گام به گام با دریافت ویزای توریستی اتریش با راهنما | این تودی

اخذ ویزای توریستی اتریش

اخذ ویزای توریستی اتریش

کشور اتریش یکی از زیباترین کشورهای مرکز اروپا می باشد که برای اخذ ویزای توریستی اتریش آن باید کمی زمان و دقت لازم را داشته باشید ، این کشور عضو پیمان شینگن و 28 کشور اتحادیه اروپا است که از همین رو دریافتی ویزای اتریش شاید کمی چالش بر انگیزتر از سایر کشورهای درجه دوم و سوم اروپایی باشد ، سفارت اتریش در تهران امروزه پذیرای کسانیکه که قصد مهاجرت و سفرهای گردشگری به این کشور دارند است ، ما در این مقاله به طور کامل با مراحل ، مدارک ، هزینه ها و دانستنی های دریافت ویزای توریستی اتریش شما را اشنا خواهیم کرد ، همراه این تودی باشید .

اخذ ویزای توریستی اتریش

مراحل اخذ ویزای توریستی اتریش

در این بخش به طور خلاصه با مراحل اخذ ویزای توریستی اتریش و اموری که مراجعه کنندگان باید انجام دهند آشنا می شوید :

  • مشخ کردن نوع درخواست ویزا ( ویزای تحصیلی ، ویزای ترانزیت فرودگاهی ، ویزای پزشکی ، ویزای مقام های رسمی ، ویزای ورزشی ، ویزای کنفرانس ، ویزای ملاقات با دوستان و اقوام ، ویزای تجاری ، ویزای کار و ویزای توریستی )
  • مراجعه به سفارت یا کارگزار
  • تعیین وقت سفارت
  • تکمیل مدارک مورد نیاز
  • مصاحبه و انگشت نگاری
  • ارائه درخواست یک ماه قبل از تاریخ سفر
  • ثبت اطلاعات بیومتریک و باز پس گیری مدارک

مدارک ویزای توریستی اتریش

مهم ترین قسمت این امور تکمیل مدارک ویزای توریستی اتریش می باشد که در زیر به صورت کامل برای همه اقشار درج شده اند :

  • تکمیل فرم درخواست ویزا به زبان آلمانی و توسط فرد متقاضی با خط خوب
  • اصل شناسنامه ، گذرنامه با دو صفحه خالی ، اعتبار بیشتر از چهار ماه همراه کپی از تمام صفحات و ویزاهای قبلی
  • دو تا عکس رنگی جدید با ابعاد 3.5 در 4.5 سانتیمتر
  • بیمه مسافرتی به مدت سفر مسافر تا سقف حداقل سی هزار یورو خسارت
  • گواهی تمکن مالی همراه ترجمه آلمانی 
  • خرید بلیط هواپیما رفت و برگشت ، واچر هتل ( می توانید بلیط رزرو موقت تهیه کنید تا در صورت عدم پذیرش ویزا پرواز را کنسل نمایید )
  • ارائه مدارک معتبر و تاییدیه بانکی که نشان دهنده وضعیت مالی خوب مسافر است ( نظیر گردش حساب با میانگین عالی با سربرگ انگلیسی )
  • اگر متقاضی زیر هجده سال باشد باید رضایت نامه والدین یا ولی قانونی خود را همراه ترجمه آلمانی همراه داشته باشد .
READ  آنچه درباره تفریح رفتینگ در رودخانه باید بدانید | این تودی

تعیین وقت سفارت اتریش

برای تعیین وقت سفارت اتریش شما می توانید در روزهای یکشنبه تا پنج شنبه هر هفته از ساعت 09:00 صبح الی 12:00 با شماره تماس ( 02122750046 ) تماس بگیرید ، یا در غیر اینصورت می توانید درخواست خود را از طریق ایمیل به ایمیل رسمی سفارت اتریش ارسال کنید ، اگر سوال و درخواستی اضافه بر موارد فوق دارید می توانید در بین روزهای یکشنبه تا پنج شنبه هر هفته و در بین ساعات 13:30 الی 15:00 جهت مشاوره با مسوولین این سفارت با شماره ( 02122750046 ) تماس بگیرید تا شبهات خودتان را برطرف نمایید ، اگر سفر شما توریستی باشد می توانید همه امور را از طریق کارگزاران رسمی این سفارت در تهران پیش ببرید.

هزینه ویزای توریستی اتریش

هزینه ویزای توریستی اتریش همانند سایر کشورهای عضو شینگن است که در آن برای هر بزرگسال 60 یورو ، خردسال بین 6 تا 12 سال 35 یورو می باشد و در صورت عدم پذیرش ویزای شما هیچ مبلغی استرداد نخواهد شد.

نکات مهم ویزای اتریش

در ادامه با برخی نکات مهم ویزای اتریش آشنا می شوید تا خطاهای اخذ ویزا را به حداقل برسانید :

  • درخواست ویزای خود را یک ماه قبل از سفر به اتریش ارسال کنید .
  • دقت کنید که فرم درخواست تکمیل و امضا کنید تا دچار نقص مدارک نشوید .
  • همه این مراحل بدون هزینه انجام می شود ( البته منهای هزینه پرداختی در سفارت )
  • هر نوع مدرکی که ارائه دهید دوباره به شما عودت داده می شوند .
  • از ارسال مدرکی غیر از مدارک گفته شده خودداری کنید .
  • همه مدارک شما باید به زبان آلمانی ترجمه شوند .
  • شاید در برخی موارد خاص سفارت از متقاضی مدارک بیشتری درخواست کند .
READ  گام به گام با اخذ ویزای لهستان با مدارک | این تودی

سفارت اتریش کجاست ؟

در این بخش با آدرس و راه ارتباطی سفارت اتریش در تهران آشنا می شوید :

  • آدرس سفارت اتریش : تهران ، نیاوران ، خیابان باهنر ، خیابان مقدسی ، خیابان احمدی زمانی ، کوچه میرولی ، پلاک ۸
  • تلفن تماس : 02122750040
  • فکس : 02122705262
  • سایت سفارت اتریش لمس کنید
  • ساعات مراجعه بدون وقت قبلی : از دوشنبه تا پنج شنبه 08:00 الی 11:00 
  • ساعات تحویل مدارک متقاضیان : 14:00 الی 14:30
  • ساعات مراجعه برای تکمیل و نقص پرونده : دوشنبه تا پنج شنبه از 11:30 الی 12:30
  • ساعات تحویل گذرنامه و تایید مدارک متقاضی : دوشنبه تا پنج شنبه از 14:00 الی 14:30
  • تماس با بخش کنسولگری : 02122750046
  • کد پستی سفارت اتریش : 19796-33755

سخن پایانی

اگر به این امور آشنایی چندانی ندارید می توانید به کارگزار سفارت اتریش مراجعه کنید ، همچنین شما می توانید نظرات ، سوالات و تجربیات خود را از اخذ ویزای اتریش در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گردشگری با دیگران به بحث بگذارید .

بیشتر بخوانید

کوروش ابریشمی

اینکه رشته نرم افزار خوندم و هیچ کمکی تو زندگی بهم نکرد داشت نا امیدم می کرد تا بعد از آزمون و خطاهای متعدد با شغل گردشگری آمیخته شدم ، همین که به کارم علاقه دارم ایزد رو شکر می کنم هر روز.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب