غذای ملی مالزی با نام ناسی لماک شهرتی جهانی دارد، این غذا ترکیبی از برنج، نارگیل، تخم مرغ و مقدار اندکی ماهی آب شور در ظرف بشقابی گرد برای گردشگران سرو می شود، گرچه این غذا در بین بومیان مالزیایی در وعده صبحانه میل می گردد اما گردشگران خارجی آن را در سایر وعده ها هم میل می کنند، غذای ملی مالزی سرشار از پروتئین و کربوهیدرات ها می باشد که از همین رو در دسته سنگین ترین صبحانه های جهان نامش قرار دارد.
مواد لازم و طرز تهیه ناسی لماک
در این بخش برای دوستداران تهیه غذای ملی مالزی مواد لازم آن را درج کرده ایم :
- برنج دانه بلند : ۳ پیمانه
شیر نارگیل :۲۰۰ میلی لیتر
آب :۲۰۰ میلی لیتر
زنجبیل : یک تکه ۲ سانتیمتری
گوشت گوساله :۲۰۰ گرم
کنجد برای تزیین : به مقدار لازم
نمک :به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز :۱ عدد
مغز آجیل : به مقدار لازم
برنج سانتان مهم ترین بخش ناسی لماک است، این برنج با مقداری شیر نارگیل ترکیب می شود و طعم بسیار خوشمزه ای دارد، برای تهیه این غذا باید برنج را دو مرتبه آب کش کنید، پس از آن مواد دیگر نظیر شیر نارگیل، آب، نمک به مقدار لازم، زنجبیل را اضافه کنید، سپس قابلمه را روی گاز قرار دهید تا آب آن خشک شود، پس از خشک شدن این غذا را همراه با تخم آب پز و ماهی تزئین کنید تا یک بشقاب جذاب پیش روی خود داشته باشید.
سخن پایانی
حال که با ناسی لماک غذای ملی مالزی آشنا شدید در بخش زیر سایر غذاهای مالزیایی را که تیست کرده اید را کامنت کنید.
بیشتر بخوانید