نام شهر یا مکان
Generic filters
جاذبه های گردشگری یوناندانستنی های گردشگری

غذاهای سنتی یونانی

FavoriteLoadingافزودن به لیست علاقه مندی

یونان این کشور مدیترانه ای با تاریخ غنی، غذاهای سنتی لذیذ و همچنین سواحل بسیار و جزایر بی شمار همیشه چیزهای زیادی برای بازدید دارد. مردمان این منطقه به داشتن بعضی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا بخصوص غذاهای سنتی نیز معروف هستند. در حالی که یونان را بیشتر مردم دنیا بواسطه ی تاریخ شگفت آور و جزایر محسور کننده اش به یاد می آورند. غذاهایی با دستورالعمل های قدیمی که از فرهنگ خاورمیانه، ایتالیا و عثمانی تاثیر گرفتند.

لینک های پیشنهادیرزرو هتل کیش☀️ رزرو هتل استانبول☀️ رزرو هتل دبی

این کشور با حدود 6000 جزیره و همچنین بی نظیرترین و مهم ترین مکان ها و آثار تاریخی جهان یکی از مقاصد گردشگران و توریست ها است. زیبایی های طبیعی و فرهنگ شگفت انگیز جذابیت خاصی برای مسافران دارد. آب و هوای مطبوع مدیترانه ای، سواحل شنی و سنگ ریزه ای با صخره هایی که در آب آبی نیلگون فرو می روند در کنار مکان های باستانی بسیار زیبا هستند. علاوه بر تمام زیبایی این منطقه و جغرافیا، غذاهای آن لذت سفر را دو چندان می کند.

یونان یعنی یک تکه نان با چاشنی روغن زیتون!

آن‌هایی که برای اولین بار به یونان سفر می‌کنند، انتظار دارند تمام میزها پر از غذاهای دریایی باشد! البته باید به این افراد حق داد چون هر جا که سر می‌گردانند، آب‌های مواج دریا را می‌بینند. اما جالب است بدانید که غذاهای روزمره یونانی‌ها ترکیبی از گوشت، سبزیجات و پنیرهای متنوع است. گوشت، غذایی است که همیشه سر سفره یونانی‌هاست، به ویژه گوشت بز و گوسفند که به شکل‌های مختلفی درست می‌شوند. سبزیجات در آشپزی یونانی نقش ویژه‌ای دارد، مثلاً گوجه‌فرنگی و خیار همیشه یک جایی کنار میز چشمک می‌زنند و بادمجان، پیاز و سیب‌زمینی در گوشه دیگر میز جا خوش می‌کنند. گیلاس و انجیر هم از شخصیت‌های مهم میز غذاهای سنتی یونانی‌ ها هستند.

بعد از این‌ها نوبت به لبنیات می‌رسد. این ‌روزها ماست یونانی شهرت جهانی دارد و سر سفره ما ایرانی‌ها هم دیده می‌شود. البته فراموش نکنید این ماست در خود یونان طعم متفاوتی دارد، پس به راحتی از کنارش نگذرید!

غذاهای سنتی یونانی

روغن زیتون را نمی‌توان از آشپزی یونانی جدا کرد. این روغن به دلیل خلوص بالا و مرغوبیت، عطر و طعم خاصی دارد. کافی‌ست یک تکه نان بردارید، روی آن کمی روغن زیتون یونانی بمالید و میل کنید. خوردن این ترکیب ساده و بی‌نظیر، حسابی سرحالتان می‌آورد.

غذاهای یونانی، طعم‌هایی با چاشنی شرق و غرب

غذاهای سنتی یونانی تاریخ پر فراز و نشیبی داشتند و از دل فرهنگ‌های مختلفی بیرون آمدند. در این غذاها رد پای طعم‌های شرقی به خوبی دیده می‌شود. بعدها آشپزهای یونانی، پای این غذاها را به رستوران‌های اروپایی باز کردند. در ادامه 10 تا از محبوب‌ترین غذاهای سنتی یونان را معرفی می‌کنیم.

تراماسالاتا (Taramasalata)

این غذا را با ماهی، روغن زیتون و آبلیمو درست می‌کنند و به آن خامه، نمک و ادویه‌های مختلف می‌زنند. تراماسالاتا در رستوران‌های فرانسه و رومانی هم هست، اما طعم یونانی آن متفاوت‌تر است. گاهی به این غذا سبزیجات هم اضافه می‌کنند تا معطر شود.غذاهای سنتی یونانی

لینک های پیشنهادیخرید بلیط اتوبوس☀️ خرید بلیط اتوبوس مشهد☀️ بلیط اتوبوس تهران

ساگاناکی (saganaki)

در نگاه اول این غذا چیزی به جز پنیر سرخ شده نیست، اما وقتی طعمش را بچشید، تا آخر سفر، مهمان بشقاب غذایتان می‌شود. در این غذا پنیر را به قدری سرخ می‌کنند که کاملا ترد شود، نوع پنیر با توجه به سلیقه آشپز، متفاوت است. بیشتر رستوران‌ها این غذا را با پنیر هالومی یا پنیر گرویر درست می‌کنند. در بعضی رستوران‌ها، این غذا همراه گوجه فرنگی، میگو و صدف آماده و سرو می‌شود.غذاهای سنتی یونانی

لوکومادس (Loukomades)

اگر تا الان فکر می‌کردید دونات یک اختراع مدرن است، پس کاملا در اشتباه بودید! تاریخچه دونات یا همان لوکومادس یونانی، به اولین بازی‌های المپیک برمی‌گردد. در آن زمان ورزشکاران علاقه زیادی به این غذا داشتند و برای آن‌ها غذای ویژه‌ای به حساب می‌آمد. البته مردم عادی هم این غذا را می‌پختند.غذاهای سنتی یونانی

لوکومادس از خمیر مخصوص، دارچین، گردو و عسل درست می‌شود. این غذا که امروزه آن را در دسته شیرینی‌ها می‌گذاریم، دو ظاهر متفاوت دارد. در مدل سنتی آن را به شکل توپ‌های کوچک درست می‌کنند اما شکل مدرن‌تر آن شبیه دونات است. این شیرینی‌ معمولاً با پودر قند یا شربت غلیظ شده سرو می‌شود. ترکیب قهوه و لوکومادس می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌های دنیا باشد!

باقلوا

باقلوا یکی از غذاهای سنتی یونانی نشانه‌ای‌ است از پیوند فرهنگ‌ها در یونان. تاریخچه این نوع باقلوا به امپراتوری عثمانی برمی‌گردد و این روزها یکی از شیرینی‌های محبوب ترکیه است. اما یونانی‌ها سعی کردند ظرافت‌های آشپزی‌شان را روی باقلوا هم اجرا کنند تا طعم تردتر و بهتری پیدا کند. این باقلوا معمولا از 33 لایه خمیر، آجیل، دارچین، عسل و شربت گلاب درست می‌شود و از دسرهای محبوب در یونان است. غذاهای سنتی یونانی


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا