مراحل اخذ ویزای روسیه

مراحل اخذ ویزای روسیه و مدارک مورد نیاز سفارت روسیه در تهران در این مقاله به صورت کلی برای شما تهیه شده است، کشور روسیه در سالهای اخیر مورد توجه گردشگران ایرانی قرار گرفته و علاوه بر برگزاری تورهای گردشگری در این کشور ، بسیاری در تلاش هستند تا ویزای مهاجرتی این کشور را هم دریافت کنند، همراه این تودی باشید تا با مراحل اخذ ویزای روسیه آشنا شوید.

مراحل اخذ ویزای روسیه

معرفی کشور روسیه – مراحل اخذ ویزای روسیه

در این بخش مهم ترین دانستنی های کشور روسیه را برای شما آورده ایم :

  • وجه رایج کشور روسیه : روبل
  • پایتخت روسیه : مسکو
  • شهرهای مهم توریستی : مسکو ،سن پترزبورگ و قازان
  • زبان رسمی : روسی
  • اختلاف زمانی روسیه با ایران : 1.30 دقیقه عقب تر از ایران
  • پیش شماره روسیه : +7
  • پیش شماره هر مسکو : 0495
  • دین رسمی مردم روسیه : اکثریت این کشور مسیحیت ، شاخه ارتدکس هستند
  • سوغات کشور روسیه : ظروف چینی سرامیکی، پوشاک خز و پشمی، عروسک های بومی، جواهرات دست ساز، وسایل دست ساز چوبی

آدرس سفارت روسیه در تهران – مراحل اخذ ویزای روسیه

کشور روسیه جز یکی از کشورهای دوست و نزدیک از لحاظ سیاسی با ایران می باشد که در 30 سال گذشته مراودات تجاری و سیاسی متعددی با کشور ما انجام داده است، سفارت این کشور در تهران به شرح زیر می باشد :

  • آدرس سفارت روسیه در تهران : خیابان نوفل لوشاتو ۳۷
  • آدرس وب سایت سفارت روسیه در ایران : لمس کنید
  • شماره تماس سفارت روسیه : ۶۶۷۲۸۸۷۳-۰۲۱
  • شماره فکس سفارت روسیه در تهران : ۶۶۷۰۱۶۷۶-۰۲۱
  • امور کاری صورت گرفته در سفارت روسیه تهران : درخواست ویزا، اطلاع از قوانین کشور روسیه در همه نظر، اطلاعات اقامت تحصیلی و کاری و خدماتی برای شهروندان روسی ساکن ایران
  • روزهای تعطیل : شنبه، چهارشنبه و جمعه هر هفته
  • ساعات کاری : 10 صبح تا 13
  • ایمیل مشاوره با کارمندان سفارت روسیه در تهران : teheran@dks.ru

همچنین روسیه در شهرهای اصفهان و رشت دارای کنسولگری می باشدکه به نشانی زیر می باشند :

  • آدرس کنسولگری روسیه در اصفهان : خیابان چهار باغ پایین، خیابان مسجد سفره چی، خیابان تلفن خانه، پلاک ۱۱
  • ساعات کاری کنسولگری : 8 صبح الی 13 – 14.30 الی 17
  • شماره تلفن کنسولگری روسیه در اصفهان : ۲۲۲۲۰۶۰-۰۳۱۳
  • شماره فکس : ۲۲۰۰۸۰۴-۰۳۱۳
  • ایام تعطیل کنسولگری روسیه : شنبه و جمعه هر هفته
  • ایمیل ارتباط با کنسولگری روسیه در اصفهان : rusconsesf@mail.ru
  • آدرس کنسولگری روسیه در شهر رشت : رشت، پاسداران، پلاک ۸۲
  • ساعات کاری کنسولگری روسیه در رشت : 8 صبح الی 13 – 15 الی 17
  • روزهای تعطیل : شنبه و جمعه
  • شماره تماس کنسولگری روسیه در رشت : ۳۲۳۶۴۳۰-۰۱۳۱
  • شماره فکس کنسولگری روسیه در رشت  : ۳۲۳۳۵۷۷-۰۱۳۱
  • ایمیل ارتباط با کنسولگزی روسیه در رشتkonsulresht@gmail.com

ویزای الکترونیکی روسیه – مراحل اخذ ویزای روسیه

از ابتدای سال 2016 میلادی درخواست هر نوع ویزا برای کشور روسیه اعم از توریستی تا تجاری و مهاجرتی از طریق این وب سایت امکان پذیر است (درخواست ویزای الکترونیکی روسیه لمس کنید) ، در جریان باشید که از درخواست حضوری در سفارت روسیه و کنسلوگری ها باید خودداری نمایید.

