aad0f3ad-933f-4034-8baa-493de507a385
خانه > گردشگری > جزیره > بهترین جزیره های جنوب ایران برای طبیعت گردی

بهترین جزیره های جنوب ایران برای طبیعت گردی

بهترین جزیره های جنوب ایران برای طبیعت گردی
ezgif-1-eca2962dc6

بهترین جزیره های جنوب ایران برای طبیعت گردی و کمپ شبانه را برای شما آماده کردیم، زیباترین جزایر جنوبی ایران به ترتیب جزیره سرخ هرمز، جزیره شیدور و جزیره هندورابی می‌باشند، ما در این مقاله از ذکر نام جزیره کیش و جزیره قشم خودداری کردیم، این دو جزایر معروف جنوب ایران نیازی به معرفی ندارند و بیشتر مسافران و کاربران این تودی با این دو جزیره معروف خلیج فارس آشنا هستند. هدف از تولید این مطلب معرفی زیباترین جزایر جنوب ایران برای طبیت گردی، کمپ و اسکان با چادر و بوم گردی می‌باشد. البته باید بدانید برای سفر به جزایر هنگام و هرمز می‌توانید از جزیره قشم اقدام کنید.

از کدام اسکله‌ها به جزایر جنوب ایران سفر کنیم؟

خیلی از تورهای طبیعت گردی جنوب ایران در طول سال بویژه نیمه دوم سال مسافران و علاقه مندان به بومگردی و طبیعت گردی و کمپ شبانه را به صورت زمینی به جزایر جنوبی ایران منتقل می‌کنند، اگر خودتان شخصا بخواهید خارج از تور و بدون لیدر به جزیره های جنوبی ایران سفر کنید هم باید بنا بر مقصد و جزیره انتخابی شما به اسکله شهید حقانی بندرعباس، اسکله و لندیگراف بندر چارک، اسکله بندر مقام و یا اسکله بندر پل مراجعه کنید.

زیباترین جزیره جنوبی ایران کجاست؟

زیباترین جزیره جنوبی ایران کجاست؟
زیباترین جزیره جنوبی ایران کجاست؟

زیباترین جزیره جنوبی ایران برای طبیعت گردی بدون شک جزیره هرمز معروف به جزیره سرخ ایران در خلیج فارس است که سواحل بکر، صخره های عجیب و زیبا و کلی جاذبه های طبیعی متعدد دارد، همچنین بهترین جزیره جنوب ایران برای بوم گردی و آشنایی با فرهنگ بومیان ساکن این مناطق هرمزگان بدون شک جزیره هنگام در نزدیکی جزیره قشم می‌باشد که بازار و خانه های تاریخی زیبایی دارد.

بهترین جزیره جنوب ایران برای کمپ شبانه

بهترین جزیره جنوب ایران برای کمپ شبانه
بهترین جزیره جنوب ایران برای کمپ شبانه

همچنین بهترین جزیره جنوب ایران برای کمپ شبانه و چادر زدن بدون شک جزیره شیدو یا مارو و جزیره لاوان است که راه مراجعه به این دو جزیره از اسکله بندر مقام می‌گذرد. باید بدانید که در بین جزایر خالی از سکنه ایران، نام جزیره شیدور که نیمی از آن ثبت میراث طبیعی ملی و کنوانسیون رامسر است، می‌باشد. همچنین نزدیکترین جزیره خالی از سکنه به جزیره کیش، جزیره هندورابی می‌باشد که تورهای روزانه جزیره هندورابی هم از کیش و هم از بندرعباس در نیمه دوم سال انجام می‌شود.

بهترین جزیره جنوبی ایران برای تماشای شنای دلفین ها و غواصی

بهترین جزیره جنوبی ایران برای تماشای شنای دلفین ها، غواصی و تماشای دنیای زیر آب و گونه‌های نادر ماهی و آبزیان بدون شک جزیره هنگام، جزیره هرمز و جزیره لاوان است، با کلیک روی لینک ابی رنگ ابتدای هر کدام از بهترین جزیره های جنوب ایران در ادامه مطلب وارد صفحه معرفی همان جزیره خواهید شد که در آن نقشه آنلاین مسیریابی، آدرس و تصاویر، نظرات کاربران و راهنمای سفر به جزیره های جنوب ایران در خلیج فارس درج شده است. حال بدون اتلاف وقت شما را با ۱۰ تا از بهترین جزیره های جنوب ایران برای طبیعت گردی، بوم گردی و کمپ با چادر آشنا می‌کنیم.

۱- جزیره هرمز زیباترین جزیره جنوب ایران

معرفی جزیره هرمز

جزیره هرمز یکی از زیباترین جزایر جنوبی ایران از توابع استان هرمزگان می باشد که به جزیره سرخ شهرت دارد، جاذبه های طبیعی هرمز در بین بوم گردان بسیار محبوب است که به طور کلی شاید در هیچ نقطه دیگر ایران و حتی خاورمیانه چنین مناظری را بتوان مشاهده کرد، امروزه با گسترش صنعت گردشگری در این منطقه جاذبه های گردشگری و امکانات رفاهی – تفریحی ایده آلی اضافه شده است.

این جزیره به گفته محققین بالغ بر پنجاه هزار سال قبل از آب های دریای خلیج فارس بیرون آمد، اگر از تصاویر نقشه برداری هوایی به این جزیره نظاره کنید یک صدف خارق العاده را مشاهده خواهید کرد، همچنین شن های موجود در این منطقه دارای رنگ های گوناگونی نظیر طلایی، نقره ای ، سرخ و نارنجی است، جالبه بدانید خاک های این منطقه خوراکی هستند و خیلی از امراض را هم درمان می‌کنند، از نکات منفی این جزیره نبود آب اشامیدنی است و همچنین وسعت آن برابر با یک منطقه شهر تهران یعنی ۴۲ کیلومتر مربع می‌باشد، در آخر باید بدانید که جزیره هرمز دارای بیشترین مقدار معدن خاک رس دنیا پس از کشور اروپایی اسپانیاست ( که البته مصارفی در لوازم آرایشی – بهداشتی دارد ).

باید بدانید اقامت در جزیره هرمز کمی سخت است، علت آن نبود مراکز اقامتی رسمی نظیر هتل و سوئیت‌ها می‌باشد، اما در عوض برای علاقه مندان به طبیعت گردی خود بومیان خانه هایشان را به اجاره می‌دهند و در سال‌های اخیر اقامتگاه بوم گردی در این جزیره فعالیت می‌کنند، همچنین در صورت همراه داشتن تجهیزات کمپینگ می‌توانید در سواحل بکر این منطقه اقامت شبانه داشته باشید، برای روشن کردن آتش حتما از بومیان هیزم بخرید و فراموش نکنید در هر صورت تفاوت دمای شب و روز در این منطقه کمی زیاد است ( یا کیسه خواب یا البسه گرم همراه داشته باشید ).

۲- جزیره شیدور بهترین جزیره خالی از سکنه ایران

جزیره مارو کجاست؟

جزیره مارو کجاست؟ جزیره مارو بخش شرقی جزیره شیدور است و در واقع هر دو بهم پیوسته هستند، شاید بپرسید که چگونه به جزیره مارو بریم؟ اسکله بندر مقام محلی است که باید مراجعه کنید تا با قایق به سمت جزیره مارو یا شیدور سفر کنید، از اسکله بندر مقام که قبلا معرفی کردیم همچنین می‌توانید به دیگر جزایر ایران نظیر جزیره لاوان، جزیره هندورابی هم سفر کنید. جزیره مارو یک جزیره خالی از سکنه است که نیمی از آن جز مناطق حفاظت شده زیست محیطی ایران در خلیج فارس است که محل تخم ریزی لاک پشت های پوزه عقابی خلیج فارس بشمار می‌رود. طول جزیره مارو ۱.۸ کیلومتر و عرض آن ۸۰۰ متر است که به شدت کوچک و زیباست.

فاصله جزیره مارو تا بندرلنگه ۱۷۰ کیلومتر، تا بندرعباس ۳۹۰ کیلومتر، تا پارسیان ۷۴ کیلومتر، تا چارک ۱۱۴ کیلومتر، تا جزیره لاوان ۱.۵ کیلومتر و تا بندر مقام ۴ کیلومتر است. نزدیک‌ترین فرودگاه به جزیره مارو، فرودگاه عسلویه در ۱۱۰ کیلومتری و فرودگاه بندر لنگه در ۱۷۰ کیلومتری و فرودگاه بندرعباس در ۳۷۰ کیلومتری می‌باشد. همچنین ایستگاه راه آهن بندرعباس تنها ایستگاه راه آهن نزدیک به جزایر لاوان و مارو می‌باشد که به انتخاب شما و بودجه می‌توانید با هواپیما، قطار یا ماشین شخصی به بندر مقام سفر کند. توصیه داریم شب در این جزیره نمانید و قبل از غروب به بندر مقام برگردید.

