aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
خانه > گردشگری > جاذبه های طبیعی > ساحل > زیباترین جزایر مرجانی جهان کدامند؟

زیباترین جزایر مرجانی جهان کدامند؟

زیباترین جزایر مرجانی جهان
ezgif-1-eca2962dc6

اگر بدنبال زیباترین جزایر مرجانی جهان هستید این مقاله را تا انتها دنبال کنید، لیستی جذاب ۱۰ تا از بهترین جزایر مرجانی دنیا را برای شما لیست کرده ایم، ساختار اینگونه جزایر و صخره های مرجانی به گونه ایست که در آب های گرم و نیمه گرم رشد می کنند، این نوع جزایر در نزدیکی خط استوا روی می شوند که در بین جاذبه های گردشگری جهان همیشه از محبوب ترین ها هستند، این مطلب ترجمه شده از سایت تورپیا به زبان فارسی می باشد که لینک آن در انتهای مطلب برای شما درج شده است، همراه من در این تودی باشید.

جزایر مرجانی مالدیو

جزایر مرجانی مالدیو

کشور کوچک مالدیو در میانه ی اقیانوس هند از ۱۲۰۰ جزیره ی مرجانی کوچک تر ساخته شده که به ۲۶ گروه جزیره مرجانی تقسیم می شوند. لغت Atoll در حقیقت از کلمه ی Atholhu در زبان مورد استفاده در مالدیو می آید. بلندترین نقطه ی این جزایر تنها ۲ متر بالاتر از سطح دریا قرار گرفته و زندگی مشابه رابینسون کروزوئه را می توان در گوشه گوشه ی این جزایر مشاهد نمود. جذاب ترین فعالیت در مالدیو غواصی است. تمام این جزایر از صخره های مرجانی ساخته شده و صدها کیلومتر از هر خشکی فاصله دارند. تمام اینها بدان معنی است که آبهای این منطقه بسیار شفاف بوده و زندگی زیر سطح آب به وفور یافت می شود. اشعه ی مانتا، کوسه و هر مورد شگفت انگیزی که به ذهن شما برسد در مالدیو یافت می شود.

جزیره رنگیروآ

جزیره رنگیروآ از جزایر مرجانی جهان

رنگیروآ یکی از بزرگترین جزایر مرجانی جهان و بزرگترین در مجمع الجزایر توآموتو Tuamotu به شمار می رود. رنگیروآ به خاطر آب های شفاف تالاب و حیات گیاهی متنوع دریایی خود مقصدی مهم برای غواصی زیر آب به شمار می رود. از جمله محبوب ترین مکان های غواصی می توان به تالاب آبی و گذرگاه تیپوتا اشاره نمود. این منطقه تحت تاثیر جریان های آبی قوی می باشد به همین دلیل کوسه ها در گذرگاه تیپوتا تقریبا بی حرکت می مانند و همین مسئله باعث شده غواصان بتوانند به راحتی آنها را از نزدیک ملاحظه کنند. لاک پشت های دریایی و دلفین ها نیز در این منطقه قابل رویت هستند. توجه کنید که بیشتر سواحل رنگیروآ از صخره های مرجانی توپر ساخته شده اند.

جزیره الدابرا

جزیره الدابرا

الدابرا یکی از جزایر بیرونی سیشل است که ۱۱۰۰ کیلومتر از ماهه (بزرگترین جزیره ی سیشل) فاصله داشته و به خط ساحلی آفریقا نزدیک تر است. پس از کرتیماتی این جزیره ی مرجانی از نظر وسعت جایگاه دوم را اشغال نموده است. سختی دسترسی و دور افتاده بودن این جزیره ی مرجانی باعث شده که الدابرا تقریبا دست نخورده باقی مانده باشد. به همین دلیل است که ۱۵۲۰۰۰ لاک پشت غول آسا یعنی بزرگترین جمعیت این گونه در این جزیره ساکن هستند.

جزیره مرجانی آیوتاکی

جزیره مرجانی آیوتاکی

جزیره ی مرجانی آیتوتاکی از تعدادی جزایر آتشفشانی و مرحانی دور یک تالاب مثلثی شکل تشکیل شده است. تالاب و جزیره های آن به شکل نفس گیری زیبا هستند. در اینجا می توان تصویر معمول کارت پستال ها با نخل های خم شده روی جزایر گرمسیری، آب های گرم و کم عمق فیروزه ای، صخره های مرجانی، ماهی های استوایی و آسمان آبی را مشاهده نمود. محبوب ترین جاذبه ی این منطقه جزیره ی یک پایی یا Tapuaetai در قسمت جنوب شرقی تالاب است. ساحل این جزیره یکی از ۱۰ ساحل شگفت انگیز دنیا می باشد. در سال ۲۰۰۶ این جزیره به عنوان مکان برگزاری سیزدهمین فصل برنامه بازمانده Survivor به نام جزایر کوک مورد استفاده قرار گرفت.

جزیره کارولین

جزیره کارولین

این جزیره که اولین بار در سال ۱۶۰۶ توسط اروپایی ها کشف شد که هر ساله در لیست بهترین جزایر مرجانی جهان قرار می گیرد، بخشی از جمهوری کریباتی می باشد. علی رغم اینکه انسان ها بالغ بر ۳۰۰ سال تاثیرات خود را بر این جزیره به جای گذاشته اند، این مکان یکی از دست نخورده ترین جزایر استوایی بوده و به عنوان دست نخورده ترین جزیره ی مرجانی جهان شناخته می شود. جزیره ی کارولین و همسایه ی آن جزیره ی فلینت زیستگاه برخی از بزرگترین جمعیت های چرخنگ نارگیلی بزرگ دنیا هستند. از آنجا که جزیره ی کارولین تنها ۶ متر بالاتر از سطح دریاست امکان بلعیده شدن آن توسط دریا به علت بالا آمدن آب وجود دارد.