پس از مراجعه به این وب سایت و تایپ اطلاعات درخواستی از شما، فرم مربوطه را می توانید دانلود و پرینت بگیرید، پس از پرینت شما باید در بخش مربوطه امضای خود را درج کنید و همچنین تصویر 3.5/4.5 خود را در بخش مربوطه بچسبانید، پس از تکمیل این مراحل باید فرم مربوطه را همراه با مدارک مورد نیاز شخصا به سفارت روسیه یا کنسولگری این شکور در رشت و اصفهان مراجعه کنید.

در برخی موارد مسوولین سفارت روسیه از بعضی افراد چندین سوال درباره علت سفر به این کشور را می پرسند که بدون نگرانی می توانید به آنها پاسخ دهید.

معرفی انواع ویزای روسیه – مراحل اخذ ویزای روسیه

شما می توانید از چندین جهت برای کشور روسیه درخواست ویزا نمایید، ویزای کاری، ویزای تجاری، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیتی و یا ویزای دانشجویی از انواع ویزاهای کشور روسیه می باشند.

شرایط اخذ ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی روسیه با مدت زمان یک ماه می باشد و برای اخذ آن باید مدارک ذیل را دارا باشید :

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما به روسیه به صورت کاغذی با مهر
  • گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • فرم درخواست الکترونیکی به زبان انگلیسی
  • یک قطعه عکس 3*4
  • تاییدیه گردشگری

همچنین در هنگام سفر باید فرم تاییدیه ویزا را همراه خود داشته باشید و تمامی این مراحل در بین 5 الی 7 روز کاری امکان پذیر می باشد.

شرایط اخذ ویزای خصوصی روسیه با دعوتنامه

اگر شما از دوستان و خانواده خود دعوتنامه داشته باشید می توانید با در دست داشتن این دعوتنامه همراه با گذرنامه، نام دقیق فرد متقاضی و شهر محل زندگی وی در روسیه، تاریخ تولد آن فرد و امضای فرد مورد نظر به سفارت روسیه مراجعه کنید.

همچنین برای این نوع ویزا هم باید فرم درخواست ویزای الکترونیکی را پر کرده باشید و همراه با گذرنامه خود با حداقل 7 ماه اعتبار و یک قطعه عکس زمینه سفید 3*4 در میان مدارک خود داشته باشید.

شرایط اخذ ویزای تجاری روسیه

ویزای تجاری روسیه به مدت زمان 3 ماه با قابلیت یک یا دو بار ورود امکان پذیر می باشد، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه باید دعوتنامه از سازمان مهاجرتی و فدرال روسیه ، گذرنامه با 8 ماه اعبتار و حداقل دو صفحه خالی، فرم درخواست ویزا الکترونیکی، برگه سلامت بیماری ایدز و یک قطعه عکس 3*4 همراه خود در سفارت داشته باشید.

شرایط اخذ ویزای کاری روسیه

برای اخذ ویزای کاری یا کارآموزی باید دعوتنامه یک شرکت رسمی در کشور روسیه را دارا باشید، مدت زمان این ویزا سه ماه بوده و امکان تمدید تا یکسال را دارا می باشد، مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری به شرح زیر است :

  • فرم دعوتنامه از سازمان مهاجرتی و فدرال کشور روسیه به صورت اصلی
  • گذرنامه با 7 ماه اعتبار و دو برگه خالی
  • فرم درخواست ویزای الکترونیکی به زبان انگلیسی
  • فرم سلامت بیماری ایدز
  • یک قطعه عکس 3*4

شرایط اخذ ویزای توریستی روسیه

این ویزا برای ورود به خاک روسیه و یا عبور ترانزیتی از این کشور صادر می گردد و باید مدارک زیر همراه خود داشته باشید :

  • ویزای ورود به استان مربوطه و شهر مورد نظر
  • فرم درخواست ویزای الکترونیکی به زبان انگلیسی
  • 3 قطعه عکس 3*4 زمینه سفید
  • پرینت بلیت های رفت و برگشت هواپیما

مدت زمان اخذ ویزای کاری نهایتا سه روزه می باشد و مدت اقامت شما در این کشور 10 روز است.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی روسیه