۳- جزیره لاوان بهترین جزیره جنوب ایران برای کمپ با چادر

جزیره لاوان کجاست؟

جزیره لاوان کجاست؟ فاصله بندرعباس تا جزیره لاوان ۳۷۰ کیلومتر است، هزینه سفر به جزیره لاوان شامل اجاره سوئیت در جزیره لاوان و قایق است، اسکله بندر مقام برای سفر به جزیره لاوان جایی است که شما باید خودتان را به آن برسانید، وقتی به عکس جزیره لاوان در بخش بالا گاریل تصاویر نگاه کنید، متوجه می‌شوید که چرا در سال‌های اخیر این جزیره بین مردم و گردشگران به شهرت رسیده است، جزیره لاوان یکی از بزرگ‌ترین جزایر ایران بعد از جزیره قشم و کیش است که جز حوزه استحفاظی استان هرمزگان و شهرستان بندرلنگه قرار دارد. طول جزیره لاوان ۲۳.۵ کیلومتر و عرض آن ۴.۸ کیلومتر و مساحت جزیره لاوان در مجموع ۸۱ کیلومتر مربع است که در ۱.۵ کیلومتری غرب جزیره مارو (شیدور) واقع شده و یکی از بهترین مناطق ایران برای مسافرت در زمستان و پاییز بشمار می‌رود.

۴- جزیره هنگام زیباترین جزیره جنوبی ایران برای بوم گردی

جزیره هنگام قشم

جزیره هنگام قشم جز جزایری است که در گذشته تحت تصرف انگلیس‌ها بوده است و توسط رضا شاه اول به تحت سلطه ایرانی‌ها و ارتش ایران بازگشت، همچنین جزیره هنگام در قشم جز مناطقیست که همچنان رنگ و بوی بومی و قدیمی خود را حفظ کرده است و از وسعت بسیار کمی هم برخوردار است و شما برای بازدید از جزیره هنگام تنها نیاز به یک برنامه سفر نیم روزه دارید تا این جزیره که در طول ۹ کیلومتر و در عرض ۶ کیلومتر است رو بتونید با کیفیت بازدید نمایید.

جزیره زیبای قشم در بین گردشگران ایرانی و خارجی از شهرت خاصی برخوردار است یکی از دلایل آن وجود جاذبه های گردشگری طبیعی می‌باشد که تعداد آن در این جزیره بسیار زیادتر نسبت به سایر مقاصد گردشگری در ایرانه و همچنین قشم به عنوان تنها ژئوپارک خاورمیانه برای مسافرانی که به دنبال سفری خاص هستند انتخاب ایده آلیست، یکی از این جاذبه های گردشگری خاص جزیره هنگام در دو کیلومتری جنوب این جزیره است که دارای دو هزار و پونصد نفر جمعیت بومی و دیدنی های طبیعی بسیاری می‌باشد.

جزیره هنگام متشکل از ۳ روستا به نام های روستای غیل، روستای هنگام جدید و روستای هنگام قدیم است، در ابتدای ورود به جزیره هنگام شاید شوکه شوید از عدم وجود خیابان، ساختمان‌های مدرن، ماشین و وسایل موتوری و عدم وجود تکنولوژی را با چشمان خود مشاهده خواهید کرد، بلندترین منطقه جزیره هنگام کوهی به اسک ناکس می باشد که دارای ۱۴۵ متر ارتفاع است.

دور تا دور جزیره و یا ساحل آن به طور کل پنجاه کیلومتر است که دارای سواحل صخره ای، سواحل نقره ای یا شنی و سواحل نیلگون خلیج فارس می‌باشد و بازدید از این‌ها خالی از لطف نمی‌باشد. از فصل پاییز تا فصل بهار هر سال دلفین‌های دریایی این منطقه را جهت تخم ریزی خود انتخاب می‌کنند و شما می‌توانید شنا کردن و بازی این دلفین‌های زیبای دریایی را با چشمان خود به صورت کاملا طبیعی مشاهده کنید.

۵- جزیره هندورابی بهترین جزیره جنوب ایران برای طبیعت گردی

جزیره هندورابی

برای مراجعه به جزیره هندورابی شما می‌توانید از طریق شهرهای بندرعباس، بندرلنگه و نزدیکترین مسیر جزیره کیش خودتون رو به آنجا برسونید، این جزیره تقریبا به صورت کاملا مسطح بوده و شما می‌توانید از طریق قایق و یا لنج‌ها به هندورابی مراجعه کنید. جزیره هندورابی یکی از برترین جاذبه های گردشگری و بوم گردی استان هرمزگان و جزیره کیش می‌باشد، این جزیره که جز بکرترین مناطق تفریحی و طبیعی خلیج فارس است در سالیان اخیر با مشکل کاهش جمعیت روبرو شده و جمعیت حال حاضر بومیان جزیره هندورابی به ۵۰ خانوار می‌رسد، در سوی دیگر این جزیره جز مقاصد محبوب گردشگران جزیره کیش شده است و دلیل آن هم سواحل مرجانی زیبایش، آرامش و سکوت محض و دوری از هر گونه تکنولوژی از قبیل اینترنت، ماشین و برق می‌باشد.

مساحت کلی این منطقه به ۲۲ کیلومتر مربع می‌رسد و همین موضوع باعث شد تا این جزیره همراه جزایر فارو بزرگ کوچک در سال ۱۳۹۰ شمسی زیر نظر شهرداری و فرماندای جزیره کیش قرار گیرند، در جزیره هدورابی طبق آخرین آمار رسمی و گرفته شده از اهالی آن تعداد ۱۹۸ نفر بومی زندگی می‌کنند که اکثر این افراد عرب زبان می‌باشند و در طول سال‌ها به زبان فارسی هم مسلط هستند، بومیان هندورابی بیشتر به صید و خرید و فروش ماهی و همچنین غواصی در آب‌های نیلگون خلیج فارس مشغول هستند و از ای راه درآمد کسب می‌کنند.

شما در ابتدای ورود به این منطقه شاید شوکه شوید که آیا در قرن بیست و یک میلادی چنین زندگی روی کره زمین ممکن می‌باشد؟ تمام خانه ها و منازل موجود در هندورابی توسط گل و سنگ‌های بزرگ ایجاد شده و همچنین مردم این جزیره برای تهیه آب آشامیدنی از دو طریق یعنی استفاده از دو چاه آب شیرین و یک آب انبار استفاده می‌کنند.

با جستجوی بیشتر با آثار و خرابه‌هایی در قسمتی جنوب غربی و شمال جزیره روبرو می‌شوید که به گفته کارشناسان مرتبط با دو روستای قدیمی در این جزیره به اسامی الدورات و الصرات که به مرور سال‌ها و جنگ از بین رفته و خالی از سکنه شده است، امروزه فقط یک روستا به اسم هندرابی در این جزیره قرار دارد و بومیان در آن قریه زندگی می‌کنند.

۶- جزیره خارک بکرترین جزیره جنوب ایران

جزیره خارک یا خارگ از جزایر ایران

تا همین چند وقت پیش برای رفتن به جزیره خارک یا خارگ از بکرترین جزایر جنوبی ایران هم باید با فرمانداری هماهنگ می‌شد، اما الان رفتن به این جزیره هم آسان‌تر شده است و می‌توان گفت یک جزیره بکر ایرانی دیگر در خلیج فارس داریم که ساکنان محلی زیادی دارد و از توابع شهرستان بوشهر با هشت هزار نفر جمعیت محسوب می‌شود، هر چند که در کنارش شرکت‌های نفتی بزرگی مانند پتروشیمی و شرکت پایانه‌های نفتی مستقر هستند.

جلال آل احمد در کتابش این جزیره را «درّ یتیم خلیج فارس» نامیده است. آب و هوای گرم آن به خصوص در تابستان که با هوای شرجی و رطوبت همراه می‌شود، نباید مانع بازدید از این جزیره بی‌نظیر شوند؛ چون خیلی از افراد ماهیگیری و دیدن فیتوپلانکتون‌های ساحلش را به گرمای آن ترجیح می‌دهند و تحمل آن را آسان می‌کند به خصوص اگر تصمیم بگیرید شب‌ها به ساحل بروید. فیتوپلانکتون ها موجودات آبی رنگی هستند که در ماه‌هایی از سال آنها را می‌توان به شکل شب تاب در حاشیه سواحل بکر جزایر خلیج فارس مشاهده کرد.

۷- جزیره لارک از کوچکترین جزیره های جنوب ایران

جزیره لارک از زیباترین جزایر ایران

جزیره لارک از بکرترین جزایر جنوب ایران در خلیج فارس و استان هرمزگان، ویژگی‌های خارک را دارد با این تفاوت که به تازگی در محله‌های قدیمی این جزیره، اقامتگاه های بوم گردی‌های متعددی راه افتاده و گردشگران برای رفتن به لارک می‌توانند بلیت شناور را از بندرعباس بخرند و وقتی شناور مسافرانش را در قشم پیاده کرد، سوار بر شناور بمانند تا به لارک برسند. سعی کنید در فصل زمستان به لارک بروید چون دمای هوا در فصل‌های دیگر سال بسیار گرم و شرجی است. این جزیره فاصله کمی تا جزیره هرمز و ۱۶ کیلومتر تا قشم فاصله دارد.

۸- جزیره سیری از جزایر جنوب ایران

جزیره سیری از بهترین جزایر ایران

جزیره سیری در اصل جزیره راز نام داشته از بهترین جزایر جنوبی ایران در خلیج فارس و عرب‌ها به آن سری می‌گفتند و اروپایی‌ها هم آن را سیری می‌نامیدند. به همین دلیل الان دیگر نام ایرانی آن از یادها رفته و همان سیری در اذهان باقی مانده است. برخی از رسانه‌ها نوشته‌اند که در این جزیره، هیچ خانومی نمی‌تواند برود در حالی که این طور نیست.

دلیل چنین گفته‌ای این است که جزیره سیری یکی از بخش‌های شهرستان ابوموسی است و شرکت‌های نفت در آنجا مستقر هستند، به همین دلیل بومیان کمتری دارد و چون آب و هوای گرم و شرجی دارد، بیشتر مردها در این محیط کار می‌کنند. اما این طور هم نیست که ورود زنان به جزیره ممنوع باشد. اگر گردشگری اجازه ورود به این جزیره را داشته باشد و بتواند از فرمانداری ابوموسی مجوزهای لازم را بگیرد، می‌تواند یک روزه این جزیره را ببیند، چه زن باشد چه مرد!

۹- جزیره وارمی زیباترین جزیره هرمزگان برای عکاسی

لوکیشن جزیره وارمی

جزیره وارمی ایرانگرد از بهترین جاهای دیدنی بندر خمیر داخل تالاب خورخوران معروف به شهر تالابی بندر خمیر در کنار جنگل های حرا بندر خمیر قرار دارد، نقشه و لوکیشن جزیره وارمی در بالا با اپلیکیشن گوگل مپ برای مسیریابی آنلاین درج شده است، برای بازدید از جزیره وارمی باید ابتدا به ۳ کیلومتری شرق بندر خمیر یعنی مجتمع گردشگری حرا بندر خمیر مراجعه کنید تا از اسکله تالاب خورخوران با خرید بلیط قایق به این جزیره جالب مراجعه کنید و در طول همین قایق سواری از درختان مانگروی فوق دیدنی هم بازدید داشته باشید. داخل این مجتمع توریستی، طبیعی و گردشگری امکاناتی مثل سرویس بهداشتی، کافه رستوران، غرفه صنایع دستی بندر خمیر، پارکینگ، مسجد و نگهبانی وجود دارد.

جزیره وارمی شباهت زیادی به جزایر ناز قشم دارد! یعنی این جزیره هم مثل جزیره ناز با مد آب به طور کامل به زیر آب می‌رود و با جذر آب دوباره نمایان می‌شود! جزیره وارمی یک جزیره شنی ماسه‌ای و کم ارتفاع‌ترین جزیره خلیج فارس است که با جذر و مد آب پنهان و ظاهر می‌شود و در سال‌های اخیر با انتشار تصاویر و فیلم‌‎های جزیره وارمی در صفحات اجتماعی مورد توجه خیلی از مردم و گروه‌های طبیعت گردی استان هرمزگان و بندر خمیر قرار گرفته است.

۱۰- جزیره ناز عجیب ترین جزیره جنوب ایران

جزایر ناز قشم

جزایر ناز قشم که بخش مهمی از ژئو پارک قشم در خاورمیانه ایفا می‌کند، فاصله قشم تا جزایر ناز ۲۶ کیلومتر است، بهترین ساعت مراجعه به جزایر ناز در هنگام جزر آب دریا در این قسمت از ساحل ناز می‌باشد، یعنی وقتی که آب دریا به پایین‌ترین بخش می‌رسد، گردشگران می‌توانند به صورت پیاده از ساحل کایت قشم یا بخش‌های دیگر، به سمت جزایر ناز حرکت کنند، البته در هر صورت شما باز هم تا زانو در آب فرو خواهید رفت و باید در این قشم‌گردی، صندل یا کفش مناسب هرماه با لباس اضافه همراه داشته باشید.

جزایر ناز یکی از بهترین مناطق پاراگلایدر سواری در قشم است که در همین منطقه، دو تا از کلوپ‌های تفریحات دریایی و هوایی قشم با بخش‌های تفریحی جذاب مناسب همه سنین از جمله کایت سواری، موج سواری، جت اسکی، شترسواری، قایق سواری، بخش شنای ویژه آقایان و بانوان، شاتل، بنانا و پاراگلایدر فعالیت دارند که با هزینه‌های مختلف قابل استفاده هستند.

جزایر ناز همیشه در لیست شلوغ‌ترین جاهای دیدنی قشم بوده و یکی از پر امکانات‌ترین سواحل قشم هم بشمار می‌رود، علاوه بر انواع و اقسام تفریحات ساحلی، تعدادی کافه رستوران در این محل فعالیت دارند که می‌توانید از آن‌ها، انواع غذاهای محلی قشم و غذاهای ایرانی در کنار نوشیدنی‌های سرد و گرم هم تهیه کنید، همچنین یک بوفه تنقلات، مدرسه موج سواری و سایت ویژه پاراگلایدر از تفریحات هیجانی قشم هم در همین محدوده از جزیره قرار دارند.

جزایر ناز کجاست؟

برای رسیدن به جزایر ناز با خودروی سواری یا تاکسی، نقشه جزایر ناز در ابتدای مطلب را استفاده کنید تا این منطقه دریایی را با نقشه نشان، بلد یا گوگل مپ، خیلی آسان از درب هتل یا هر کجایی که هستید، مسیریابی کنید، مدت زمان رسیدن شما در این فاصله ۲۶ کیلومتری با سرعت متوسط ۷۰ کیلومتر بر ساعت، ۳۵ دقیقه خواهد بود، بهترین زمان مراجعه به جزایر ناز در هنگام جزر آب دریا و صبح تا قبل از غروب آفتاب است تا بتوانید از سایت‌های تفریحات آبی و هوایی جزایر ناز هم استفاده کنید.

  • آدرس جزایر ناز قشم: ۲۶ کیلومتری جنوب غربی قشم، جاده قشم به سوزا

بیشتر بخوانید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
https://intoday.ir/?p=110372
van

کوروش ابریشمی

اینکه رشته نرم افزار خوندم و هیچ کمکی تو زندگی بهم نکرد داشت نا امیدم می کرد تا بعد از آزمون و خطاهای متعدد با شغل گردشگری آمیخته شدم ، همین که به کارم علاقه دارم ایزد رو شکر می کنم هر روز.

مطالب مرتبط
پاساژ حجت تهران
کوروش ابریشمی
0 دیدگاه
بازار گل مشهد
کوروش ابریشمی
6 دیدگاه
بوستان حجاب هدایت مشهد
کوروش ابریشمی
6 دیدگاه
مرکز خرید سیتی استار مشهد
کوروش ابریشمی
4 دیدگاه
کارتینگ قهرمانان مشهد
کوروش ابریشمی
2 دیدگاه
شهربازی قهرمانان مشهد
کوروش ابریشمی
8 دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دنبال چی می‌گردی؟
جزئیات مکان :
توضیحات بیشتر
اطلاعات تماس