aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385

روستای سنقرآباد ساوجبلاغ

روستای سنقرآباد ساوجبلاغ
ezgif-1-eca2962dc6

روستای سنقرآباد ساوجبلاغ یکی از زیبا ترین و سرسبز ترین روستاهای استان البرز است، که برای گشت و گذار جای دنجی می باشد. این دهکده در ۲۰ کیلومتری شهر کرج قرار دارد و چون در منطقه ی سهیلیه و کرج واقع است، آنرا سنقرآباد سهیلیه و سنقرآباد کرج نیز می نامند.

روستای سنقرآباد ساوجبلاغ

تاریخچه

بر اساس مدارک و اسناد بدست آمده قدمت این روستا حدودا ۲۰۰۰ سال می باشد. البته آثار تاریخی بسیاری در این روستا وجود دارد، که این میراث به جای مانده از گذشتگان بسیار جذاب و دیدنی هستند.

موقعیت جغرافیایی

این روستای زیبا از سمت شمال به کردان، کوهسار و آجین دوجین، از جنوب به رامجین، رمنده و ملک آباد می رسد. روستای سنقر از شرق به کمالشهر، مهر شهر و وینه و از غرب به سرخاب، بختیار و وایه بک نزدیک است. البته این مطلب را مد نظر داشته باشید که به دلیل آسفالت بودن جاده، دسترسی به این مناطق راحت و آسان است.

آب و هوا

مسافرانی که در فصول مختلف به این منطقه و روستا سفر کردند، بر روی اینکه این روستا چهار فصل است، اتفاق نظر دارند. تابستان های مطبوع این منطقه برای گذراندن تعطیلات تابستانی بسیار عالیست. البته نکته ی جالب اینکه هوای این روستا در فصل زمستان خیلی سرد و سخت نیست. در واقع سرمای زمستان در روستای سنقرآباد ساوجبلاغ نسبتا ملایم و معتدل است. بارش باران و برف در این نواحی باعث حاصلخیزی خاک این روستا شده است.

پوشش گیاهی و جانوری

در مورد پوشش گیاهی روستای سنقرآباد ساوجبلاغ متاسفانه خبرهای خوبی ندارم. در این منطقه در سال های نه چندان دور گیاهانی مثل نی، گزنه، گل گاوزبان ،شیوران ( خاک شیر) … وجود داشت. اما با افزایش حفر چاه و ایجاد جوی های سیمانی و ساخت باغ و ویلا تقریبا این پوشش گیاهی از بین رفته و جای آنها را علف های هرز گرفتند.

در این روستا حیوانات و پرندگان متعددی مانند سگ، روباه، شغال، گرگ، خرگوش، سمور، لاک پشت، مار و همچنین کلاغ و زاغچه، کبوتر، بلبل، دم جنبانک، پرستو، سار، سهره، گنجشک، پرندگان مهاجر به چشم می خورند.

کشاورزی و باغداری

دو عامل زمین های حاصلخیز و منابع آبی زیرزمینی مناسب باعث رونق کشاورزی و باغداری در روستای سنقرآباد ساوجبلاغ شدند. از مهمترین محصولات این روستا هلو، شلیل، شبرنگ، انگور و گردو را می توانم نام ببرم.

مسیر

مسیر رسیدن به روستای سنقر آباد از طریق جاده قدیم کرج می باشد. بعد از طی کردن مسیر برای مدتی شما باید وارد جاده سهیلیه شوید. بعد از وارد شدن به جاده سهیلیه و طی نمودن مسافت کوتاهی می توانید از مسیری در قسمت چپ این مسیر وارد سنقرآباد شوید و بعد از سنقراباد به رامجین می رسید.

روستای سنقرآباد ساوجبلاغ

برای حرکت از تهران به مقصد سنقر آباد ۲ مسیر در دسترس هست. که به طور میانگین از نظر زمانی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه و از نظر مسافتی ۷۳ کیلومتر در راه هستید.
برای رفتن از کرج به روستای سنقر آباد ۳ مسیر برای انتخاب دارید. که به صورت تقریبی از نظر زمانی ۳۰ دقیقه و از نظر مسافتی ۲۰ کیلومتر را باید طی کنید.
برای رفتن از کردان به سمت سنقر آباد ۳ مسیر پیش رو دارید. که حدوداً از نظر زمانی ۳۰ دقیقه و از نظر مسافتی ۱۹ کیلومتر را باید پشت سر بگذارید.

برای رفت آمد جاده تهران_کرج، جاده سهیلیه و جاده اختصاصی سنقرآباد به شما دسترسی مناسبی می دهد.

سخن پایانی

طبیعت بکر و با طراوت روستای سنقرآباد ساوجبلاغ و همچنین دسترسی آسان به آن باعث افزایش ویلاسازی در این منطقه شده است. امیدوارم توسعه و گسترش ساخت و ساز باعث از بین رفتن جاذبه های گردشگری و تاریخی این روستای زیبا نشود.روستای سنقرآباد ساوجبلاغ

 


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
https://intoday.ir/?p=69589
van

فاطمه انوری

مطالب مرتبط
برج ماندگار محل شهربازی اسکای لند
کوروش ابریشمی
10 دیدگاه
مهراد مال عظیمیه کرج
کوروش ابریشمی
8 دیدگاه
شهربازی اسکای لند عظیمیه کرج
کوروش ابریشمی
9 دیدگاه
دهکده تفریحی باغستان کرج
کوروش ابریشمی
13 دیدگاه
پارک خانواده کرج
مریم عظیمی
0 دیدگاه
پارک پامچال کرج
مریم عظیمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس