رستوران سید و پسران جاغرق یکی از بهترین رستورانهای طرقبه در کنار رودخانه طرقبه قرار دارد، ساعات کاری رستوران سید و پسران طرقبه همه روزه از ۸ صبح الی ۱۲ شب حتی در ایام تعطیل و جمعه میباشد، سید و پسران جاغرق درست نرسیده به آشکدههای جاغرق و لاین مخالف واقع شده که با کمک نقشه رستوران سید و پسران جاغرق در ابتدای مطلب به آسانی قابل رهگیری است.
در منوی رستوران سید و پسران جاغرق انواع غذاهای سنتی ایرانی نظیر شیشلیک، دیزی سنگی، لقمه، برگ، سلطانی، ماهیچه، ماهی، کوبیده، چنجه، مرغ، فیله در کنار سوپ و آش ارائه میشوند، این رستوران از سال ۱۳۷۴ خورشیدی دایر شده و تا به امروز طبق نظرات رستوران سید و پسران جاغرق طرقبه که در بخش کامنتها مشاهده میکنید، نظر اکثر مشتریان را جلب کرده است.
محیط رستوران سید و پسران جاغرق ترکیبی از درختان بلند قامت، آبنما، آلاچیق و آب و هوای خنک در بهار و تابستان محل خوبی برای گرفتن عکس یادگاری شما خواهد بود، برای کسب اطلاع از قیمت غذاهای رستوران سید و پسران جاغرق با شماره تلفن این برند رستورانی که در بخش جزئیات مطلب برای شما درج شده، تماس بگیرید، در پایان منتظر امتیاز و تجربیات شما درباره پسران و سید جاغرق طرقبه مشهد خواهیم بود.
بیشتر بخوانید
- رستوران آبشار طرقبه
- آشکده رضا جاغرق طرقبه
- کافه رستوران الماس گلستان طرقبه
- کافه رستوران دامون طرقبه
- رستوران بلبل عنبران طرقبه
عالیه مخصوصا تو هوای سرد . اول دیزی دوم جوجه با استخون
رستورانی عالی با فضای دلنشین و غذای خوشمزه به خصوص دیزی فوق العاده شون که طعم خاطره انگیزش همیشه تو ذهن میمونه…فضای پارک حاشیه جاده هست و معمولا شلوغ هست و ممکنه بعضی روزها به خصوص تعطیلات کمی معطلی داشته باشه که غذای خوبش ارزشش رو داره. تمام فصول سال برای هر سه وعده غذا دارند و چای هم سرو میشه که بعدها قبل غذا میشه سفارش داد. برخورد پرسنل هم خوب بود. محیط خوبی هم داره و میشه اوغان خوبی رو در کنار غذای خوب تجربه کرد
این رستوران فضای آرامش بخش و بسیار دیدنی دارد. مجموعه پذیرایی سید و پسران جاغرق، در سال ۱۳۷۴ و با مدیریت سید مهدی سجادیان جاغرق افتتاح شد. مساحت این رستوران ۱۵۰۰ متر مربع است و سالن پذیرایی سنتی و لژ خانوادگی دارد. دیزی های مخصوص و جوجه با استخوانهای رستوران سید و پسران طرقبه بسیار مشهور است و شما میتوانید بهترین دیزی سنگی طرقبه را در این رستوران نوش جان کنید.