مراحل اخذ ویزای تایلند و آدرس سفارت خانه تایلند

مراحل اخذ ویزای تایلند یکی از محبوب ترین کشورهای توریستی در بین گردشگران ایرانی می باشد را در این مقاله به صورت صفر تا صدی برای شما تهیه کرده ایم، همراه این تودی باشید.

معرفی کشور تایلند

حال در این بخش ابتدا با کشور زیبای تایلند بیشتر آشا شوید : 

  • زبان رسمی : تایلندی – چینی
  • پایتخت : بانکوک
  • شهرهای مهم : پاتایا – پوکت
  • اختلاف زمانی با ایران : 7 ساعت جلوتر
  • وجه رایج تایلند : بات 
  • جمعیت تایلند : 66 میلیون نفر
  • شرایط آب و هوا : استوایی
  • دین رسمی : بودایی
  • سوغات تایلند : ظروف، پارچه، وسایل تزئینی

آدرس سفارت خانه تایلند در ایران

برای اخذ ویزای تایلند شما باید آدرس سفارت تایلند در تهران را داشته باشید و راه های ارتباطی با آن در ادامه به صورت دقیق راه های ارتباطی با سفارتخانه تایلند را قرار داده ایم :

  • آدرس : بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳.
  • ساعات کاری : 8.30 الی 16.30
  • روزهای کاری : یکشنبه تا پنج شنبه هر هفته
  • ساعات کاری جهت دریافت مدارک : 8.30 الی 11.30
  • ساعات کاری برای دریافت ویزا  : 13.30 الی 16.30
  • شماره تماس : ۷۷۵۳۱۴۳۳-۲۱ 
  • شماره فکس : ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند

برای اخذ ویزای تایلند شما باید مدارک زیر را برای خود تهیه کنید :

با دریافت ویزای توریستی تایلند که مدت آن 60 روز می باشد شما می توانید در هر طرف پرواز خود به میزان 30 کیلوگرم بار با خود جابه جا نمایید ولی در طول مدت اقامت خود در این کشور حق هیچگونه تجارت ندارید.

  • برای دریافت ویزا باید شخصا در تهران حضور داشته باشید.
  • در صورت انصراف از سفر هیچ هزینه ای به شما برگشت داده نخواهد شد
  • کپی از تمام صفحات شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی هر کدام در یک برگه آ چهار
  • تکمیل فرم درخواست ویزا به زبان انگلیسی
  • 2 قطعه عکس 3 * 4 زمینه سفید
  • کپی از بلیت خریداری شده با عکس مهر آژانس
  • امضا و اثر انگشت در پاسپورت
  • پرینت واچر هتل در تایلند
  • پرداخت هزینه 195 هزار تومان بابت انجام روادید
  • پاسپورت با 7 ماه اعتبار
  • یک برگه خالی باقی مانده شده از گذرنامه

این موارد به صورت عمومی می باشد و برای دریافت ویزای توریستی باید مدارک زیر را دارا باشید :

مدارک مورد نیاز اخذی ویزای توریستی تایلند : اصل و کپی بلیت پرواز رفت و برگشت شما – کپی کارت ملی ، شناسنامه و گذرنامه – یک قطعه 3*4 با فرم درخواست ویزا به زبان انگلیسی – دارا بودن اصل گذرنامه

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تجاری تایلند : اصل و کپی درخواست ویزا به زبان انگلیسی – یک قطعه 3*4 زمینه سفید تمام رخ بدون عینک و واضح – عرضه دعوتنامه از یک شرکت یا کمپانی در تایلند – دارا بودن کد اقتصادی آن شرکت دعوت کننده شما – حضور شخص مسافر در سفارت

هزینه اخذ ویزای تایلند در سفارت تهران

  • هزینه اخذ ویزای تجاری یک بار ورود : 60 یورو
  • اخذ ویزای تجاری چند بار ورود یکساله : 140 یورو
  • هزینه اخذ ویزای گردشگری : 35 یورو
  • هزینه اخذ ویزای عبوری در تایلند : 25 یورو

شرایط اخذ ویزای کاری تایلند

برای اخذ ویزای کاری کشور تایلند ابتدا باید درخواست ویزای 3 ماهه گردشگری نمایید سپس با جستجوی شغل خود و یافتن آن درخواست اقامت کاری در تایلند را داشته باشید، با ارائه مدارک درخواست اقامت شما و مدارک آن شرکتی که مشغول به فعالیت هستید می توانید خیلی راحت ویزای کاری تایلند را دریافت کنید.