برای دریافت ویزای تحصیلیی روسیه، ابتدا به شما یک ویزای یک بار ورود 3 ماهه اعطا می شود و شما باید در طول این مدت زمان تمامی امور مربوط به ثبت نام خود را در دانشگاه مربوطه انجام دهید، سپس با مراجعه دفتر مرکزی امور داخلی روسیه در مسکو اقامت شما مورد بررسی قرار میگیرد و برای یکسال تمدید می گردد، مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت روسیه درباره ویزای تحصیلی به شرح زیر است :

  • دعوتنامه اصلی سازمان مهاجرتی و فدرال روسیه
  • گذرنامه حداقل با 7 ماه اعتبار و دو برگه خالی
  • فرم درخواست ویزای الکترونیکی به زبان انگلیسی
  • فرم سلامت بیماری ایدز
  • یک قطعه عکس 3*4

هزینه های اخذ ویزای روسیه – مراحل اخذ ویزای روسیه

برای دریافت هر نوع ویزای روسیه باید هزینه های ذیل را پرداخت کنید :

  • ویزای یک بار ورود بیست روزه با قیمت 70 دلار
  • ویزای یک بار ورود اورژانسی 3 روزه با قیمت 140 دلار
  • ویزای دوبار ورود بیست روزه با نرخ 112 دلار
  • ویزای دو بار ورود اورژانسی 3 روزه با قیمت 224 دلار
  • ویزای چند بار ورود بیست روزه با نرخ 210 دلار
  • ویزای چندبار ورود اورژانسی 3 روزه با نرخ 420 دلار

همچنین سایر هزینه های مربوط به اخذ ویزای روسیه به شرح ذیل می باشد :

  • انتقال ویزا به گذرنامه جدید (۵ روز): ۲۸ دلار (معادل ۲۸۵,۶۰۰ تومان)
  • تایید کنسولی مدارک (بابت هر مدرک): ۴۲ دلار (معادل ۴۲۸,۴۰۰ تومان)
  • تایید رسمی کپی مدرک (هر صفحه): ۲۱ دلار (معادل ۲۱۴,۲۰۰ تومان)
  • تایید رسمی ترجمه (از فارسی به روسی): ۳۵ دلار (معادل ۳۵۷,۰۰۰ تومان)
  • تایید رسمی ترجمه (از روسی به فارسی): ۴۹ دلار (معادل ۴۹۹,۸۰۰ تومان)
  • تایید رسمی امضا: ۱۴ دلار (معادل ۱۴۲,۸۰۰ تومان)
  • انجام اقدامات کنسولی در ایام تعطیلات: ۱۴ دلار (معادل ۱۴۲,۸۰۰ تومان)

باید بدانید که دریافت ویزای روسیه در همان روز درخواست، غیر ممکن است. 

آدرس سفارت ایران در روسیه 

خوب حال اگر به هر دلیلی در کشور روسیه دچار مشکل شدید می توانید به سفارت ایران در روسیه مراجعه کنید راه ارتباطی آن به شرح زیر می باشد :

  • آدرس سفارت ایران در روسیه : مسکو، بلوار پاکروفسکی، شماره ۷
  • شماره های تماس با سفارت ایران در روسیه : با پیش شماره 007495 و شماره های ۹۱۷۸۶۵۵، ۹۱۷۷۲۸۲، ۹۱۷۰۰۳۹، ۹۱۷۲۴۴۲
  • آدرس وب سایت سفارت ایران در روسیه : لمس کنید
  • ادرس ایمیل امور کنسولگری : ir.consular.mos@gmail.com
  • ایمیل مستقیم سفیر ایران : iran.emb@mail.ru
  • ادرس به زبان انگلیسی : ۵, Barakhamba Rd, New Delhi, Delhi ۱۱۰۰۰۱, India

دانستنی های مورد نیاز برای اخذ ویزای روسیه

حال دانستنی های لازم برای اخذ هر نوع ویزای روسیه را برای شما درج کرده ایم :

  • اگر دنبال انواع راه های اقامت در روسیه هستید به این سایت مراجعه کنید : لمس کنید
  • برای دریافت ویزای تحصیلی باید اصل و کپی مدرک تحصیلی خود را همراه داشته باشید
  • هر نوع مراجعه به سفارت باید کپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی و گذرنامه همراه شما باشد
  • برای دریافت ویزای تحصیلی و اقامتی باید فرم ها به زبان روسی ترجمه شود
  • تمام مدارک را باید قبل از مراجعه به صورت الکترونیک به سفارت روسیه در تهران ارسال نمایید

سخن پایانی

تجربیات، نظرات و سوالات خود را درباره اخذ ویزای روسیه در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

منبع : این تودی بلیط هواپیما

 

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری