راهنمای اخذ ویزای سفارت آذربایجان

در این مقاله به طور کامل مراحل و راهنمای اخذ ویزای سفارت آذربایجان یکی از همسایگان کشور خودمان را از صفر تا صد به شما معرفی خواهیم کرد، همراه این تودی باشید.

اطلاعات اولیه درباره کشور آذربایجان

در این بخش به معرفی کشور آذربایجان و دانستنی های مربوط به این کشور پرداخته ایم :

  • پایتخت کشور آذربایجان : باکو
  • زبان رسمی : آذری – روسی و انگلیسی
  • وجه رایج : منات
  • اختلاف تایم آذربایجان با ایران : سی دقیقه جلوتر می باشد
  • دین رسمی : 80% شیعه ، 8% سنی ، 2% مسیحیت
  • پیش شماره کشور آذربایجان : +994
  • پیش شماره باکو : 012
  • لیست سوغات کشور آذربایجان : قالیچه پشمی، طرف های فلزی نظیر نقره و مسی، کیف و چرم

مشخصات سفارت کشور آذربایجان و کنسولگری ها

سفارت کشور آذربایجان جز سفارت خانه های فعال در ایران می باشد که علاوه بر تهران دارای یک شعبه کنسولگری در شهر تبریز هم می باشد.

  • آدرس سفارت خانه آذربایجان در تهران : تهران، پاسدارن، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک ۱۶، کد پستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱
  • ساعات کاری سفارت اذربایجان : 9 صبح الی 12.30
  • روزهای تعطیل سفارت آذربایجان : پنج شنبه ،جمعه و شنبه هر هفته
  • آدرس وب سایت سفارت آذربایجان در ایران : لمس کنید
  • ایمیل سفارت آذربایجان برای ارسال درخواست ویزا : az.embassy.tehran@gmail.com
  • شماره های تماس سفارت آذربایجان در تهران : ۷-۲۲۵۶۳۱۴۶، ۲۲۵۵۴۲۵۵، ۲۲۵۵۹۵۵۳، ۲۲۵۵۸۲۹۹
  • شماره فکس سفارت آذربایجان در تهران : ۹۸۲۱۲۲۵۵۸۱۸۳
  • آدرس کنسولگری آذربایجان در شهر تبریز : تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف

راهنمای اخذ ویزای آذربایجان

برای دریافت ویزای آذربایجان چندین راه وجود دارد که شامل زیر می باشد :

  • دریافت ویزا در فرودگاه حید علی اف : اگر قصد سفر به کشور اذربایجان با هواپیما دارید نیازی به تهیه ویزا ندارید و در فرودگاه باکو با پرداخت 20 دلار می توانید وارد خاک این کشور شوید.
  • دریافت ویزا برای مسافرت زمینی : برای سفرهای زمینی خود کافیست کپی بیمه نامه مسافرتی، شناسنامه و پاسپورت خود را همراه با دو قطعه عکس 3*4 زمینه سفید تمام رخ در روزهای کاری به این سفارت ببرید و با پرداخت 20 دلار پس از 10 روز کاری ویزای خود را دریافت نمایید.
  • دریافت ویزای الکترونیکی آذربایجان : برای دریافت ویزای الکترونیکی کافیست در این وب سایت مراجعه کنید و در این روش باید 24 دلار پرداخت کنید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای آذربایجان

دریافت ویزای آذربایجان برای امور فرهنگی ، توریستی، درمانی، ورزشی و اشتغال به صورت عادی صادر می گردد و باید مدار ذیل را همراه خود به سفارت یا کنسولگری آذربایجان ببرید :

  • – فرم تقاضای ویزا را مطابق نمونه پر کنید. (فرم را از اینجا دانلود کنید)
  • ۲- اصل گذرنامه به همراه کپی از تمام صفحات و یا اصل مدرک عبور به همراه کپی
  • ۳- دو قطعه عکس ۳×۴
  • ۴- کپی از بیمه نامه مسافرتی یا پزشکی 
  • ۵- فیش واریزی هزینه صدور ویزا
  • ۶- فرم پر شده دعوت از اتباع خارجی (دانلود فرم دعوت) و یا مدرکی که هدف سفر را مشخص کند. (این مورد برای ویزاهای گردشگری، ترانزیت و سفرهای رسمی و انفرادی لازم نیست.)
  • ۷- ویزا برای افراد زیر ۱۸ سال: کپی از گواهی تولد، کپی از اجازه رسمی والدین یا نمایندگان قانونی آن ها و مدارک شناسایی. همه این مدارک باید به تایید دفترخانه رسمی رسیده باشد. 

مدت زمان ویزاهای کشور آذربایجان

در ادامه راهنمای اخذ ویزای آذربایجان در این بخش مدت زمان انواع این ویزاها را درج کرده ایم :

  • ویزای یک بار ورود تا 90 روز با هزینه 20 دلار.
  • ویزای چند بار ورود تا 2 سال با هزینه 350 دلار.
  • ویزای ترانزیت تا 30 روز با هزینه 20 دلار.

آدرس سفارت خانه ایران در آذربایجان

در صورت بروز هر گونه مشکل در کشور آذربایجان می توانید به سفارت خانه های ایران در باکو با آدرس های زیر مراجعه کنید :

  • شعبه اول : آذربایجان، باکو، ای وی ۴، کوچه بی سرداروف
  • شعبه دوم : آذربایجان، باکو، کوچه شریف زاده ۱۷
  • ساعات کاری : 9 الی 13 
  • روزهای کاری : دوشنبه تا پنج شنبه هر هفته
  • شماره های ارتباطی : با پیش شماره +994 – ۴۹۲۱۹۶۴ – ۴۹۲۴۴۰۷ – ۴۹۲۸۰۰۶ – ۴۳۴۰۳۴۰
  • آدرس وب سایت سفارت ایران در باکو : لمس کنید
  • آدرس ایمیل سفارت ایرانiranemb.bak@mfa.gov.ir

سخن پایانی

شما می توانید تجربیات، سوالات و نظرات خود را درباره راهنمای اخذ ویزای آذربایجان در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

 

منبع : این تودی بلیط هواپیما

 

 

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک گذاری