مراحل اخذ ویزای شینگن، مدارک مورد نیاز و هزینه ها

ویزای شینگن یکی از معتبرترین ویزاها در دنیا می باشد که افراد مختلف سعی به دریافت این نوع ویزا را دارند، گرچه افراد لول بالا برای اخذ ویزای شینگن به دفاتر حقوقی و مهاجرتی مراجعه می کنند اما خوب هزینه های این دفاتر بسیار بالاست ، در این پست از صفر تا صد مراحل دریافت ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز آن را به شما توضیح خواهیم داد.

در قاره اروپا تعداد 26 کشور عضو عهد نامه شینگن می باشند و تعداد زیادی از هموطنان ما در سالهای اخیر سعی به دریافت این نوع ویزا را داشته اند و برخی موفق به دریافت آن شده اند، در ابتدای این مقاله نام 26 کشور عضو شینگن را برای شما آورده ایم :

کشورهای عضو شینگن

اتریش ، ایتالیا ، بلژیک ، لتونی ، لیختن اشتاین ، جمهوری چک ، لوکزامبورگ ، دانمارک ، مالت ، استونی ، نروژ ، فنلاند ، هلند ، فرانسه ، آلمان ، لهستان ، پرتغال ، مجارستان ، یونان ، اسلواکی ، اسپانیا ، اسلوونی ، ایسلند ، سوئیس و سوئد کشورهای عضو عهد نامه شینگن می باشند.

انواع ویزای شینگن

در مجموع شما اگر موفق به اخذ ویزای شینگن بوسیله یکی از کشورهایی که نام بردیم بشوید ، دیگر در سفرهای بعدی خود به سایر کشورها امری بسیار راحت پیش رو خواهید داشت، ویزای شینگن دارای انواع مختلفیست که شامل زیر است :

  • ویزای شینگن ویژه امور ترانزیتی 
  • ویزای شینگن ویژه عبور
  • ویزای شینگن ویژه گردشگران (توریستی)
  • ویزای شینگن ویژه بازرگانان

به غیر از امور پزشکی و درمانی هر نوع ویزایی که خواهان آن باشید حداقل بین 1 تا 2 ماه زمان برای طی مراحل اداری می برد و شما باید خیلی قبل از برنامه سفر خود اقدام به انجام امور اولیه آن نمایید، اکثر گردشگران به دنبال اخذ ویزای شینگن توریستی هستند که برای آن ابتدا باید به سفارتخانه یکی از کشورهای فوق مراجعه کنید و یا از طریق ایمیل درخواست وقت سفارت کنید.

در نظر داشته باشید وقتی که شما به عنوان مثال موفق به دریافت ویزای شینگن از سفارت کشور ایتالیا شدید ، باید ابتدا به آن کشور پررواز کنید و سپس از ایتالیا می توانید وارد محدوده 26 کشور دیگر عضو شینگن شوید.

اولین قدم برای ارسال درخواست پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن می باشد که در زیر می توانید آن را دانلود نمایید :

دانلود فرم درخواست ویزای شینگن لمس کنید

مراحل اخذ ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز 

  • 1 – انتخاب یکی از کشورهای فوق برای دریافت ویزای شینگن
  • 2 – درخواست وقت سفارت از طریق ایمیل یا مراجعه حضوری به سفارتخانه مربوطه
  • 3 – دریافت فرم درخواست ویزای شنگن از وب سایت سفارتخانه یا مراجعه حضوری
  • دریافت وقت سفارت از تمام کشورهای فوق رایگان می باشد و شما نباید برای آن به هیچ شخص یا شرکتی هزینه ای پرداخت کنید.
  • 4 – اگر کودک زیر 12 سال همراه خود دارید حتما پدر و یا مادر این کودک باید همراه شما در سفارت حضور پیدا کنید
  • 5 – ورود هر گونه وسیله دیجیتالی به داخل سفارتخانه ها ممنوع می باشد
  • 6 – در کشورهای فوق ، کشور سوئد سریع ترین ویزای شینگن را به سمافرانی که تنها قصد سفر به این کشور را دارند عرضه می کند، ولی در این حالت شما نمی توانید به کشورهای دیگر عضو شینگن سفر کنید
  • 7 – برای تمام افراد بالای دوازده سال انگشت نگاری اجباری است
  • 8 – اگر در هنگام مراجعه به سفارتخانه مدارک شما کافی نباشد قطعا ویزای شما صادر نمی شود

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن 

  • فرم رایگان درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس تمام رخ زمینه سفید با سایز 3*4
  • پاسپورت با دو برگ سفید و 7 ماه اعتبار باقی مانده حداقل
  • در صورت دارا بودن دعوتنامه از کشور مورد نظر می توانید آن را همراه با شناسنامه و یا پاسپورت شخص دعوت کننده همراه خود داشته باشید.
  • اصل و کپی شناسنامه فرد متقاضی همراه با ترجمه آن به زبان انگلیسی
  • اصل و کپی مدارک شغلی هر شخص همراه با ترجمه آن به انگلیسی
  • پرینت گردش حساب 3 تا 6 ماه اخیر خود همراه با مهر و امضای بانک
  • در صورت دارا بودن عابر بانک های بین المللی نظیر مستر کارد یا ویزا کارد گردش حساب 3 ماه آخر
  • اگر دارای سند ملکی هستید می توانید با ترجمه و عرضه آن به سفارت شانس بیشتری جهت دریافت ویزای شینگن داشته باشید
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی با پوشش حداقل سی هزار یورو غرامت
  • اصل و کپی بلیت پرواز یا قطار خود با مهر
  • اصل و کپی واچد هتل 
  • کپی صفحه اول ویزاهایی که در گذشته دریافت کرده اید
  • در صورت دارا بودن شغل های مدیریتی باید از روزنامه ای که طور رسمی تبلیغ شرکت خود مبنی بر تاسیس آن را قرار دادید همراه خود داشته باشید و تاریخ روزنامه رسمی باید زیر سه سال باشد و دریافت گواهی مشغول به کاری از اداره ثبت
  • اگر شغل شما آزاد است باید اصل و کپی پروانه کسب و کار خود را همراه داشته باشید
  • اگر کارمند اداره های دولتی هستید باید اصل و کپی 6 حقوق آخر و بیمه خود را تهیه کنید و همچنین نامه ای مبنی بر مشغول به کار بودن در آن اداره

پس از اقدام به درخواست وقت سفارت کردید باید به جمع آوری این مدارک بپردازید و در برخی موارد در جلسه اول از شما مدارک بیشتری هم درخواست می شود.

هزینه اخذ ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن شما نیاز به پرداخت هزینه هایی دارید که برای بزرگسالان این مبلغ 60 یورو ، کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان می باشد.

نکته : دوستان عزیز شرکت هایی در ایران با دریافت هزینه هایی هنگفت از مسافران اقدام به اخذ ویزای شنگن می کنند این در صورتی است که شما اگر خود این مراحل را طی کنید به غیر از مبلغ فوق نیازی به پرداخت هزینه مجزایی ندارید، البته هزینه ترجمه مدارک را هم باید شخصا پرداخت کنید که می توانید آن را در دارالترجمه های معتبر انجام دهید.

ویزای توریستی شینگن به شما این اجازه را می دهد که یک مرتبه به مدت بین یک تا نود روز در محدوده شینگن رفت و آمد کنید.

در هنگام مراجعه حضوری به سفارت از دروغ گفتن و اقدام به گمراه کردن مسولان آن سفارت خانه جدا بپرهیزید، با صداقت کامل انگیزه خود از سفرتان را اعلام کنید، خود من برای اولین مرتبه اعلام کردم برای مشاهده دیدنی های کشور سوئد و آشنایی با فرهنگ مردم این کشور قصد سفر کوتاه مدت را دارم که در همان مرتبه اول با درخواست بنده موافقت شد، در صورتی که خیلی از مسافران با گمراه کردن مسوولان کار خود را برای دریافت ویزا سخت می کنند.

امیدوارم در اخذ ویزای شینگن برای هر کشوری موفق باشید و اصلا نگران نباشید، چون کشورهای اروپایی همیشه به دنبال جذب گردشگران خارجی هستند.

سخن پایانی

شما می توانید تجربیات، نظرات و سوالات خود را درباره اخذ ویزای شینگن در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

منبع : این تودی بلیط هواپیما
به این مقاله امتیاز دهید
0
اشتراک گذاری