aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
Tomb of Allameh Majlisi of Isfahan

آرامگاه علامه مجلسی اصفهان

آرامگاه علامه مجلسی اصفهان
ezgif-1-eca2962dc6

آرامگاه علامه مجلسی اصفهان در مسجد جامع اصفهان و سبزه میدان قرار دارد، آدرس مقبره علامه مجلسی واقع در خیابان مجلسی و در جوار مسجد جامع اصفهان که خود یکی از آثار ایرانی ثبت شده در میراث جهانی یونسکو است، قرار دارد، ساعات بازدید آرامگاه علامه مجلسی همه روزه از ۶ صبح الی ۸ شب، حتی در روزهای جمعه و تعطیل می‌باشد. این محل هزینه ورودی ندارد و تمام مردم می‌توانند از این زیارتگاه دنج و دلگشا دیدن کنند و احیانا نمازهای حاجت خود را در این زیارتگاه برپا نمایند.

مقبره علامه مجلسی اصفهان کجاست؟

برای بازدید و زیارت از این محل با خودروی سواری، نقشه آرامگاه علامه مجلسی در اول مقاله را دنبال کنید، همچنین با پیاده شدن در ایستگاه متروی شهدا، نزدیک‌ترین مترو به مسجد جامع و مقبره علامه مجلسی، بقیه مسیر را با تاکسی یا پیاده به سمت میدان امام علی طی کنید تا با درب ورودی این مکان مذهبی روبرو شوید.

  • آدرس مقبره علامه مجلسی در اصفهان: خیابان مجلسی، مسجد جامع اصفهان

مقبره علامه مجلسی

مقبره علامه مجلسی در کنار مسجد جامع، یکی از آرامگاه‌‌های تاریخی ایران در نصف جهان محسوب می‌شود، از برترین اثار وی می‌توان به کتاب بحار الانوار اشاره کرد که نظیری در جهان اسلام ندارد، نام کامل وی محمد باقر مجلسی مشهور به علامه مجلسی می‌باشد که در برخی کتب تاریخی از آن با نام مجلسی ثانوی یاد کرده‌اند.

خوب همانطور که در آدرس این مقبره مشاهده می‌کنید، باید به سبزه میدان در کنار مسجد جامع اصفهان سفر کنید، این یعنی به قلب اماکن دیدنی و تاریخی نصف جهان می‌رویم، مقبره وی گرچه کمی خلوت‌تر از سایر اماکن مذهبی ایران نظیر حرم امام رضا (ع) در مشهد است، اما صفای خاصی دارد و به گفته عاشقان این شخصیت آرامش و معنویتی که در این محل به زیارت کنندگان می‌رسد در کمتر نقطه دیگری شاهدش خواهید بود.

بایوگرافی محمد باقر مجلسی

محمد باقر مجلسی، مشهور به علامه مجلسی نویسنده کتاب پر از احادیث بحار الانوار در سال ۱۰۳۷ هجری قمری در شهر اصفهان در خانواده‌ای کاملا مذهبی چشم به جهان باز کرد، او در طی مدت زمان زندگی خود از مراجع مهم مردم در اصفهان بود که سرانجام در سال ۱۱۱۰ هجری قمری دار فانی را وداع گفت، از همین رو پیروان این شخصیت را در نزدیکی مقبره پدرش، محل سبزه میدان کنونی به خاک سپردند.

معماری مقبره علامه مجلسی

شاید نکته جالب توجه درباره سبک معماری مقبره علاه مجلسی این باشد که این آرامگاه در دوره صفویان ساخته شد و از همین رو از زیباترین‌ها در ایران قلمداد می‌شود، کاشی کاری‌های هفت رنگ زیبا، آئینه کاری های متحیر کننده، منبت کاری و گچ بری در زیر سقف‌های بلند این مکان، باعث شده تا چشم هر بیننده‌ای به آنها مات شود، همچنین تعداد زیادی آثار مینیاتوری و نقاشی از المان‌های مختلف ایرانی و اسلامی نظیر گل، اسم ۱۴ امام شیعیان در همه جای آرامگاه نقش بسته است.

مشاهیر مدفون در مقبره مجلسی

از مشاهیر مشهوری که در مقبره علامه مجلسی به خاک سپرده شده‌اند می توان به حاج آقا مرتضی خراسانی، حاج سید ضیا الدین علامه و پدر خود این شخصیت بزرگوار با نام محمد تقی خان مجلسی یا علامه اول در این محل تاریخی اشاره کرد که بازدید از هر یک از آنها صفای خاص معنوی خود را دارد.

حال و هوای بیرونی مقبره

از آنجایی که آرامگاه علامه مجلسی در محیطی شلوغ واقع شده است، فضای بیرونی آن کاملا با داخل در تضاد است، این بدان معناست که شما به محض ورود به داخل مقبره هیچ سر و صدایی را نمی‌شنوید و به محض خروج وارد دنیای دیگری می‌شوید، دنیایی که در آن کسبه مشغول داد و ستد در سبزه میدان هستند و نمای مسجد جامع سایه بزرگی انداخته است.

نظرات مقبره علامه مجلسی

امروزه تنها با خرید بلیط هواپیما اصفهان از شهرهای مختلف ایرانی می‌توانید، وارد نصف جهان شوید، دیگر همانند سابق سفر کردن دشوار نیست و فقط یک اراده می‌خواهد، حال که با آرامگاه علامه مجلسی اصفهان آشنا شدید در بخش زیر می‌توانید نظرات و سوالات خود را کامنت کنید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
https://intoday.ir/?p=39229
van

ترلان کمیلی

بسیار سفر باید کرد تا پخته شود خامی

مطالب مرتبط
Najafabad Kausar Hotel هتل کوثر نجف آباد اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Aran and Bidgol Grand Mosque مسجد جامع آران و بیدگل
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Shapurabad historical castle قلعه تاریخی درمیان شاپور آباد استان اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Blue dreams pool پار آبی و استخر رویای آبی شهرضا
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Dizche Pardis beach hotel هتل ساحلی پردیس دیزچه شهر مبارکه استان اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
Najafabad mountain amusement park شهربازی کوهستان نجف آباد استان اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

محمدباقر مجلسی(۱۰۰۶–۱۰۷۷ شمسی) معروف به علامه مجلسی و مجلسی ثانی فقیه شیعه در دوران شاه سلیمان و شاه سلطان حسین صفوی بود. معروفترین اثر او بحارالانوار است که مجموعهٔ بزرگی از احادیث را گردآورده‌است.
او در عمر ۷۳ ساله خویش، بیش از یکصد کتاب به زبان فارسی و عربی نوشت که تنها یک عنوان آن بحار الأنوار است با ۱۱۰ جلد. آخرین تألیف او هم کتاب حق‌الیقین است مربوط به سال ۱۱۰۹ هجری، یعنی یک سال قبل از درگذشتش.
علامه مجلسی دارای پنج پسر و پنج دختر بود که تمامی آنها نیز دارای تالیفات و درجات علمی و دینی عالی بودند

واقعا جایی دلنشین هست که انسان را به فکر میبره علامه مجلسی حاجات فراوانی میدن .در این چند ساله خوب به مقبره رسیدگی کردند

دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
مدت بازدید : 1 تا 2 ساعت
ساعت دسترسی : 06:00 تا 20:00
هزینه ورودی : رایگان
قدمت این مکان : 1110 هجری قمری
نوع کاربری : ارامگاه محمد باقر مجلسی یکی از معروف‌ترین فقهای شیعه و نویسنده کتاب بحار الانوار با نمازخانه
توضیحات بیشتر
امکانات رفاهی : سرویس بهداشتی، آنتن دهی موبایل، دسترسی به اینترنت، نمازخانه
ملزومات سفر : موبایل، کارت بانکی، کفش راحتی
اطلاعات تماس
آدرس : ایران، استان اصفهان، اصفهان، میدان امام علی، خیابان مجسلی، مسجد جامع اصفهان