جزیره تیکهاو

جزیره تیکهاو

این جزیره ی مرجانی بخشی از مجمع الجزایر Tuamotu یعنی زنجیره ای از جزایر مرجانی که بر سطح اقیانوس آرام گسترده شده اند می باشد. وسعت این مجمع الجزایر تقریبا برابر با اروپای غربی است. بدون شک تیکهاو با نوارهای ماسه ای سفید و صورتی و تالاب فیروزه ای با تنوع چشمگیر ماهی می تواند تصویری کارت پستالی باشد. در حقیقت تراکم ماهی در این تالاب آنقدر بالاست که تیم تحقیقاتی ژاک کوستو ادعا کردند این مکان نسبت به سایر مکان های پلینزی فرانسه بیشترین تمرکز ماهی را دارد.

صخره های مرجانی لایت هاوس

صخره های مرجانی لایت هاوس

سه مورد از زیباترین جزایر مرجانی دنیا نیمکره ی غربی در آب های بلیز قرار گرفته اند. چهارمین مورد درست در شمال آب های مکزیک قرار گرفته است. صخره های مرجانی لایت هاوس به دلیل وجود حفره ی بزرگ آبی رنگ که نزدیک مرکز آن قرار گرفته، یکی از شناخته شده ترین این جزایر مرجانی هستند. محبوب ترین مکان برای غواصی در بلیز همین حفره ی بزرگ آبی رنگ است که به غواصان امکان مشاهده ی تشکیلات سنگ آهکی سازنده ی دیواره های آن را فراهم می آورد. هر چقدر عمق منطقه ی غواصی در این حفره ی آبی رنگ بیشتر باشد، آب شفاف تر شده و مناظر نفس گیرتر می گردند چرا که استالاکتیت های عجیب و تشکیلات سنگ آهکی پیچیده تر و به هم فشرده تر می شوند.

صخره های توباتاها

صخره های توباتاها

صخره های توباتاها یکی از بهترین مقاصد غواصی در فیلیپین هستند. این صخره ها از دو جزیره ی مرجانی شمالی و جنوبی تشکیل گشته اند که با کانالی عمیق به پهنای تقریبی ۸ کیلومتر از هم جدا می شوند. شهرت این منطقه به دلیل وجود دیوارهای مرجانی آن می باشد. این دیوارها نه تنها مکانی هیجان انگیز برای غواصی هستند بلکه سکونتگاه بی نظیر برای کولونی های ماهی به شمار می روند. این صخره ها ساکن دائمی نداشته و تنها غواصان و ماهیگیران از آن بازدید می کنند.

جزیره بیکینی

جزیره بیکینی

این جزیره ی مرجانی به دو دلیل شهر دارد، اول از همه اینکه در سال ۱۹۴۶ نام لباس شنا از روی اسم این جزیره برداشته شد. دوم اینکه این منطقه بین سال های ۱۹۴۶ و ۱۹۵۸ مکان آزمایش ۲۳ سلاح هسته ای بوده است. مردم این جزیره قبل از شروع این آزمایشات جابجا شده و همچنان نیز در سایر جزیره ها ساکن هستند. امروز بازدید از این جزیره فراهم است و تشعشات رادیواکتیو پس زمینه در آن از بسیاری شهرهای بزرگ کمتر می باشد، اما خاک همچنان دارای مقادیر خطرناکی از مواد رادیواکتیو است. ماهی ها تاثیری از این مواد نگرفته و از آنجا که ماهی گیری در این منطقه انجام نمی شود به وفور یافت می شوند. بیشتر افرادی که به این منطقه می آیند تمایل دارند که از بازمانده های آزمایشات سال ۱۹۴۶ که بر کف دریا آرمیده اند بازدید کنند.

جزیره فونافوتی

جزیره فونافوتی

Tuvalu کشوری است که روی جزیره ای در اقیانوس آرام بین هاوایی و استرالیا واقع شده و بعد از واتیکان کم جمعیت ترین کشور دنیا می باشد. به علت موقعیت دور افتاده ی این کشور، گردشگران معدودی نیز از آن بازدید نموده اند. پایتخت این کشور یعنی فونافوتی یک جزیره ی کوچک مرجانی است که در باریک ترین بخش ها، عرض آن تنها ۲۰ متر و در پهن ترین حالت ۴۰۰ متر می باشد. جمعیت این جزیره در حدود ۴۵۰۰ نفر است. لازم به ذکر است که در این جزیره مجموعه ای از ساختمان های ادارای در نزدیکی ترمینال هوایی در کنار کلیسا و هتلی زیبا قرار گرفته اند.

سخن پایانی

حال که با زیباترین جزایر مرجانی جهان آشنا شدید سایر مناطق و سواحل مرجانی که شما می شناسید را در بخش زیر برای ما و کاربران کامنت کنید.


بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای
https://intoday.ir/?p=59419
van

آتنا بنی اسدی

بعد از انصراف از دانشگاه هشت شغل رو تست کردم تا اینکه با گروه خوب این تودی آشنا شدم و مسیر زندگی خودم تغییر کرد ، ترکیب گردشگری با کار باعث شد دید من نسبت به جهان تغییر کند.

مطالب مرتبط
شهربازی موضوعی رئال مادرید دبی
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
سواحل نور و سواحل رویان
آتنا بنی اسدی
0 دیدگاه
سواحل نمک آبرود را بشناسید!
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
فهرست بهترین سواحل نوشهر برای شنا و چادر زدن
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
بهترین سواحل شمال ایران
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
تور هلیکوپتر دبی
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس