aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
Sarvelat Village

روستای سرولات چابکسر

تصاویر روستای سرولات چابکسر
ezgif-1-eca2962dc6

مسیر روستای سرولات از جاهای دیدنی چابکسر است که امروزه مردم به دنبال اجاره سوئیت ارزان در سرولات به خاطر طبیعت بکرش هستند، فاصله چابکسر تا سرولات ۵ کیلومتر، فاصله رامسر تا سرولات ۱۶ کیلومتر معادل ۲۱ دقیقه است، برای بازدید و رسیدن به سرولات با خودروهای سواری از نقشه روستای سرولات در ابتدای مقاله استفاده کنید تا با کمک نرم افزارهای بلد، نشان یا گوگل مپ از هر کجای یاران به این محل برسید.

این روستای مرتفع با ترکیبی از هر نوع جاذبه طبیعی نظیر جنگل، کوه، دریا و رودخانه در کنار حیات وحش زیا و امکانات تفریحی و رفاهی عالی انتخاب ایده آلی برای گردشگری است، در مقالات قبلی از سری مطالب معرفی روستاهای ایران به روستای مازیچال ، دهکده چوبی نیشابور و ساحل گیسوم پرداختیم، حال در این مقاله همراه این تودی سری به روستای زیبای سرولات در استان گیلان می‌زنیم.

روستای سرولات

در غرب رشته کوه‌های البرز در استان گیلان و در نزدیکی شهر چابکسر استان گیلان دهکده‌ای زیبا با نام روستای سرولات قرار دارد که با جاذبه های گردشگری بی نظیرش در بین مسافران ایرانی از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد، این روستا که قدمت آن به سال ۹۷۹ هجری شمسی برمی‌گردد در بین دو رودخانه زیبا و بر بالای تپه قرار گرفته است.

مناظر روستای سرولات

از بالای این روستا شما دید مستقیمی به جنگل‌های چابکسر و رودسر دارید و در کنار آن ساحل دریای خزر را می‌توانید مشاهده کنید، همانطور که در تصاویر می‌بینید، سرسبزی این منطقه به قدریست که می‌توان خالص‌ترین آب و هوا در شمال ایران را تنفس کرد.

۱- رودخانه آچی سرولات

یکی از مهم‌ترین دیدنی‌های طبیعی موجود در روستای سرولات، رودخانه آچی می‌باشد که در همه روزهای سال پر آب بوده و مسافران برای پیک نیک و بیرون شهر حاشیه این رودخانه را انتخاب می‌کنند، یکی از ویژگی‌های بارز سرولات، آب و هوای آن است که به علت مرتفع بودن و دور بودن از دریا کاملا متفاوت به سایر مناطق گیلان می‌باشد و در آن رطوبت هوای کمتری به چشم می‌خورد، در جاده‌های جنگلی روستای سرولات رودسر تعداد زیادی روستاهای کوچک دیگر به چشم می‌خورند که هر کدام زیبایی‌های خاص خود را دارا هستند.

۲- پیاده روی در روستای سرولات

اگر قصد پیاده روی در روستای سرولات را دارید، باید دارای قدرت بدنی بالایی باشید، چون اکثر جاده‌ها و مسیرهای داخل روستا به صورت صعودی یا نزولی با شیب‌های تند می‌باشند و در غیر اینصورت باید با وسیله نقلیه این مسیرها را طی کنید، همانند پارک جنگلی گیسوم ، سرولات هم دارای مناظر طبیعی و فوق العاده‌ای می‌باشد و از همین رو موقعیت مناسبی برای کسانی است که به رشته عکاسی علاقه مند هستند.

تصاویر روستای سرولات چابکسر

۳- رستوران خاورخانم سرولات

یکی از قدیمی‌ترین رستوران های شمال ایران در همین روستا به نام رستوران خاورخانم قرار دارد که با سرو بهترین غذاهای گیلکی و مازندرانی زبانزد مسافران ایرانیست، امروزه در بخش دیگری از این رستوران می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای اندک لباس‌های محلی گیلکی را بر تن کنید و تصاویر جذابی از خود و خانواده تهیه نمایید. روستای سرولات چابکسر از توابع شهرستان رودسر دارای جاذبه های دیدنی فراوانیست که یکی از آن‌ها همان رستوران خاور خانم می‌باشد، البته با گذشت سال‌ها و جذب گردشگران رستوران های دیگری در سرولات افتتاح شدند که آن‌ها هم غذاهای ایده الی سرو می‌کنند.

از دلایل شهرت رستوران خاور خانم این است که در بالاترین نقطه روستا و بر بلندای قله کوه قرار دارد، امروزه یک ساختمان مجلل سه طبقه در آن منطقه احداث شده و با سرو غذاهایی نظیر میرزا قاسمی و کباب ماهی در بین مسافران ایرانی بسیار مشهور می‌باشد، البته این رستوران فقط در بین ساعات ۱۲ الی ۱۷ فعال است و در واقع وعده ناهار در آن سرو می‌شود که در اکثر روزهای مهم سال ازدحام جمعیت به قدریست که به خیلی از مسافران غذا نمی‌رسد.

تصاویر روستای سرولات چابکسر

بیوگرافی خاورخانم

به صورت خلاصه داستان خاور خانم را برای شما بگوییم، این خانواده گیلکی پس از اینکه نتوانستند به شهری که در آن موقعیت شغلی گیرشان آمده بود، کوچ کنند، مجبور شدند، از شهر قزوین به دهکده ابا اجدادی خودشان یعنی سرولات برگردند، در سال ۱۳۷۴ شمسی، در همان سال‌ها به صورت تصادفی خانواده‌ای که در باران گیر کرده بودند را سامان می‌دهند و با پذیرایی بی نظیر از آن‌ها، استارت آغاز تجارت این خانواده روستایی می‌خورد.

امروزه خاورخانم به عنوان کارآفرین نمونه استان گیلان شناخته می‌شود و تعداد پرسنل فعال در رستورانش به بیش از ۵۰ نفر می‌رسد، البته ساختمانی که امروزه مشاهده می‌کنید، تازه تاسیس بوده و در سه طبقه مجلل با منظره‌ای زیبا رو به جنگل های چابکسر طعم لذیذ غذا را دوچندان می‌کند.

۴- سوغات روستای سرولات

در بخش‌های دیگری از سرولات، تعداد زیادی فروشگاه‌های سوغاتی و خوراکی گیلانی نظیر پرتقال های گیلانی، ترشی‌های گیلانی، لواشک و آلوچه، سبزی و نان محلی و گیوه‌های دست باف برای خود یا دوستانتان خریداری نمایید.

۵- دهگردی در سرولات

اگر اهل سفرهای طبیعت گردی باشید، می‌دانید که نوشیدن چای ذغالی چقدر خستگی سفر را تن جدا می‌کند، در کوچه پس کوچه‌های سرولات چابکسر تعداد زیادی از بومیان اقدام به تهیه و فروش این نوع چای می‌کنند که شما می‌توانید از آن‌ها برای خود و خانواده خرید کنید، از نزدیک‌ترین دیدنی‌ها به این روستا می‌توان به تله کابین رامسر که در فاصله ۱۰ کیلومتری و ساحل چابکسر در فاصله ۳.۷ کیلومتری اشاره کرد.

شرایط آب و هوایی سرولات

در مجموع اگر از سرما خوشتان نمی‌آید، بهتر است، در بین ماه‌های فروردین تا مهر هر سال به سرولات سفر کنید و البته باید بدانید، سرمای هوای در فصل پاییز و زمستان به شکل بارش باران است تا برف و همین مسئله باعث شده تا با یک جاذبه گردشگری ۴ فصل روبرو باشیم.

مراکز اقامتی روستای سرولات

در این دهکده تعداد زیادی مراکز اقامتی نظیر مهمانپذیر، خانه‌های روستایی و ویلاهای اجاره‌ای وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را از بومیان رزرو کنید تا حداقل تجربه اقامت یک شب را در این بهشت ایرانی داشته باشید و در صورت همراه داشتن لوازم کمپینگ می‌توانید کمپ خود را در جنگل‌ها و دشت‌های نزدیک روستا بر پا کنید.

امکانات رفاهی سرولات

برای رفاه حال گردشگران شهرداری منطقه امکانات رفاهی خوبی نظیر سرویس بهداشتی، مسجد، نمازخانه، جاده مناسب، فروشگاه‌های متعدد و منازل اجاره‌ای در نظر گرفته است و همچنین اپراتورهای اول و دوم شبکه همراه در این منطقه دارای پوشش خوبی هستند.

چگونه به روستای سرولات برویم؟

برای مراجعه به این منطقه دو مسیر پیش رو دارید، یا از شهر رامسر به شهر چابکسر مراجعه کنید و یا از رشت به چابکسر، پس از رسیدن به چابکسر باید به میدان سرولات بروید و با طی مسیری که به سمت کوه‌های البرز می رود به ورودی روستای سرولات خواهید رسید.

سخن پایانی

شما می‌توانید سوالات، نظرات و تجربیات خود را درباره روستای سرولات در استان گیلان در بخش زیر کامنت کنید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶ رای
https://intoday.ir/?p=16527
van

مهری شاپوری

تا سال 95 یه زن خونه دار عادی بودم ، خیلی دوست داشتم کار کنم و همزمان به کار خونه برسم تا اینکه به تیم بزرگ این تودی آشنا شدم ، واقعا کار گردشگری بی نظیره.

مطالب مرتبط
بندر دیوان کجاست؟
فاطیما علیزاده
0 دیدگاه
بندر چیرویه کجاست؟
مهدی خانی
0 دیدگاه
رستوران محمد اصفهان
مریم عظیمی
0 دیدگاه
روستای زانوس نوشهر
فاطمه انوری
0 دیدگاه
دره و آبشار آسمان‌رود اشکورات
فاطمه انوری
2 دیدگاه
جاده اشکورات رحیم آباد
فاطمه انوری
3 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
مدت بازدید : 3 تا 6 ساعت
ساعت دسترسی : شبانه روزی
هزینه ورودی : ندارد
ثبت شده در : از مترفع ترین روستاهای ایران
نوع کاربری : از روستاهای دیدنی رودسر و چابکسر
توضیحات بیشتر
موارد تفریحی : کوهنوردی، جنگل نوردی، پیاده روی، شکم گردی، عکاسی
امکانات رفاهی : سرویس بهداشتی، کافه، رستوران، آنتن دهی موبایل، غرفه صنایع دستی، نمازخانه
ملزومات سفر : موبایل، وجه نقد، کارت بانکی، کفش کوهنوردی، عینک و کلاه آفتابی، کوله پشتی، آب آشامیدنی، پاور بانک، لباس اضافه
اطلاعات تماس
آدرس : استان گیلان، شهرستان رودسر، شهر چابکسر، روستای سرولات