گام به گام با اخذ ویزای توریستی آلمان | این تودی

اخذ ویزای توریستی آلمان

دریافت ویزای توریستی آلمان

اخذ ویزای توریستی آلمان یکی از زیباترین کشورهای اروپا برای ایرانیان شاید کمی چالش بر انگیز باشد ، این کشور صنعتی در حوزه شینگن واقع شده است و از همین رو دریافت ویزای آن کمی دشوار به نظر می رسد ، ما در بخش جاذبه های گردشگری خارجی به معرفی جاذبه های گردشگری آلمان پرداختیم ، این کشور دارای تعداد زیادی اماکن تاریخی و دیدنی ثبت میراث جهانی یونسکو بوده و همیشه در بین بهترین کشورهای توریستی جهان نامش دیده می شود ، در این مقاله با مراحل ، مدارک و هزینه های ویزای توریستی آلمان و انواع ویزاهای این کشور آشنا خواهید شد ، همراه این تودی باشید .

اخذ ویزای توریستی آلمان

مراحل اخذ ویزای توریستی آلمان

در این بخش به طور خلاصه با مراحلی که یک مسافر برای اخذ ویزای توریستی آلمان آلمان طی کند درج شده اند :

  • تکمیل فرم درخواست ویزای آلمان
  • تعیین وقت سفارت برای مصاحبه
  • تهیه مدارک مورد نیاز
  • اطلاعات بیومتریک 
  • عودت گذرنامه
  • انگشت نگاری
  • مراجعه مستقیم به سفارت

اخذ ویزای توریستی آلمان

عناوین ویزاهای آلمان

عناوین ویزاهای آلمان بسیار متعدد و خاص هستند ؛ به غیر از ویزای توریستی شما می توانید ویزاهایی نظیر : ویزای همراهی بیمار ، ویزای درمانی ، ویزای ترانزیت ، ویزاهای ورزشی ، ویزای کاری ، ویزای کنفرانس ، ویزای نمایشگاهی ، ویزای تجاری ، ویزای خویشاوندی و ویزای تحصیلی را اخذ کنید که مدت همه این ها بیشتر از 3 ماه است ، اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید یک ویزای یکساله به شما اعطا می شود که پس از آن باید درخواست اقامت در این کشور را ارائه دهید و این امور مستلزم دارا بودن شغل و مدارک متعددی می شوند .

READ  چگونه ویزای توریستی اسپانیا بگیریم با راهنما | این تودی

اخذ ویزای توریستی آلمان

مدارک ویزای توریستی آلمان

در این بخش با مدارک ویزای توریستی آلمان به طور کامل برای همه اقشار و همه سنین آشنا می شوید :

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • اصل شناسنامه با کپی سایز آ 4 از تمم صفحات 
  • اصل و کپی ویزاهای قبلی مسافر ( کپی با سایز آ 4 )
  • اصل گذرنامه با اعتباری بیش از 7 ماه و کپی آ 4 از همه صفحات
  • خالی بودن بیش از دو صفحه گذرنامه شما
  • همراه داشتن بلیط هواپیما رفت و برگشت ، واچر هتل محل اقامت ، دعوتنامه از سوی شخصی در آلمان ، انواع اسناد ملکی 
  • 3 قطعه عکس 3.5*4.5 سانتیمتر با بک گراند سفید و جدید
  • برای افراد زیر 18 سال رضایت نامه ولی و قیم قانونی و همراهی آن شخص در سفارت آلمان
  • تهیه بیمه مسافرتی تا سقف حداقل 30 هزار یورو برای تاریخ رفت و برگشت سفر شما از یک نمایندگی معتبر و مورد تایید سفارت آلمان در اروپا
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش آموزان و دانشجویان
  • پرینت گردش مالی آخرین ماه کاری یا دفترچه پس انداز با مبلغ بیش از 10 هزار یورو
  • همراه داشتن سند قانونی ثبت شرکت یا موسس برای تاجرین و مدیران ، پرینت گردش مالی ماه آخر یا دفترچه پس انداز با مبلغ عالی
  • همراه داشتن فیش حقوقی ، تاریخ دقیق اشتغال به کار و فیش مرخصی ، گردش مالی آخرین ماه یا دفترچه پس انداز برای کارمندان
  • همراه داشتن پروانه کسب ، گردش مالی ماه آخر ، دفترچه پس انداز با تاریخ دقیق افتتاح حساب برای مشاغل آزاد 
  • همراه داشتن گواهی اشتغال به کار ، گردش مالی آخرین ماه ، دفترچه پس انداز با تاریخ افتتاح حساب خود شخص یا فردی که ولی او محسوب می شود ( مانند شوهر ، پدر یا قیم ) کار بدون هیچگونه مدرک 
  • نکته مهم : دقت کنید پرینت گردش مالزی باید در برگه ای با سربرگ انگلیسی چاپ و مهر شود .
  • همراه داشتن فاکتور پرداخت هزینه رزرو بلیط و هتل .
READ  جزیره پانگکور مالزی جاذبه های گردشگری پانگکور | این تودی

نکات مهم در اخذ ویزای توریستی آلمان

در این بخش با برخی نکات مهم در ویزای توریستی آلمان آشنا می شوید که باعث می شوند ویزای شما صادر نشود و مورد تایید این سفارت قرار نگیرید :

  • نقص در مدارک فردی ( مدارکی که در بالا عنوان شدند )
  • استفاده از عکس های قدیمی در مدارک
  • خالی نبودن حداقل دو صفحه از گذرنامه شما و اعتبار کمتر از 7 ماه
  • عدم امضا و تکمیل فرم درخواست ویزا توسط شخص مسافر
  • درخواست باید حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر شما باشد و در غیر اینصورت اپلای نخواهید شد 

اخذ ویزای توریستی آلمان

چگونه وقت سفارت آلمان بگیریم ؟

برای تهیه وقت سفارت آلمان شما دو روش پیش رو دارید ، روش اول و بهتر مراجعه به سایت این سفارت و آنلاین ، روش دوم مراجعه به کارگزاران این سفارت که البته در این شیوه هزینه های اضافه تری از شما دریافت خواهد شد ، بعد از آن شما باید گذرنامه خودتان را به سفارت یا کارگزار ارائه دهید تا پس از سه هفته دوباره به شما عودت داده شود و سایر مراحل را طی کنید ، لینک ثبت آنلاین تعیین وقت سفارت آلمان در ایران در ادامه درج شده است :

دانستنی های اخذ ویزای توریستی آلمان

در ادامه با برخی دانستنی های اخذ ویزای توریستی آلمان همراه شما خواهیم بود تا درصد اخذ ویزای شما افزایش پیدا کند :

  • اگر شما در 59 ماه قبلی در حوزه شینگن انگشت نگاری شده اید ،دیگر نیازی به انگشت نگاری ندارید و حتی می توانید در روزی که سفارت به شما وقت می دهد ، وکیل خودتان را به جای خود بفرستید .
  • در روزی که وقت شما تعیین شده حتما باید خودتان حضور پیدا کنید و این تایم به هیچ عنوان قابل تغییر نیست .
  • شما به هیچ عنوان نیازی به هیچ کارگزار یا شخص دومی نخواهید داشت و می توانید خودتان این مراحل را طی کنید .
  • اگر برای بیماری های خاص و درمان به صورت اورژانسی نیاز به وقت داشته باشید سفارت با شما مساعدت خواهد کرد که این امر مستلزم دارا بودن مدارکیست که نشان دهید مشکل درمانی دارید .
READ  گام به گام با اخذ ویزای لهستان با مدارک | این تودی

سفارت آلمان کجاست ؟

در آخرین بخش از ااین مقاله جذاب با آدرس ، راه های ارتباطی و مشخصات سفارت آلمان در تهران از شما خداحافظی می کنیم :

  • آدرس سفارت آلمان : تهران ، خیابان فردوسی ، پلاک ۳۲۴
  • تماس برای روادید : 02139991499 از شنبه تا پنج شنبه ( 08:00 صبح الی 12:00 )
  • تماس درباره اطلاع از مدارک ویزا : 02139991213
  • ایمیل سفارت المان : info@teheran.diplo.de ( فقط ایمیل هایی به زبان انگلیسی و آلمانی پاسخ داده می شوند )
  • صندوق پستی : 11365-179
  • سایت سفارت المان در ایران : لمس کنید

سخن پایانی

دوستان عزیز همانطور که درج شد شما هیچ نیازی به هیچ شخص ، کارگزار و سایر افراد در زمینه اخذ ویزای آلمان نخواهید داشت ، البته مراجعه به آنها شاید برای دریافت ویزای شما امری راحت تر تلقی شود که این انتخاب شماست کدا روش را انتخاب نمایید ، شما می توانید نظرات ، سوالات و تجربیات اخذ ویزای خود را در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گردشگری با دیگران به بحث بگذارید .

بیشتر بخوانید

کوروش ابریشمی

اینکه رشته نرم افزار خوندم و هیچ کمکی تو زندگی بهم نکرد داشت نا امیدم می کرد تا بعد از آزمون و خطاهای متعدد با شغل گردشگری آمیخته شدم ، همین که به کارم علاقه دارم ایزد رو شکر می کنم هر روز.

پاسخی بگذارید

جدیدترین مطالب