موزه کودکی ایرانک واقع در ساختمان گنجینه اسناد ملی یکی از بهترین موزههای کودکان در جهان و ایران میباشد، موزه ایرانک در کنار موزه عروسکهای ملل یکی از بهترین جاهای دیدنی و تفریحی تهران برای کودکان واقع در منطقه ۳ است، موزه کودکی ایرانک در لیست پربازدیدترین موزههای تهران هر ساله نامش قرار میگیرد که علاوه بر کودکان، برای همه سنین مناسب است، موزه کودکی ایرانک شما را به خاطرات دوران کودکی میبرد و کودکان را با انواع اسباب بازی و لوازم مورد استفاده کودکان در دهههای گذشته تا دوران قاجاریه آشنا میکند. برای اطلاع از قیمت بلیط موزه کودکی ایرانک با تلفن این مکان تماس بگیرید.
موزه کودکی ایرانک
موزه کودکی ایرانک بخشهای دیدنی مختلفی دارد، در قسمتی کودکان با افراد تاثیر گذار بر آموزش و کودکان در تاریخچه ایران همچون جبار باغچه بان و میرزا حسن رشدیه آشنا میشوند، در قسمتی دیگر شما با شیوه زندیگ کودکان در ایران باستان و برخی تصاویر و لوحهای قدیمی روبرو خواهید شد، قسمتی هم به عبید زاکانی تخصیص داده شده که در آن یک صندوق قصه گویی که در ایران قدیم برای کودکان خوانده میشد، آشنا میشوید.
در بخشی جذاب از موزه کودکی ایرانک، نقاشیهای دیدنی از قسمتهای مهم شاهنامه به صورت متحرک تعبیه شده که کودکان میتوانند با حرکت بخشی از نقاشی دیواری، در کامل کردن آن سهیم شوند، بخش گالری مکتخانه موزه کودکی ایرانک، خردسالان و حتی پدر و مادرها را به دوران قبل از انقلاب اسلامی که مدرسهای در کار نبود و همه در مکتب خانه مشغول آموزش اصول دینی و سواد آموزی بودند، آشنا خواهید شد.
در لیست نمایشها و تئاترهای موزه کودکی ایرانک هم خانوادهها میتوانند در کنار کودکانشان، در تائترهای عروسکی جذاب، قصه گویی، نمایش سایه، پویا نمایی و نمایشهای خلاق با مشارکت خردسالان شرکت کنند، البته برای اطلاع از برنامههای نمایشی و قصه گویی موزه کودکی ایرانک که قطعا برای بچههای شما خاطره انگیز خواهد بود، با تلفن این موزه تماس بگیرید تا همراه بازدید از بخشهای دیدنی موزه کودکی ایرانک، در یکی از این نمایشها هم کودکتان شرکت کند.
موزه کودکی ایرانک کجاست؟
موزه کودکی ایرانک یکی از جاهای دیدنی اطراف میدان ونک در شرق بزرگراه شهید حقانی، شرق باغ کتاب و کتابخانه ملی ایران قرار دارد، نقشه موزه کودکی ایرانک تهران در ابتدای مطلب شما را در مسیریابی این موزه دیدنی با خودروی سواری کمک میکند، آدرس دقیقه موزه کودکی ایرانک به شرح زیر است:
- آدرس موزه کودکی ایرانک از بلوار میرداماد: بلوار میرداماد، نرسیده به میدان مادر،انتهای خیابان شهید بهزاد حصاری (رازان جنوبی)، سالن گنجینه اسناد ملی
- آدرس موزه کودکی ایرانک از بزرگراه شهید حقانی: بزرگراه حقانی (شرق به غرب)، نبش خیابان کوشا، روبروی ورزشگاه شهید کشوری، ساختمان آرشیو ملی، سالن گنجینه اسناد ملی
- شماره تلفن موزه کودکی ایرانک: ۰۹۳۰۳۹۹۵۲۷۲
ساعات بازدید موزه کودکی ایرانک
ساعات بازدید موزه کودکی ایرانک در روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ۱۰صبح الی ۱۶ و در روزهای پنجشنبه و جمعه هر هفته از ۱۰ الی ۱۷ برای عموم مردم و گردشگران است، البته موزه کودکی ایرانک که بخشی از ساختمان آرشیو اسناد ملی بوده، در برخی روزهای سال که تعطیلات سوگواری نظیر تاسوعا، عاشورا، شهادت حضرت علی(ع)، وفات پیامبر اکرم (ص)، سیزد بدر، ۱۴ و ۱۵ خرداد تعطیل است، توصیه میکنیم قبل از مراجعه با شماره موزه کودکی ایرانک که در بخش جزئیات مطلب درج شده تماس بگیرید و هماهنگیهای لازم را انجام دهید.
نزدیکترین مترو به موزه کودکی ایرانک
نزدیکترین ایستگاه مترو به موزه کودکی ایرانک، ایستگاه مترو میرداماد در خط یک بوده که البته از آنجا تا ساختمان گنجینه اسناد ملی، فاصلهای ۳.۵ کیلومتری در پیش خواهید داشت، همچنین ایستگاه مترو شهید حقانی هم گزینه خوبی برای آنهایی است که تمایل دارند در این تهرانگردی با عبور از دریاچه و باغ هنر، باغ کتاب و فودکورت باغ کتاب راهی این موزه شوند، گزینه مناسبی است.
موزه کودکی ایرانک چی داره؟
موزه کودکی ایرانک یکی از با هدفترین موزههای ایران با تمرکز بر روی کودکان بوده که در آن علاوه بر لوازم و اشیای قدیمی جذاب که مورد استفاده خردسالان در قرنهای دور بوده، نمایشهای جذابی برای کودکان برگزار میشود، جهت اطلاع از سانس و برنامههای نمایشی موزه کودکی ایرانک تهران، توصیه میکنیم پیج اینستاگرام موزه کودکی ایرانک یا وب سایت موزه کودکی ایرانک که لینک آنها در بخش جزئیات مطلب درجح شده را دنبال کنید.
موزه کودکی ایرانک یکی از خاصترین موزههای ایران بوده که البته فقط برای کودکان جذاب نیست، اینجا برای اشخاصی که هنوز کودک درونشان زنده است و سعی دارند روح خود را جوان نگه دارند، عایلست، بازدید از اسباببازیهای مورد استفاده در دهه شصت و پنجاه و حتی اسباب بازیهای قدیمیتر که پدر بزرگها و مادر بزرگهای هر کدام از ما، با آنها دوران کودکی خود را طی کردهاند، حس و حال ویژهای دارد که در زبان قابل ابراز نیست.
اشیا و اسباب بازیهای موزه کودکی ایرانک
در این قسمت، شما را به طور مختصر با لیست اشیای دیدنی و قدیمی، اسبابا بازیهای تاریخی که از سراسر کشور جمع آوری شده و هر چیزی که قرار است در موزه کودکی ایرانک ببینید آشنا میکنیم:
- اسباب بازیهای جنگی، حمل و نقل
- اسباب بازیهای آوایی و صوتی
- انواع عروسکهای قدیمی
- انواع کاردستی
- انواع پوشاک، تن پوش کودکان در قدیم، ماسک و پاپوش
- انواع دفتر مشق و نوشت افزارهای قدیمی
موزه مجاری کودک
در موزه مجاری ایرانک شما میتوانید به صورت آنلاین بازدید از اشیا، اسباب بازی، دفاتر نوشتاری خردسالان که به موزه اهدا شده دیدن کنید، برای بازدید مجازی از موزه کودکی ایرانک ابتدا وارد سایت موزه کودکی ایرانک شوید و در بخش منو، روی دکمه موزه مجاری کلیک کنید تا همراه بچه و فرزندتان، از منزل یا محل کار اسباب بازی و لوازم موجود در این موزه را تماشا کنید.
نظرات موزه کودکی ایرانک
جالبه بدانید در بین ۲۰ هزار مکان دیدنی که تا کنون ما در این تودی منتشر کردهایم، موزه کودکی ایرانک، تنها موزه و مکانیست که هیچ نظر منفی از سوی مردم ندارد، شما میتوانید نظرات موزه کودکی ایرانک در انتهای پست را بخوانید و خودتان هم امتیاز و نظر خود را درباره این موزه جذاب ارسال کنید.
