دیگر در سراسر کشور است. به علاوه، بخش اسناد در زمینه‌هایی مانند خدمات اسنادی، تحقیقات و پژوهش‌های اسنادی نیز فعالیت می‌کند.
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یکی از مؤسسات فرهنگی و علمی کشورمان است که در شهر تهران واقع شده است. این سازمان شامل دو بخش اسناد و کتابخانه ملی است که به ترتیب با حفظ اسناد تاریخی و فرهنگی کشور و ارائه خدمات کتابخانه‌ای برای عموم مردم، فعالیت می‌کنند.

تاریخچه سازنام اسناد ملی ایران

تاریخچه شکل‌گیری بایگانی نیز به مانند کتابخانه ملی به دوران قاجار و عهد ناصری باز می‌گردد. در اوایل دوره قاجار آرشیو یکی از تشکیلات درباری محسوب می‌شد و زیر نظر اداره بیوتات بود. با گسترش و افزایش سازمان‌های اداری در زمان ناصرالدین شاه زمینه ایجاد آرشیو ملی و مرکز بایگانی راکد نیز فراهم شد. برای این منظور بین سال‌های ۱۲۸۰  تا ۱۳۰۹ خورشیدی هیئتی فرانسوی و بلژیکی به ایران آمدند و به اصلاح نظام بایگانی کشور پرداختند. سپس با تصویت هیئت وزیران وقت، اختیار گردآوری قراردادها، امتیازات و اسناد دولتی به وزارت مالیه واگذار و اتاقی در کاخ گلستان به این منظور اختصاص داده شد و مرکز اسناد دولتی شروع به کار کرد.

ادغام سازمان اسناد با کتابخانه ملی

در دهه ۸۰ خورشیدی با تصویب مصوبه شورای عالی اداری کشور، سازمان اسناد ملی که زیر نظر سازمان امور اداری و استخدامی اداره می‌شد با کتابخانه ملی ادغام شد و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نام گرفت و هر یک به‌عنوان معاونت‌هایی مستقل تحت نظر نهاد ریاست جمهوری قرار گرفتند.

ساختمان گنجینه اسناد ملی ایران

ساختمان گنجینه اسناد کتابخانه ملی در سال ۱۳۸۱ خورشیدی افتتاح شده است. این ساختمان ضد زلزله و مقاوم ۷.۵۰۰متر مربع مساحت و ۳۶هزار متر مربع زیربنا دارد. معماری ساختمان گنجینه اسناد به‌گونه‌ای طراحی شده است که یادآور زیگورات‌های باستانی است. این بنا روی یک كرسی بتنی گسترده مستطیل شكل ساخته شده که طبقات بالایی آن از مساحت کمتری برخوردار هستند. در نمای ساختمان نیز قوس‌ها و نقوش اسلیمی که از طرح‌ها و تزیینات معماری اسلامی به شمار می‌روند، به کار رفته است.

دانلود کتاب از کتابخانه ملی ایران

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، دارای مجموعه‌هایی از اسناد تاریخی، کتب، نشریات، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها و منابع الکترونیکی است. علاوه بر این، این سازمان از طریق وب‌سایت خود، خدماتی مانند درخواست اسناد و کتاب‌ها، مطالعه در محیط دیجیتال و پایگاه داده‌های علمی و تخصصی را نیز ارائه می‌دهد.

شرایط عضویت در کتابخانه ملی ایران

افرادی که دارای مدرک كارشناسی ارشد ناپیوسته، سطح سه حوزه، دكترای حرفه‌ای و كارشناسی ارشد پیوسته از ترم ۱۰ به بالا هستند می‌توانند به عضویت کتابخانه ملی درآیند. برای عضویت ابتدا باید به‌صورت اینترنتی در سایت این سازمان ثبت‌نام و سپس برای دریافت کارت، به صورت حضوری مراجعه کنید.

هزینه عضویت در کتابخانه ملی 

کارت عضویت کتابخانه ملی برای افرادی چون اهداکنندگان مجموعه‌های نفیس، بازنشستگان دستگاه‌های دولتی، حافظان قرآن وخانواده شهدا رایگان صادر می‌شود.  همچنین هزینه صدور كارت برای كتابداران، دانشجویان رشته كتابداری و كاركنان شركتی شاغل در سازمان به‌صورت نیم‌بها دریافت می‌شود.

  • ساعت کاری بخش عضویت کتابخانه ملی: شنبه تا چهارشنبه به غیر از روزهای تعطیل رسمی از ساعت هشت صبح تا ۱۵:۳۰

تالارهای مطالعه کتابخانه ملی ایران

خوب است بدانید که کتابخانه ملی ایران، بزرگ‌ترین کتابخانه ملی کشور از لحاظ مساحت بوده که به شما امکان دسترسی به میلیون‌ها کتاب و نشریه در کنار برخی اسناد را می‌دهد، خیلی از بومیان ساکن منطقه ۳ و خیابان‌های اطراف میدان ونک، گاندی و نلسون ماندلا برای مطالعه کتاب، مطالعه دروس دبیرستان و کنکور، از تالارهای بی نظیر و ساکت این مکان استفاده می‌کنند که البته باید برای آن، اقدام به دریافت کارت عضویت در کتابخانه ملی ایران کنید، در ادامه با تالارهای مطالعه کتابخانه ملی ایران تهران آشنا خواهید شد:

تالار خوارزمی کتابخانه ملی

این تالار به اسناد و كتاب‌های خطی و نادر اختصاص دارد و در آن مجموعه‌ای نفیس از کتاب‌های خطی و چاپ سنگی نگهداری می‌شود.

تالار خواجه‌ نصيرالدين‌ طوسی کتابخانه ملی

این تالار در طبقه ۱- و در ضلع غربی تالارها قرار دارد و مجموعه‌ جامعی از پیایندها به زبان‌های فارسی، لاتین و عربی است. ستاره ایران، عصر انقلاب، عصر جدید، فلاحت و تجارت، قشون، کوشش، مجلس، مرآت السفر و مشکوه الحضر و نامه فرنگستان از جمله ارزشمندترین منابع موجود در این بخش هستند.

تالار كمال‌ الدين بهزاد کتابخانه ملی

تالار بهزاد یکی از مهم‌ترین مراکز نگهداری منابع غیر کتابی است. منابع این تالار شامل منابعی غیر از کتاب و نشریه است.

تالار ابن‌ نديم‌ کتابخانه ملی

تالار ابن ندیم با بخش مرجع و کتاب‌شناسی در طبقه همکف و در ضلع شرقی تالارها قرار دارد.

تالار رازی کتابخانه ملی

مخزن علوم‌ و فنون: این بخش دربرگیرنده کتاب‌های علوم و فنون است و در طبقه همکف و ضلع غربی تالارها قرار دارد. منابع متعددی در زمینه‌ ریاضیات، نجوم، فیزیک‌، شیمی، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی‌، دیرینه‌شناسی، رایانه‌، مهندسی‌، پزشکی‌ و کشاورزی‌ در این‌ تالار نگهداری‌ می‌شود.

تالار رودکی کتابخانه ملی

این تالار به نابینایان و کم توانان اختصاص دارد و مجموعه‌ای از خدمات، منابع مطالعاتی و تحقیقاتی برای این افراد ارائه می‌شود.

تالار ابن‌ سينا کتابخانه ملی

تالار ابن سینا منابع علوم انسانی ارائه می‌شود. این بخش که در طبقه ۱+ و در ضلع غربی تالارها قرار دارد.

تالار فارابی کتابخانه ملی ( مخزن علوم اجتماعی و هنر )

کتاب‌های مربوط به علوم اجتماعی، مدیریت،‌ علوم سیاسی، ‌حقوق، هنر و موسیقی را می‌توانید در تالار فارابی جستجو کنید. این تالار در طبقه ۱+ و در ضلع شرقی تالارها قرار دارد.

تالار سهروردی کتابخانه ملی (ايران‌شناسی و اسلام‌شناسی)

منابع ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی در تالار سهروردی نگهداری می‌شوند. کتاب‌های اهدایی ایران‌شناسان غربی، منابع کتابخانه دارالفنون، کتابخانه معارف، کتابخانه سلطنتی، کتابخانه بانک استقراضی روس و کتاب‌هایی که هیتلر به دولت وقت ایران هدیه داده است در این قسمت وجود دارند.