قوانین گمرکی تایلند

اگر قصد برگزاری نمایشگاه در تایلند دارید می توانید با درخوسات برگه کارانه این امر را انجام دهید ، با این روش شما می توانید کالای خود را به تایلند منتقل کنید و پس از اتمام تاریخ سفر آن را به کشور ایران برگردانید.

اگر قصد دارید کالایی با ارزش بیشتر از 10 هزار بات از تایلند خارج کنید باید مالیات و عوارض خروج آن را پرداخت نمایید، پس از پرداخت مالیات در فرودگاه کالای شما به گمرک ایران منتقل می گردد و در آنجا بین 5 تا 30 روز کاری ترخیص کالای شما زمان می برد.

اگر ارز همراه شما چه در ورود و چه در خروج از کشور تایلند بیشتر از 20 هزار دلار باشد باید این امر را با بخش گمرک تایلند در میان بگذارید تا فرم عبور ارزی دریافت کنید و دچار مشکل نشوید، در درج اطلاعات و سوالات باید کاملا صادقانه علت انتقال این حجم ارزی را یادداشت نمایید تا بدون دردسر از فرودگاه عبور کنید.

برای ارتباط تلفنی با بخش گمرک تایلند می توانید با شماره تماس و ایمیل زیر در ارتباط باشید : 

  • شماره تماس گمرک : ۴-۷۸۸۰-۶۶۷-۰۲
  • نشانی ایمیل گمرک تایلند و ارسال سوالات خود : customs clinic@customs.go.th

آدرس سفارت خانه ایران در تایلند

اگر در طول سفر خود به کشور تایلند دچار هر گونه مشکلی شدید می توانید با سفارت خانه ایران در این کشور با نشانی های زیر در ارتباط باشید :

  • آدرس سفارت خانه ایران در بانکوک : تایلند، بانکوک، واتانا، کیونگتون نوا، جاده ی سوخومویت
  • شماره تماس با سفارت خانه ایران در تایلند : ۳-۳۹۰۰۸۷۱-۰۰۶۶۲
  • شماره تماس کنسولگری ایران در تایلند : ۳۹۰۰۸۳۷-۰۰۶۶۲
  • آدرس وب سایت سفارت ایران در تایلند : bangkok.mfa.ir
  • ساعات کاری سفارت ایران : 8.30 الی 16.30
  • روزهای کاری سفارت ایران در تایلند : دوشنبه تا پنجشنبه هر هفته
  • شماره فکس سفارت ایران در تایلند : ۰۲۳۹۰۰۸۳۷
  • کد پستی سفارت ایران جهت ارسال نامه در بانکوک : ۱۰۱۱۰
  • آدرس سفارت ایران به زبان انگلیسی : ۲۱۵,sukhumvit road,soi ۴۹/۱۱,kiongton nua,wattana,bangkok ۱۰۱۱۰-thailan
  • نکته مهم : برای درخواست ویزا تایلند باید حداقل در حساب بانکی خود مبلغ 5 میلیون تومان اعتبار داشته باشید و پرینت حساب را همراه خود به صفارت این کشور ببرید.

سخن پایانی

شما می توانید تجربیات، سوالات و نظرات خود را از اخذ ویزای تایلند رد بخش زیر کامنت کنید و یا در انجمن گفتگوی این تودی با دیگران به بحث بگذارید.

منبع : این تودی بلیط هواپیما
به این مقاله امتیاز دهید
0
اشتراک گذاری