مراحل اخذ ویزای هند و آدرس سفارت این کشور | این تودی

Lancaster
36°
clear sky
humidity: 41%
wind: 4m/s SSE
H 36 • L 35
38°
Tue
37°
Wed
37°
Thu
37°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

جاذبه های گردشگری هند

مراحل اخذ ویزای هند و آدرس سفارت این کشور

اگر دوست دارید بدانید که مراحل اخذ ویزای هند و آدرس سفارت این کشور در ایران کجاست در این مقاله از 0 تا 100 مراحل را به شما توضیح خواهیم داد تا از پرداخت هزینه های ناجوانمردانه به شرکت های مهاجرتی صرف نظر کنید.

خوب در ابتدا با کشور پهناور و تاریخی هندوستان از لحاظ مشخصات بیشتر اشنا شوید :

  • وجه رایج کشور هند : روپیه
  • زبان مردم هندوستان : هندی – انگلیسی
  • اختلاف ساعت هند با ایران : 60 دقیقه جلوتر از ما
  • مرکز هندوستان : شهر دهلی نو
  • مهم ترین شهر پس پایتخت : بمبئی
  • پیش شماره هند : +91
  • پیش شماره شهر دهلی نو : 011
  • برترین سوغات هندوستان : پارچه های ابریشمی، نقاشی ، کوسن ، چایی ، ترشی

مشخصات سفارت هند در تهران

برای آشنایی با مراحل اخذ ویزای هند ابتدا باید بدانید روابط سیاسی کشور ما و هندوستان دارای قدمتی تاریخیست و سفارت هندوستان در تهران یکی از فعال ترین سفارت های خانه های داخل ایران است.

  • آدرس سفارت هند در تهران : منطقه ۷، خیابان دکتر بهشتی، خیابان میرعماد، نبش کوچه نهم، پلاک ۲۲
  • روزهای کاری : یکشنبه الی پنج شنبه هر هفته
  • ساعات کاری سفارت هند در تهران : 8.30 الی 17
  • آدرس وب سایت سفارت هند در تهران جهت امور آنلاین : لمس کنید
  • شماره فکس سفارت هند در تهران : ۸۸۷۵۵۹۷۳-۰۲۱
  • شماره تماس های سفارت هند در تهران : امور روابط عمومی و سوالات ۸۸۷۵۵۱۰۳-۰۲۱ ، شماره تماس امور ویزا ۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
  • امور کاری که می توانید در سفارت هند انجام دهید : دریافت ویزا ، امور پاسپورت ، اقامت ، مهاجرت ، خروج تجهیزات و لوازم مورد نیاز به کشور ، ویزای ترانزیتی و اطلاعات گردشگری

آدرس ایمیل های سفارت هندوستان در تهران :

  • سوالات عمومی با ایمیل : hoc.tehran@mea.gov.in
  • سوالات کنسولی با ایمیل : cons.tehran@mea.gov.in
  • سوالات تجاری با ایمیل : com.tehran@mea.gov.in

مراحل اخذ ویزای هند

برای دریافت ویزای هند در این بخش با مدل های مختلف ویزای این کشور و شیوه دریافت آن آشنا خواهید شد، کشور ما جز کشورهایی است که گردشگران برای ورود به کشور هند باید ویزای این کشور را دریافت نمایند ، برای اولین قدم باید وارد این لینک شوید تا در بخش Regular Visa Application درخواست ویزای معمولی نمایید و بخش های تعیین شده را به طور دقیق پر کنید.

برای مشاهده فایل راهنمای تکمیل اطلاعات در سایت سفارت هند این فایل را مدانلود و مطالعه کنید : دانلود فایل راهنما

پس از تکیمل فرم ویزای هند یک شماره پیگیری به شما داده می شود که باید آنرا تا مرحله پایانی دریافت ویزا نزد خود نگهداری کنید.

در مجموع برای دریافت ویزای هند باید از پلن های مختلف آن یکی را برگزینید که شامل : ویزای دانشجویی، ویزای گردشگری، ویزای درمانی، ویزای تحقیقاتی، ویزای تجاری، ویزای تهیه فیلم، ویزای کارورزی یا کارآموزی و ویزای ورود از جمله ویزاهای هندوستان است.

سپس در قدم بعدی شما باید از فرم مربوطه درخواست خود مدارک دیگر از قبیل پاسپورت و تیکیت خود پرینتی تهیه کنید و همراه خود داشته باشید و به مرکز درخواست و پرداخت هزینه ویزای هند به آدرس ذیل مراجعه کنید : 

  • تهران: بلوار آفریقا، کوچه آناهیتا، پلاک ۲، طبقه اول، آژانس مسافرتی همسفران البرز
  • شماره تماس جهت سوالات بیشتر شما : ۹۱۰۰۵۰۱۲-۰۲۱
  • آدرس کنسولگری هندوستان در مشهد مقدس جهت دریافت ویزای توریستی و تجاری به شرح زیر است :
  • بلوار احمدآباد، خیابان ابوذر هشتم، آژانس مسافرتی آتی
  • شماره تماس کنسولگری هند در مشهد : ۳۸۴۳۱۹۱۹-۰۵۱
  • نشانی ایمیل کنسولگری هند در مشهد : INFO@ATITRAVEL.COM
  • INFO@ATITRAVEL.COM

قوانین کلی اخذ ویزای هند

برای اخذ ویزای هند باید قوانین زیر را رعایت کنید تا در حین دریافت ویزا به مشکل اداری برخورد نکیند :

  • اعتبار پاسپورت شما باید بیشتر از 7 ماه باشد.
  • اگر پاسپورت قدیمی دارید آنرا همراه خود به سفارت هندوستان ببرید.
  • کپی فرم درخواست خود در سایت را همراه داشته باشید.
  • در فرم درخواست خود دو قطعه عکس در محل های مندرج بچسبانید.
  • فرم را باید با زبان انگلیسی و بدون غلط املایی پر کنید.
  • برای برخی افراد سفارت هند درخواست مدارک شغلی یا بیمه ای می کند.
  • در صورت رد شدن درخواست شما هزینه پرداختی برگشت داده نمی شود.
  • میانگین دریافت ویزای توریستی و کاری بین 5 تا 15 روز کاری زمان می برد.
  • دریافت ویزای هند قطعی نیست و گول شرکت هایی با این عنوان را نخورید.
  • در سفارت هند هیچ کدام از کارکنان شما را در قبال دریافت ویزا راهنمایی نخواهند کرد.
  • قصد سفر خود و نوع سفر و مدت زمان ماندگاری خود در هندوستان را باید قبل از مراجعه به این کشور به صور دقیق بدانید.

مدارک مورد نیازز برای مراجعه به سفارت هند

 قبل از مراجعه به سفارت هندوستان باید مدارک ذیل را تهیه کنید :

  • پرینت فرم درخواست خود در سایت.
  • اسکن صفحه اول پاسپورت خود.
  • اگر سفر دوم خود به هندوستان است باید از ویزای قبلی خود پرینت بگیرید.
  • حال باید تمامی مدارک خود را یک روز قبل از مراجعه به سفارت در نشانی زیر ایمیل کنید : infoiran@ivsglobal.in
  • همچنین یکش ماره همراه همیشه آنلاین برای خود در ایمیل تایپ کنید.
  • عنوان ایمیل خود را Form Filling تایپ نمایید.

حال در ادامه این مقاله با مدارک و مراحل مورد نیاز دریافت ویزاهای مختلف هند آشنا خواهید شد :

اخذ ویزای توریستی هند

برای دریافت ویزای توریستی که هر 6 ماه یک بار به هر فرد ایرانی اعطا می شود باید مدارک زیر را دارا باشید :

  • اسکن فرم درخواست خود در سایت.
  • پرینت تیکت رفت و برگشت خود به هند.
  • اسکن از تمامی صفحات شناسنامه.
  • پاسپورت جدید و قدیمی همراه با کپی از تمامی صفحات و ویزاهای قبلی
  • 2 قطعه عکس 3*4 زیمنه سفید تمام رخ
  • هزینه ویزای یکساله توریستی 500 هزار تومان
  • هزینه ویزای 5 ساله گردشگری 1 میلیون تومان

همچنین برای دریافت سایر ویزاها از قبیل ویزای فیلم، ویزای درمانی، ویزای مهاجرتی، تحصیلی ، تحقیقاتی و … همین مراحل را با هزینه های متفاوت باید طی کنید.

سخن پایانی

شما می توانید سوالات، نظرات و تجربیات خود از مراحل اخذ ویزای هند را در بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

بیشتر بخوانید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)

پاسخی بگذارید

اخذ ویزا و مهاجرت

جدیدترین مطالب