Majboos غذایی با ادویه های ناب عربی
مجبوس غذایی خوش طعم که بعنوان غذای ملی قطر ها در همه رستوران های دوحه یافت می شود. پیشنهاد می کنم در سفر به دوحه حتما این غذا را امتجان کنید. مجبوس معمولاً با گوشت بره یا مرغ و به آرامی پخته می شود تا به این غذا عطر و طعم بهتری بدهد.
در قطر هنگام سرو این غذا روی برنج سالاد و سس گوجه فرنگی خانگی می ریزند، این غذا را میتوانید تقریباً در هر رستوران قطری در دوحه میل کنید. یکی از رستوران هایی که این غذا را با بهترین کیفیت و در عین حال با طعمی بسیار خوش به مهمانان خود ارائه می کند، رستوران المنچاب دوحه است. اگر قصد سفر به دوحه را دارید، حتما سری به این رستوران بزنید و از خوردن غذاهای خوش طعم آن بخصوص مجبوس لذت ببرید.
- • ۱ مرغ
- • ۲ فنجان برنج باسماتی
- • ۱/۲ فنجان پیاز سفید، مکعبی
- • ۱/۲ فنجان گوجه فرنگی، تقریباً خرد شده
- • ۱/۴ فنجان جعفری خرد شده
- • ۱ قاشق غذاخوری سیر رنده شده
- • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- • ۲ عدد فلفل تند سبز
- • ۴ قاشق غذاخوری مخلوط ادویه قطری
- • ۱/۴ فنجان روغن نباتی
- • ۱ فنجان دانه زیره
- • ۱ فنجان دانه گشنیز
- • ۱/۲ فنجان لیمو سیاه آسیاب شده
- • ۱/۲ فنجان پودر زنجبیل
- • ۱/۲ فنجان پودر دارچین
- • ۱/۲ فنجان پودر زردچوبه
- • ۱/۲ فنجان فلفل سیاه آسیاب شده
- • ۱ قاشق غذاخوری زعفران ساییده شده
۱- پیاز را خرد کنید، زنجبیل، سیر و فلفل تند را در یک کاسه مخلوط کنید.
۲- برنج را قبل از خیساندن یک ساعت در آب بشویید.
۳- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید و ادویه مخلوط قطری، سیر، زنجبیل، گوجه فرنگی، فلفل سبز تند، لیمو، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط یکدست شده و کاملا له شود.
مجبوس
۴- سپس مرغ را از وسط نصف کنید و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید دو طرف مرغ به همراه ادویه ها و سایر مواد تفت بخورد و قرمز شود.
۵- سپس ۳ فنجان آب جوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و ۴۰ دقیقه بجوشانید.
۶- مرغ را از آب خارج کرده و در سینی فر بگذارید و با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
مجبوس
۷- سپس در قابلمه ی قبلی برنج را اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می گذاریم تا برنج پخته شود، هر ۵ دقیقه یکبار هم بزنید.
۸- در نهایت مرغ و برنج را در یک ظرف سرو کنید.
توجه کنید برای تهیه مخلوط ادویه قطری
۹- زیره و گشنیز را تفت دهید تا قهوه ای شود، با بقیه مواد و ادویه خوب آسیاب کنید و خوب مخلوط کنید.
خوراکی های قطری
Ageeli
QATAR
Umm Ali
QATAR
Sago Halawa
QATAR