بیشتر بخوانید
10 پاسخ
یه تجربه ناب برای کودکان و بزرگترهایی که کودک درونشون فعاله
موزه جالب و ارزشمندیه. بسیار با دقت و فاخر طراحی و اجرا شده.
جایی بسیارعالی که واقعایک بار رفتن کمه.چندین بار باید رفت.مخصوصا برای بچه ها که هم نمایش عروسکی دارن وهم بازی وراهنمایی.ای کاش درهمه جای تهران وهمه ی شهرهای ایران این کارهای فرهنگی انجام بشه.
بازدید از موزه ایرانک تجربه ی خوشایندیه.
هم به بچه ها خوش می گذره و هم به بزرگترها. من از بچه ۴ ساله تا پیرمرد ۹۰ ساله رو دیدم که لذت می بردن.
برگزارکننده ها واقعا زحمت کشیده اند و چکیده مفید و موثری از فرهنگ کودکی خصوصا در دوران معاصر رو به نمایش گذاشته اند.
حوصله بچهها سر نمیرود. کلی قصه و نمایش در انتظارشان هست. برنامه موزه را از قبل چک کنید که به زمان قصهگوییشان برسید.
تا زمانی که موزه برپاست حتما از گنجینه اش دیدن کنید.
هم برای بچه ها جذابه ، هم بزرگها که خاطرات کودکیشون زنده میشه، بخشهایی از موزه هم مربوط به زمان پدربزرگهای ماست.. خلاصه که فوق العاده ست..
اسباب بازیهایی برای بازی هست و بقیه صرفا جهت دیدن، زمانهایی قصه گوشی و نمایش دارن، طبق برنامه هایی که در اینستاگرام اطلاع رسانی میشه پیگیری کنید و از دست ندیدنش
موزه کودکی ایرانک جاییه که هم برای کودکان جذابه و هم برای بزرگترا. اینجا در واقع رویای ۱۸ ساله مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان محسوب میشه و شما را به گذشتههای دور پرت میکنه تا بتوانید با تماشای بسیاری از اسباب بازیها و لوازم التحریرهای قدیمی خاطره بازی کنید. این موزه همه روزه به غیر از شنبهها از ساعت ۱۰ صبح تا ۶شب در سالن گنجینه اسناد ملی ایران برای عموم باز هست
کارهای اجرایی مثل بلندخوانی قصه و نمایش عروسکی برای کودکان انجام میدهند. اگر فرزند خردسال دارید، پیشنهاد میکنم حتما از این موزه دیدن کنید.
مجموعه ای بسیار زیبا از کودکی به قدمت بیش از ۵۰ سال. فضای مناسب، مجموعه ای با ارزش و پرسنل مهربان. برای دخترمون .بصورت اختصاصی نمایش اجرا کردن
تجربه ای به یاد ماندنی
بسیار عالی
تجربه بسیار خوبی برای کودکان و بزرگسالان است.
پرسنل فرهیخته، مهربان و دلسوز که با صبر و حوصله فراوان و دغدغهمند همه بخشها را توضیح میدهند، داستان میگویند، شعر میخوانند و چند ساعت شما را به دنیای کودکی و خاطرات و داستانهای آن میبرند.
بازدید کامل نمایشگاه از ساعت خورشیدی ورودی موزه شروع میشه و در موزه و با راهنمایی میزبانان از زمانها دور تا دوران حال با تجربه عالی ادامه پیدا میکنه و بازدید کامل حدود دو الی سه ساعت است.
اگر زمان کمتری دارید هم میتونید از موزه بازدید کنید و در این صورت حدود نیم ساعت تا یک ساعت کافی است.
زمان شروع راهنمایی و این تجربه رو میتونید از خود مجموعه یا سایت موزه جویا بشید. (زمانی که ما مراجعه کردیم، شروع راهنمایی و توضیحات از ساعت ۱۴ بود.)
بازدید از این موزه رو توصیه میکنم، مخصوصا اگر کودک دارید.