رستوران حیدری طاق بستان را می توان یکی از بهترین رستورانهای این شهر نامید که غذاهای کبابی بسیار خوشمزه و خوش طعمی را برای اهالی و همچنین مسافران و گردشگران طاق بستان تهیه می کند. سفر و گشت و گذار به کرمانشاه بدون ناخنک زدن به غذاها و دسرهای معروف و متنوع آنها لطفی ندارد.
یکی از خوبیهای کبابی حیدری کرمانشاه مکان قرارگیری آن است. نزدیکی به طاق بستان باعث شده تا هر کسی که به این بنای تاریخی سر میزند، برای صرف یک وعده کباب خوشمزه، خود را به سادگی تا کبابی حیدری نیز برساند.
ویژگیهای رستوران حیدری طاق بستان
یکی از غذاهای معروف کرمانشاه دنده کباب است که علاقمندانن بیشمار ی دارد و به همین دلیل رستورانهایی که دنده کباب را با طعم لذیذ و خوشمزه درست کنند، همواره شلوغ هستند. رستوران حیدری طاق بستان یکی از این رستورانهاست که دنده کباب آن زبان زده خاص و عام است، البته دنده کباب تنها غذای این رستوران نیست و انواع کباب و جوجه در این مکان تهیه و سرو می شود. جذابیت خوردن کباب و بخصوص دنده کباب در رستوران حیدری زمانی بیشتر می شود که بر روی تختهای سنتی نشسته و در فضای باز این غذا را میل می کنید.
آموزش تهیه دنده کباب
دنده کباب رستوران حیدری طاق بستان نوعی کباب با گوشت تازه و خوش طعم مخصوص کرمانشاه است که بطرز زیر تهیه می شود:
ابتدا چند دنده را در کنار یکدیگر قرار داده و سپس گوشت بالای دنده را در طول نصف کرده و از هم باز می کنند و سپس مقدار زیادی گوشت تازه و تا قسمتی چرب را ساطوری کرده و مابین گوشت های قسمت های فوقانی دنده های مذکور قرار می دهند و برای این که این مجموعه از یکدیگر بر روی منقل جدا نشود با ۴ الی ۶ سیخ و به طرز ماهرانه ای از زیر و رو آن را نگه میدارند و سپس مجموعه فوق را به ذغال و آتش سپرده و در هنگام کباب شدن با قلم مو روی آن چاشنی سس می زنند.
بیشتر بخوانید