آرشیو سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

در آرشیو سازمان اسناد ایران و کتابخانه ملی ایران که مهم‌ترین آرشیو کتاب، اسناد، نشریه و کتاب‌های گویا برای نابینایان است، آمار زیر به چشم می‌خورد که در نوع خود شگفت انگیز است:
  • تعداد کتاب‌ها در آرشیو کتابخانه ملی ایران : ۲.۸۴۰.۰۰۰ هزار جلد کتاب
  • تعداد منابع غیر کتابی در کتابخانه ملی ایران: ۹۱۰.۸۳۵ پایان‌نامه، تصاویر و لوح‌های فشرده
  • آرشیو ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی کتابخانه ملی ایران: ۸۰.۴۱۰ جلد کتاب، ۲۳۰۰ عنوان پایان نامه، ۶۰۰۰ هزار جلد نشریه
  • آرشیو کتاب‌های قدیمی چاپ سربی و سنگی در کتابخانه ملی ایران: ۵۵.۰۰۰ هزار جلد
  • آرشیو کتاب‌های گویا نابینایان در کتابخانه ملی ایران: ۲۳.۳۲۳ عدد شامل کتاب بریل، نشریه نابینایان و کم بینایان
  • آرشیو کتاب کودک و نوجوان کتابخانه ملی ایران: ۲۹۸.۱۵۰ جلد
  • آرشیو نشریه، مجله در کتابخانه ملی ایران: ۱۴۰.۶۱۹ جلد
  • آرشیو کتاب‌های لاتین و عربی کتابخانه ملی ایران: ۹۹۷ جلد

موزه کتاب و میراث مستند ایران

در کتابخانه ملی می‌توانید از موزه کتاب و میراث مستند ایران دیدن کنید. این موزه در سال ۱۳۹۴ راه‌اندازی شده است و نمایشگاهی فصلی و موضوعی از آثار نفیس و باارزش کتابخانه هم چون نسخ خطی و کهن، نفایس، نشریات، مرقعات، منابع غیركتابی، اسناد خطی و آثار هنری است. در نمایشگاه‌‌های موضوعی موزه کتاب و میراث مستند نیز اشیا و آثاری بر اساس اتفاقات تاریخی، علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی انتخاب و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

  • ساعت بازدید موزه کتاب و میراث مستند ایران: همه روزه غیر از ایام تعطیل و روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶

نحوه بازدید از سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

باید بدانید برای بازدید از سازمان اسناد ایران و کتابخانه ملی، باید حداقل از یک هفته قبل، به صورت اینترنتی و از وب سایت این مجموعه، امور لازم برای ورود خود به کتابخانه ملی را انجام دهید، در برخی روزهای سال، تورهای بازدید گروهی برای گردشگران داخلی و خارجی در این محل انجام می‌شود که برای افرادی که اولین مرتبه راهی این مکان می‌شوند، لازم است.

ورود به سایت کتابخانه ملی ایران

شما می‌توانید با ثبت نام در سایت کتابخانه ملی ایران و ورود به آن، به آرشیوی میلیونی از انواع کتاب، مجسله، نشرریه، اسناد رسمی و پایان‌نامه دسترسی داشته باشید و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به این محل نخواهید داشت، آدرس وب سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تهران در بخش جزئیات برای شما درج شده است.

ساعات بازدید کتابخانه ملی ایران

  • تالارهای مرجع تخصصی، کتابخانه عمومی، نشریات و منابع غیرکتابی: همه روزه (روزهای كاری و ايام تعطيل) از ساعت هشت صبح تا ۲۱
  • تالار ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۶
  • تالار نابینایان: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۶
  • بخش عضویت و کتابخانه کودکان: روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۵:۴۵
  • شیفت شب کتابخانه ملی: هر شب (به غیر از روزهای تعطیلی کتابخانه ملی) از ساعت ۲۲ تا هفت صبح روز بعد

ساعات بازدید سازمان اسناد ایران

  • تالار پژوهش اسناد: شش ماه اول سال شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۷ و شش ماه دوم سال از ساعت هشت صبح تا ۱۶
  • اتاق تاریخ شفاهی اسناد: شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۴:۳۰
  • كتابخانه تخصصی تاریخ معاصر و مطالعات آرشیوی: شنبه تا چهارشنبه از ساعت هشت صبح تا ۱۴:۳۰

آدرس کتابخانه ملی ایران کجاست؟+شماره تلفن

اگر با خودروی سواری قصد مراجعه به کتابخانه ملی ایران، می‌توانید روی نقشه کتابخانه ملی ایران در ابتدای مطلب لمس کنید تا با کمک گوگل مپ، این مجموعه بی نظیر علمی و تاریخی را مسیریابی نمائید، آدرس کتابخانه ملی ایران که در محل جدید مستقر شده و یکی از جاهای دیدنی اطراف میدان ونک بشمار می‌رذود، به شرح زیر است:
  • آدرس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران: تهران، منطقه ۳، بزرگ‌راه شهيد حقانی (غرب به شرق)، بعد از ايستگاه مترو حقانی، خروجی كتابخانه ملی
  • شماره تلفن کتابخانه ملی ایران تهران: ۰۲۱۸۱۶۲۰
  • آدرس ساختمان آرشیو کتابخانه ملی ایران: بزرگ‌راه حقانی (شرق به غرب)، نبش خیابان کوشا، روبه‌روی ورزشگاه شهید کشوری

نزدیک‌ترین مترو به کتابخانه ملی ایران و سازمان اسناد

بهترین روش مراجعه به سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران استفاده از مترو تهران است، نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به کتابخانه ملی ایران، ایستگاه مترو شهید حقانی در خط ۱ بوده که در فاصله ۷۱۰ متری این مجموعه در شمال باغ هنر و شرق پارک طالقانی شما را پیاده می‌کند.

جاهای دیدنی نزدیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

اگر قصد دارید در این تهران‌گردی قبل یا بعد از بازدید از کتابخانه ملی، کمی تفریح و سرگرمی داشته باشید، می‌توانید از جاهای دیدنی نزدیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نظیر باغ و دریاچه هنر، باغ علم نوجوان، پردیس سینمایی باغ کتاب، جمعه بازار پروانه، فودکورت باغ کتاب و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حوالی این مجموعه دیدن کنید، همچنین برای اقامت در یکی از بهترین مناطق گردشگری تهران با دسترسی عالی به مترو، هتل بزرگ ارم تهران در جنوب کتابخانه ملی، گزینه خوبی برای مسافران ورودی به پایتخت است.

نظرات کتابخانه ملی ایران

از آنجایی که ده‌ها نفر از مردم درباره سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تهران در این تودی تجربیات و نظرات خود را درج کرده‌اند، شما می‌توانید با مطالعه کامنت‌ها، اطلاعات بهتری درباره این مکان که مهم‌ترین کتابخانه ملی ایران است، بدست آورید، همچنین خودتان تجربیات خود را برای کمک به سایرین به اشتراک بگذارید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۳ رای
https://intoday.ir/?p=86815
van

فاطمه سادات حسینی

مطالب مرتبط
بهترین جاهای دیدنی تهران در عید نوروز
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
بورس مراکز خرید و بازار مبل تهران
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
shopping-centers-shahrake-gharb-tehran
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
20 تا از بهترین مراکز خرید شمال تهران
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
ترمینال های مسافربری تهران کجاست؟
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
سورتمه های تهران کجاست؟
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
11 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

تمام کتاب هایی که نیاز داشته باشید رو داره فضای ساکت دنج و‌ راحتی داره

دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
ساعت دسترسی : 08:00 تا 21:00
ثبت شده در : عظیم‌ترین آرشیو کتابخانه و اسناد ملی ایران
قدمت این مکان : 1384 خورشیدی
نوع کاربری : کتابخانه ملی، سازمان اسناد ملی، تالارهای مطالعه
توضیحات بیشتر
امکانات رفاهی : اطلاعات، سرویس بهداشتی، پارکینگ، کافه، رستوران، راهنما، آنتن دهی موبایل، دسترسی به اینترنت، نیمکت
اطلاعات تماس
آدرس : استان تهران،تهران، منطقه 3، بزرگ‌راه شهيد حقانی (غرب به شرق)، بعد از ايستگاه مترو حقانی، خروجی كتابخانه ملی
شماره تماس : 02181620
وب سایت : https://nlai.ir/